Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור ריבוי הת'רדים על VAG לסוגיו (אאודי, סיאט, פולקסוואגן, סקודה) בתקופה האחרונה על תקלות בגיר ובמנועים (להזכירכם חבר פורום עם שירוקו 160 החליף מנוע כבר ב60 או 70 אלף קמ, בנוסף למקרה האחרון)

או בקיצור בשורה התחתונה, האם שוק היד 2 שלהם יגיב כמו שקורה בצרפתיות או שהסטיגמה על הצרפתיות שהן מחורבנות ועל הגרמניות שהן אמינות ישרוד לעד ?

ניקח לשם ההשוואה רנו מגאן II 08 לעומת סיאט לאון , במחיר של לאון 07 אפשר לרכוש 2 רנו מגאן ובמצבים של מוכר נואש אולי אפילו להשאר עם עודף, האם לוי יצחק עושה עוול לצרפתיות ? או שמא כוחות השוק או יותר נכון הסטגימה בשוק חזקה יותר מכל המציאות ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הוא עושה מה שבא לו.

כבר הוכיחו כמה פעמים שאין לו מושג מה באמת קורה בשוק.

אתה רוצה לדעת מחירים אמיתיים? כנס ליד2 ותקרא במחירון שלהם (שהוא חינם!).

וייקח כמה שנים עד שהסטיגמה תשתנה על הגרמניות.

אני מניח שהצרפתיות עדיין יתרסקו יותר במחירון מהגרמניות, לפחות בינתיים.

פורסם

זה משהו שגם אני חושב עליו מידי פעם.

אני לא יודע כמה מה שמדברים עליו בפורום משקף את המציאות של הנהג הישראלי, סה"כ לאיכות הגרמנית יש עדיין שם חזק בציבור הישראלי, יחד עם מנועים מתקדמים יותר ותיבת הילוכים מתקדמת יותר, עם אמינות בעייתית. מצד שני, ליפניות יש עדיין שם נרדף לאמינות, וככל הנראה הקוריאניות מצטרפות אליהן, רוכש שירכוש קיה פורטה עם 4 שנים על הכביש, עדיין יהנה מעוד 3 שנים על הגיר והמנוע, מה שיוסיף שקט ובטחון להליך הקניה והבחירה.

אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל אם הפורום משקף את מה שקורה בכלל המדינה כמדגם, כנראה שזה יתבטא בשוק המשומשות, אם לא במחירון של יצחק לוי, אז במחירון המציאות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

בנושא,מישהו יודע מאיזו שנה יהיה "ראש שקט" בנושא תקלות הTSI-DSG?אני מתכוון מאיזו שנה אפשר לקנות ואגית יד שנייה בלי תקלות וריקולים?:|

האם רכבי VAG חדשים 2013 הם לא יסבלו מתקלות סטייל שרשור הטיימינג בלאון שרץ פה?

פורסם
לאור ריבוי הת'רדים על VAG לסוגיו (אאודי, סיאט, פולקסוואגן, סקודה) בתקופה האחרונה על תקלות בגיר ובמנועים (להזכירכם חבר פורום עם שירוקו 160 החליף מנוע כבר ב60 או 70 אלף קמ, בנוסף למקרה האחרון)

או בקיצור בשורה התחתונה, האם שוק היד 2 שלהם יגיב כמו שקורה בצרפתיות או שהסטיגמה על הצרפתיות שהן מחורבנות ועל הגרמניות שהן אמינות ישרוד לעד ?

ניקח לשם ההשוואה רנו מגאן II 08 לעומת סיאט לאון , במחיר של לאון 07 אפשר לרכוש 2 רנו מגאן ובמצבים של מוכר נואש אולי אפילו להשאר עם עודף, האם לוי יצחק עושה עוול לצרפתיות ? או שמא כוחות השוק או יותר נכון הסטגימה בשוק חזקה יותר מכל המציאות ?

אל תשכח שללאון יש כמה דגמים שחלקם לא קשורים כלל לשרשורים שנפתחו כאן ולכן ככל שהמחירון שלהם יורד כך הביקוש עולה.

הלאון ספורט אפ 2006-2007, לאון FR 2007-2010 ולאון קופרה 2008-2010, רובן נסחרות מעל למחירון וכיום גם לא כ"כ פשוט למצוא אחת עקב המחירון הנמוך והשערורייתי של לוי יצחק.

אין ספק שהשרשורים האלה גורמים לפחות לחלק מהאנשים לחשוב פעמיים לפני קניית רכב שכזה למרות שאת רוב התקלות היבואן מתקן תחת אחריות.

