Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובד במוסך שבר לי proclip

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול החברה שלי לקחה את הרכב למוסך והשאירה אותו לטיפול בתקלה, כשחזרה אחרי הצהריים לקחת אותו עדיין האוטו היה מפורק מבפנים , המערכת המקורית היתה בחוץ ובנתיים חיכתה שיסיימו ואמרה לי שמשהו לא מורכב טוב במתקן של הטלפון.

חזרתי הביתה בלילה ואמרתי שאסתכל על זה למחרת , לפני כמה שעות כשעוד היה אור הלכתי לרכב לראות מה קרה וראיתי שהמתקן של הטלפון שבור ואי אפשר להרכיב את זה.

שברו את התושבת שמתחברת לרכב שעולה 30$ לפני משלוח ומיסים שבמקרה בהזמנה שלו נפלו עליי במכס.

עכשיו נשאר רק לפנות למוסך ולדבר עם המנהל על כך בתקווה שיבין שעובד שלו שבר ללקוח משהו ברכב ואפילו בחוצפתו לא דיווח.

אני רק אציין שהמתקן מפלסטיק עבה וברור שהחברה שלי לא יכולה לשבור אותו בעצמה כי צריך כוח בידיים בשביל לשבור את זה ורק היא נוהגת ברכב הזה.

למישהו קרה שעשו לו נזק להתקן כלשהו ברכב ויכול לייעץ על מה לעשות במקרה כזה?

פורסם

ברור שאחזור למוסך עם זה, העניין שזה חלק שהתקנתי כתוספת על הדשבורד וכשהם פירקו שם דברים שברו את זה. הם לא יכולים לתקן את זה כי זה חלק שלא נמכר בחברה.

פורסם

אני לא מתכוון להגיד להם מחיר מופרז ביחס לכמה שזה עלה, שמרתי את החשבון של ההזמנה וגם את החשבון של המכס ששילמתי על זה.

30$ עלות מוצר , 30$ משלוח ועוד מכס שגם יצא לא זול במיוחד.

השאלה איך הם יכולים לפצות על זה? הגיוני שישלמו את המחיר המלא שזה עלה לי?

פורסם
שלום,

....

למישהו קרה שעשו לו נזק להתקן כלשהו ברכב ויכול לייעץ על מה לעשות במקרה כזה?

להתקן? אם התקן זה מה שמותקן ברכב אז כן. פעם במוסך צ'מפיון שברו לי מכסה דלק, לאוטו החדש 2012, בזמן טיפול ברכב :shock: הייתי מזועזע מזה, לפני שפתחתי את הפה, טיפלו בבעיה אבל הם יצאו ממש בזול, לשמחתם הרכב היה באחריות והם הפילו את זה על האחריות, איזה מכונאים יש שם, אלוהים ישמור :?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני לא מתכוון להגיד להם מחיר מופרז ביחס לכמה שזה עלה, שמרתי את החשבון של ההזמנה וגם את החשבון של המכס ששילמתי על זה.

30$ עלות מוצר , 30$ משלוח ועוד מכס שגם יצא לא זול במיוחד.

השאלה איך הם יכולים לפצות על זה? הגיוני שישלמו את המחיר המלא שזה עלה לי?

הגיוני מאוד שישלמו את המחיר המלא שזה יעלה לך. איך? מזומן. גש אליהם עם המידע על עלות המוצר, המשלוח וכל עלות אחרת.

פורסם

זה באמת מעשי שמוסך יכול לשלם עלות כספית?

אני שואל כי זה פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.

זה החלק ששברו

http://www.proclipusa.com/?sectionpath=383&pageid=9595&processor=content&pcategoryid=12934&categoryid=14478&year=2005&lightwindow=true&usermode=_dualselect&v_pcat=12934&v_cat=14478&year=2005&d_pcat=1&d_cat=NULL&have_holder=true&have_mount=false&p_pageid=1&dtype=

פורסם

כן אמורים לפצות, אני מקווה שיש למוסך ביטוח לנזקים שעובדים שלהם עושים ולא יפגעו בעובד ששבר את זה למרות שאולי אפילו מגיע לו כי אפילו לא דיווח על זה ששבר שזה עוד יותר מרתיח אותי.

אני מאוד מקווה שלא ינסו להתנער מאחריות בטענה שהחברה שלי לא אמרה כלום כשיצאה מהמוסך ורק יום למחרת בלילה אני ראיתי את זה ואמרתי לה שזה שבור.

פורסם

איזה אוטו, איזה מוסך? אם זה מוסך של יבואן, יהיה קל יותר כי יש שרות לקוחות שאפשר לפנות אליהם. אם זה סתם מוסך יכול להיות שתצטרך להזיע לפני שתקבל את מבוקשך כי יבררו עם המכונאי, הוא יגיד שככה זה היה או שבכלל לא טיפל במקום הזה וכו' וכו' ועכשיו חובת ההוכחה עליך והרצון הטוב עליהם שהרי לא תלך לבית משפט או למשטה בגלל 30$.

פורסם

כנראה שזה ייגמר בזה שייתנו לך זיכוי על הסכום למימוש בטיפול/תיקון הבא..יותר פשוט מלהוציא כסף מזומן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
איזה אוטו' date=' איזה מוסך? אם זה מוסך של יבואן, יהיה קל יותר כי יש שרות לקוחות שאפשר לפנות אליהם. אם זה סתם מוסך יכול להיות שתצטרך להזיע לפני שתקבל את מבוקשך כי יבררו עם המכונאי, הוא יגיד שככה זה היה או שבכלל לא טיפל במקום הזה וכו' וכו' ועכשיו חובת ההוכחה עליך והרצון הטוב עליהם שהרי לא תלך לבית משפט או למשטה בגלל 30$.[/quote']

זה מוסך מרכזי של היבואן, האוטו סוזוקי ליאנה, וזה לא רק 30$ , כולל המשלוח זה 60$ וגם מכס שעלה לי.

החשבון של המתקן הוא תושבת לטלפון 40$ + מתקן יעודי שמתחבר לאוטו 30$ + 30$ משלוח, הם שברו את המתקן של ה 30$ שצירפתי בלינק + מכס ששילמתי על החבילה 270 ש"ח כי נפלתי במכס.

אז במקרה הטוב שאזמין את המתקן בלינק + משלוח 60$ ואולי גם מכס אם שוב יגבו ממני.

אז למה שאוותר על זה?

חוץ מזה שאין סיכוי שהחשמלאי יגיד שלא טיפל במקום הזה כי אם תסתכל בלינק החלק שנשבר מורכב צמוד למערכת המקורית והוא פירק אותה בשביל לטפל בבעיית חשמל.

• תוכן חדש...