Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, ואני אפרט:

ברנו 19 שלי (ידנית), כשאני שם את מנעול ידית ההילוכים אז ההילוך נשאר ב5.

אבל בנוסף לזה אני צריך להרים את החלק שמעביר להילוך רוורס.

יוצא ככה שהרכב עומד בהילוך 5 ועם הידית של הרוורס מורמת. ולא, אין לי דרך אחרת לנעול את המנעול.

האם זה מזיק?

פורסם

לא מזיק לכלום, עם לבן אדם יש את המנעול המחובר לשלדה של האוטו למה לא להשתמש בו? לא משנה גניב או לא גניב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בקשר אם מזיק או לא אני לא יודע לא רוצה לענות לך סתם.

אבל למה לך לנעול הרכב הזה עד כדי כך גניב?

הוא שכח לציין שזה רנו 19 קבריולט, אז כנראה שיש פוטנציאל לגניבה כי זה נדיר.

לדעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה, אבל בכל אופן שווה לחכות לעוד תשובות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
השאלה בכותרת, ואני אפרט:

ברנו 19 שלי (ידנית), כשאני שם את מנעול ידית ההילוכים אז ההילוך נשאר ב5.

אבל בנוסף לזה אני צריך להרים את החלק שמעביר להילוך רוורס.

יוצא ככה שהרכב עומד בהילוך 5 ועם הידית של הרוורס מורמת. ולא, אין לי דרך אחרת לנעול את המנעול.

האם זה מזיק?

מנועל ידית הילוכים היה מותקן בשנות ה 80-90 בכל הרכבים בארץ, הנעילה הייתה בהילוך ראשון או חמישי.

לא שמעתי אף פעם על שום ביעה שנגרמה מזה.

לגבי הנצרה של הרוורס שנשארת לחוצה - כאן באמת יש סיכוי שמנגנון הנצרה ישבר מהר יותר מהרגיל, עקב הלחץ המתמיד שמופעל עליו.

זו טעות בהתקנה, מי שבזמנו התקין את המנעול, היה צריך למקם אותו מעט נמוך יותר.

היעילות של הניעלה הזו לא גבוהה. אומנם המנעול מאסיבי ועמיד, אבל ידית ההילוכים דקה והרבה יותר קל לשבור אותה ולא את המנעול.

פורסם

כן אני מודע לשיטה של שבירת ידית ההילוכים, אבל עם שבירתה ישברו גם את הלחצן של העברה לרברס, כי הוא נשאר במצב עליון, ואז לא נראה לי שיוכלו לשלב לרברס. ובנוסף זה יהיה מאוד לא נוח להעביר הילוכים כשהמנעול עדין בתושבת שלו.

בנוסף התקנתי גם ביפר, ככה, בשביל השקט הנפשי.

סתם לידע כללי אם מישהו יצטרך מנעול כזה, רצו ממני 700 ש"ח על המנעול. מצאתי ב150, רב בריח מקורי.

ולמי ששאל אם הרכב גניב, זאת רנו קבריולט. וממה שאני רואה בפורום אספנות עם כל הגניבות, לא יזיק להיות זהיר.

• תוכן חדש...