הלאון נותנת תמורה גבוהה מאוד לכסף ביחס לרכבים אחרים (במיוחד בדגמים הספורטיביים) ובגלל זה אני לא חושב שהסחירות שלה תיפגע באופן משמעותי.

פורסם

לא דובר על כך שמשרד התחבורה יכין מחירון משלו, שיהיה מבוסס על עסקאות אמיתיות (כפי שנרשמות בדואר בעת העברת בעלות)?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לדעתי התדמית הטובה של הגרמניות לא תשתנה בקרוב. רוב הציבור אינו עוקב אחר עתונות הרכב או פורומים בנושא.

צריך לזכור גם שהתקלות עדיין יחסית נדירות, כלומר הן פוגעות רק בחלק קטן מהלקוחות. כמו כן היבואן מתקן את התיבות.

אפילו לאחר הסיפור של השמשות הנופלות כמעט ולא נתקלתי באנשים שהחליטו לא לרכוש בגלל תקלות.

כמובן שהמידע שיש לי הוא חלקי. נחיה ונראה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בנושא,מישהו יודע מאיזו שנה יהיה "ראש שקט" בנושא תקלות הTSI-DSG?אני מתכוון מאיזו שנה אפשר לקנות ואגית יד שנייה בלי תקלות וריקולים?:|

עד עכשיו לא ראיתי משהו מיוחד לגבי DSG6 ומבחינת אמינות הוא פשוט גיר אמין.

עברתי איתו כבר 6 שנים ו200K והוא עדיין בשיאו(TDI).

אז אם באמת אתה רוצה ראש שקט לדעתי זה DSG6, אבל הבעיה היא שהוא נמצא רק בדגמים הישנים יותר של VAG או בגירסאות חזקות של כמה מהרכבים.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אין דבר כזה ואגית יד שניה בלי תקלות וריקולים :lol:

על הDSG יש לך 5 שנות אחריות, לרוב מחליפים קלאצ'ים ולפעמים גם מכטרוניקס, לדעתי צריך להיות "ראש שקט" לפחות לגבי הגיר.

לגבי הTSI, חוץ מנושא הטיימינג אין למנוע הזה בעיות מיוחדות, עקרונית אם תאריך הייצור שעל המנוע הוא מ1.1.13 אז לא אמורות להיות בעיות כלשהן.

פורסם

בישראל, אין עובדות, הכי חשוב מה הדוד של השכנה סיפר לה על מכוניות גרמניות/צרפתיות/איטלקיות/רומניות.

לשוק כוחות משלו, לטובה ולרעה, בגדול שינויים גדולים לא טובים לאף אחד. מי שקנה יקר רוצה למכור יקר. מי שקנה בזול, שלא יבכה שמוכר בזול.

משכנתא זה קל

פורסם
הוא עושה מה שבא לו.

כבר הוכיחו כמה פעמים שאין לו מושג מה באמת קורה בשוק.

אתה רוצה לדעת מחירים אמיתיים? כנס ליד2 ותקרא במחירון שלהם (שהוא חינם!).

וייקח כמה שנים עד שהסטיגמה תשתנה על הגרמניות.

אני מניח שהצרפתיות עדיין יתרסקו יותר במחירון מהגרמניות, לפחות בינתיים.

+1

סוף סוף מישהו מסכים איתי.

יסלח לי יצחק לוי, אבל כל המספרים שלו שווים כקליפת השום כשהמחירון שלו בכלל מדבר 15%-10%

מעל המחיר הנסחר בשוק, גם באתרי היד2 וגם בסוכנויות רכב.

פורסם
זה משהו שגם אני חושב עליו מידי פעם.

אני לא יודע כמה מה שמדברים עליו בפורום משקף את המציאות של הנהג הישראלי, סה"כ לאיכות הגרמנית יש עדיין שם חזק בציבור הישראלי, יחד עם מנועים מתקדמים יותר ותיבת הילוכים מתקדמת יותר, עם אמינות בעייתית. מצד שני, ליפניות יש עדיין שם נרדף לאמינות, וככל הנראה הקוריאניות מצטרפות אליהן, רוכש שירכוש קיה פורטה עם 4 שנים על הכביש, עדיין יהנה מעוד 3 שנים על הגיר והמנוע, מה שיוסיף שקט ובטחון להליך הקניה והבחירה.

אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל אם הפורום משקף את מה שקורה בכלל המדינה כמדגם, כנראה שזה יתבטא בשוק המשומשות, אם לא במחירון של יצחק לוי, אז במחירון המציאות.

