Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר של רכב רוצה לקחת אותי למשרד חברת המימון שהרכב משועבד לה.

הוא אמר שהוא ישלם שם לחברה כדי להפסיק את השעבוד ושאני אביא לו את הצ׳ק הבנקאי לשם ושהם יעשו את העברת הבעלות.

לחשוד או שהכל תקין?

תודה מראש על עזרתכם!

פורסם

בקיצור אין לו כסף לשחרר את השעבוד,אתה תשחרר את השעבוד ובמקרה הטוב- הוא יבוא אתך לדואר לעשות העברת בעלות.

זכרון דברים הוא הדרך הבטוחה - למשל....

"אני ***** מתחייב להעביר לבעלותו של **** רכב מספר ****** מיד לאחר שהוא משחרר את השעבוד שקיים על שמי בחברת מימון *****"

זה כמובן ניסוח חובבני,אני בטוח שיש כאלה בפורום בעלי יכולת ניסוח גבוהה יותר :lol:

פורסם

חברות ליסינג במקרים רבים מבצעות את העברת הבעלות עבור הלקוח. השאלה איזו חברת מימון זו? בכל מקרה, ישנה כמובן אפשרות שאותה חברה תפשוט רגל לפני שהרכב יעבור על שמך.

פורסם

בקרוב מאוד עומדים לשים קץ לכל תופעת השעבודים האלה של חברות המימון ולאסור הצטלבות בעלים...לאחר הרבה הרבה שנים הגיע הזמן לתקן עוול נוראי..

כ"כ חבל שאנשים צריכים להסתכן ככה, מאחל לך שהכל יעבור בשקט בלי בלגאנים

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...