Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אצלי במכונית (אופל קורסה אוטומטית 1995 ) התקלקל הממסר של מאוורר הרדיאטור ,לצערי לא הצלחתי למצוא מקורי אצל היבואן , ולא משומש בפרוקיות .

ממסר חדש ותחליפי שהורכב אצל חשמלאי רכב , לא התאים , שרף פיוז ולא הפעיל את לוח השעונים כלל .

נאלצתי לחזור לממסר המקורי , שעדיין עובד כמו שצריך אבל שרוף במגעים , ומדי פעם מפעיל את המאוורר בלי הפסקה .

בקיצור , אני מחפש ממסר תואם ואיכותי למקורי , שמספרו הקטלוגי הוא :GM 3447012

אשמח לקבל לינק או מק"ט .

בתמונה ממסר זהה למקורי

תודה אבי

$T2eC16ZHJGkE9no8iK0vBQlkkV7Umw~~60_12.JPG

פורסם

הממסר שצירפת בתמונה הוא ממסר נפוץ למדי , לפי תקן דין הגרמני , אם החשמלאי הכניס אותו כמו שצריך , הוא לא היה אמור להקפיץ את הפיוז.

יש המון תחליפים לממסר הזה , ואין פה בעיה להשיג אותו , ועלותו בסביבות 15 שח.

דווקא הממסר שהעלית בתמונה , אמור לעבוד בזרם נומינלי של 30 אמפר , כאשר יש ממסרים כמו זה שעובדים בזרם נומינלי של 40 אמפר , ואיתם כדאי לך יותר להשתמש , כיוון שהם יאריכו ימים יותר .

תנסה חשמלאי אחר שאצלו לא יקפוץ הפיוז .

אם אתה מתעקש , תוכל למצוא את הממסר שאתה רוצה בפירוקיות , ברכבים אמריקאיים , GM.

על כל מקרה תבדוק שהוונטה לא גורמת לקצר, על ידי חיבור של וונטה אחרת לממסר חדש .

הסיבה שהפיוז לא נשרף כשהממסר הישן מורכב , היא שהמגעים של הממסר שרופים , ויש שמ התנגדות גבוהה שמהווה עומס.

פורסם

אם אינך מוצא בארץ - יש תמיד EBAY.

חיפוש מהיר שעשיתי - http://www.ebay.com/itm/Relais-Opel-Astra-GM-3447012-/160608926081?pt=DE_Autoteile&hash=item256509b981#ht_1116wt_995

אמנם של אסטרה, ובצבע שחור, אבל אם המק"ט זהה - איני חושב שתהייה בעייה.

עריכה - יש גם זהים : http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=GM+3447012&_sacat=0&_from=R40

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שציינתי לא הצלחתי להשיג בפרוקיות , לכן אני מחפש חדש ואיכותי בחנויות החלפים בארץ.

בeBay יש אומנם אבל זה יקח הרבה זמן,לכן אם מישהו יכול להעלות מספר קטלוגי מתאים של hella או יצרן איכותי אחר ,

אודה לו מאוד .

אבי

פורסם

קפוץ אל הייבואן בארץ (גל-אור) וקנה ממסר מתאים.

שים לב שלממסר שלך יש נגד על-פני הסליל של הממסר וחשוב לקנות ממסר דומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה

אם אני נותן לגל אור את המספר המקורי,

הם יספקו לי ממסר תחליפי תואם במאה אחוז למקורי ?

(זאת אומרת שמספיק המספר הקטלוגי המקורי ?)

פורסם

ראה קבצים מצורפים.

תואם במאה אחוז לא, תחליפי כן.

שים לב שלממסר יש נגד.

בכול מקרה אני הייתי בודק גם את מצב המגעים בבית הממסר והחיווט שלו. אולי קיים היכן שהוא קצר.

Pages from Hella Electrics-Relays, Horns and Switche-2011-2.pdf

Pages from Hella Electrics-Relays, Horns and Switche-2011.pdf

פורסם

תודה מרק , אין לך מושג בכמה חוסר מקצועיות וידע בחנויות החלפים והחשמלאים שפגשתי.

אני אתקשר לגל אור הבוקר ואנסה לבדוק אם יש להם ממסר מתאים .

פורסם

בחנויות לחלפים אכן ברובם עובדים אנשים שאין להם שמץ של מושג בחשמל לכן ייעוץ מקצועי לא תקבל.

תשאל על ממסר עם נגד הם ישאלו אותך מה זה ?

בכול מקרה, אם לגל-אור אין את הממסר תוצרת HELLA במלאי תבדוק מולם האם הם יכולים להזמין לך אחד כזה. גל אור בדרך כלל מקבל משלוחים מחו"ל של סחורה לפחות פעם בשבוע.

פורסם

מרק תודה רבה.

היום קניתי את הממסר מגל אור, באמת עושה רושם של עסק מקצועי .

הממסר הוא מתוצרת HALLE, נראה מוצק ואיכותי מכל הממסרים שניסו למכור לי בחנויות ובחשמליות השונות .

ולא פחות חשוב עובד היטב ולא שורף פיוז.

למי שמתעניין , מק"ט HELLA הוא :HEL4RD00352025

פורסם

הממסר עלה 45 שקלים , וזהו ממסר עם דיודה .

וכן זה המספר שמופיע בקבלה , שאלתי שוב את המוכר אם זה הממסר הנכון (רשמתי לפני את המק"ט בקישור שלך )

ןהוא אישר בודאות .

וכמו שאומרים :so far so good

הכל עובד כשורה .

פורסם

בממסר המקורי מותקן נגד על-פני הסליל של הממסר לשם דיכוי ספייקים בזמן פעולת הממסר. הממסר שרכשת מותקנת דיודה.

בדרך כלל במממסרים לזרמים גבוהים כאשר יש צורך להתקין רכיב להדעכת הספייקים הנוצרים בזמן המיתוג של הממסר מוסיפים נגד במקביל לסליל ולא דיודה מכיוון שדיודה לא עומדת בספייקים בעלי פוטנציאל גבוה.

** לא מצאתי את הממסר באתר של HELLA לפי המק"ט שרשמת. אולי יש מק"ט נוסף או מספר זיהוי אחר על הממסר ?

• תוכן חדש...