אז זהו הטיעון שכל הגרופיז של צ'מפיון משתמשים בו, אבל זה בערך כמו (ויסלחו לי האלפיסטים) האימרות המטופשות של "מי שנוהג באלפא לא יכול לעבור לרכב אחר"/ "צריך כיסים עמוקים כדי להחזיק אלפא כי האמינות על הפנים"

לגבי המשפט הראשון זה עוד נתון למחלוקת אבל נו באמת האמינות של אלפא ? אני סמוך ובטוח שאם היתה ססטטיסטיקה האלפא היתה לא פחות אמינה ב5 שנים הראשונות מכל רכב מקביל אחר

בנושא,מישהו יודע מאיזו שנה יהיה "ראש שקט" בנושא תקלות הTSI-DSG?אני מתכוון מאיזו שנה אפשר לקנות ואגית יד שנייה בלי תקלות וריקולים?:neutral:

ובדיוק על זה השרשור מדבר, לא משנה כמה מחורבן יהא היבואן, לא משנה כמה תקלות יהיו עדיין יהיו אנשים שיעדיפו לקנות את הרכבים האלה :shock:

הבעיה היא לא ברכב, בכל רכב יש תקלות, הבעיה היא אופן הטיפול בלקוח, ולטרטר ולהתיש לקוחות ולאחר עימות ממשוך לשחרר לו תיקון של רצון טוב עאלק זה לא באמת רצון טוב, זו אחת הסיבות שהרבה אנשים ידירו רגליהם מהרכבים האלה, וגרופיז שימשיך להגיד כמה שהיבואן מהולל שהוא משתתף בתיקון למרות שהוא לא חייב :lol:

אל תשכח שללאון יש כמה דגמים שחלקם לא קשורים כלל לשרשורים שנפתחו כאן ולכן ככל שהמחירון שלהם יורד כך הביקוש עולה.

הלאון ספורט אפ 2006-2007, לאון FR 2007-2010 ולאון קופרה 2008-2010, רובן נסחרות מעל למחירון וכיום גם לא כ"כ פשוט למצוא אחת עקב המחירון הנמוך והשערורייתי של לוי יצחק.

אין ספק שהשרשורים האלה גורמים לפחות לחלק מהאנשים לחשוב פעמיים לפני קניית רכב שכזה למרות שאת רוב התקלות היבואן מתקן תחת אחריות.

הלאון נותנת תמורה גבוהה מאוד לכסף ביחס לרכבים אחרים (במיוחד בדגמים הספורטיביים) ובגלל זה אני לא חושב שהסחירות שלה תיפגע באופן משמעותי.

ההתייחסות שלי היתה לרכבים עממים, הספורטיביות יש לו את כווחות השוק שלו, ושם הצרפתיות חזקות מאוד במחירים שלא ממהרים לרדת (בישנות זה היה כך - קליאו ספורט 106 ראלי וכו'... )

מצד שני לא יודע אם הייתי משלם 30-35K עבור גולף 2001 כשאני יכול לרכוש פונטו 08 באותו הסכום, מחירון גבוהה לאורך זמן זה לא באמת בריא לכל הצדדים, זה טוב למי שמוכר בשנתונים הצעירים של הרכב אבל כשהוא מזדקן עם מחירון גבוהה נוצרת בעיה של אחת הידיים האחרונות שקונה ביקר ורוצה למכור ביקר, אממה השוק לא ישלם לו סכום שכזה

לדעתי התדמית הטובה של הגרמניות לא תשתנה בקרוב. רוב הציבור אינו עוקב אחר עתונות הרכב או פורומים בנושא.

צריך לזכור גם שהתקלות עדיין יחסית נדירות, כלומר הן פוגעות רק בחלק קטן מהלקוחות. כמו כן היבואן מתקן את התיבות.

אפילו לאחר הסיפור של השמשות הנופלות כמעט ולא נתקלתי באנשים שהחליטו לא לרכוש בגלל תקלות.

כמובן שהמידע שיש לי הוא חלקי. נחיה ונראה.

נהגי המוניות הקטנות עושים עבודת שיווק מופלאה כבר מעל לשנתיים לגיר הDSG וממשיכים לפמפם לכלל הלקוחות שעולים למונית כמה הגיר הזה מחורבן ואיך חברים שלהם ב120 אלף קמ כבר מתפללים כל בוקר שהגיר יחזיק מעמד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אל אף שהלאון ספורט אפ כמעט זהה לחלוטין לFR, היא לא נחשבת כ"ספורטיבית", למעשה הלאון 1.8TSI תפסה את המשבצת שלה.

פורסם

אם גולף דור 4 עם הגיר הבעייתי, החלונות הנופלים והפנים המתקלף לא ניפצה את מיתוס האמינות כלום לא ינפץ את זה.

• תוכן חדש...