Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי שנה בל"ג בעומר בני נוער אכזריים משליכי גורי חתולים, גורי כלבים, ארנבים וכו' למדורות האש בעודם בחיים.

הגורים צווחים מכאב ומתים מוות אכזר.

אני מבקש מכולכם- אנא פקחו את עיניכם ואוזניכם,

במידה ונתקלתם במקרה חשוד, חלילה נכחתם, חזיתם, או שמעתם על "טקס שריפה" כזה- התריעו מיידית למשטרה, למוקד העירוני או ארגוני בע"ח. שימו לב לארגזים מישונים ליד מיקומי מדורות, התלחשויות "סודיות" בנושא וכו'.

ספרו לאחים, אחיינים, חברים ובני נוער על התופעה והסבירו שאם הם רואים התעללות אכזרית כזאת שיפנו מייד למוקד 100 או 106.

שיהיה לנו חג שמח ונטול מדורות אכזריות.

לשון ההודעה.

נא לפרסם בפייסבוק, לדבר על זה ולהעלות את המודעות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפיצו את זה גם לחברים ואנשים אחרים, שידעו!!!

אם תופסים אחד כזה, לא אכפת לי ילד או מבוגר, הבן אלף הזה ישלם בכמה עצמות שבורות.

פורסם

גם אני תהיתי מה יקרה אם חלילה אתקל במקרה כזה.

לדעתי דרך הפעולה הנכונה תהיה להזמין משטרה ולהגיש תלונה. שהחארות יצטרכו להתמודד עם רישום פלילי.

פורסם

שהם יצטרכו להתעסק עם משטרה ובימ"ש ולא אתם כי תקפתם אותם. אני חושב שצריך לטלפן 100 ולחכות בקרבת מקום תוך שמירה על קשר עין. להשתדל שלא יראו אותך (כי אם הם שורפים בע"ח מסכנים, הם לא יהססו לפגוע בבע"ח גדול כמו בן אדם).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ממש לא הייתי נותן להם לשרוף גורים בזמן שאני מחכה למשטרה.

לפי זמן ההענות של המשטרה הייתי מספיק לסיים לטגן את אותם חבר'ה לפני שהניידת הייתה מגיעה.

בכל מקרה למרות ששמעתי על מקרים כאלה בחיים לא נתקלתי בהם, אבל בכל זאת עדיף שתהיה מודעות, אם זה יעזור להציל אפילו גור אחד זה כבר שווה את זה.

פורסם
זו תופעה או פרנויית פייסבוק?

זו תופעה. בל"ג בעומר שעבר הייתי במשמרת. בוא נגיד ככה - הריח לא היה משהו, וגם הקולות לא. לא יכולנו להציל בכלל. אני לא בוכה בדרך כלל, אבל דמעות זלגו מרמת הרוע שאנשים יכולים להגיע אליה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
זו תופעה או פרנויית פייסבוק?

תופעה, תופעה. שנה שעברה קראתי לא מעט כתבות על שאריות חתולים שרופות. כאן מקום לציין את עמותת 'באר שבע אוהבת חיות' שמטפלת במקרים כאלו ומעלה את המודעות להתנהגות האכזרית הזאת. אגב, לרב מדובר בילדים בני 12-13 שרק "רוצים לראות מה קורה".

עמוד הפייסבוק של באר שבע אוהבת חיות:

דחוף!

מחר כבר ל"ג בעומר!

מחר אנו מקיימים את סיורי ל״ג בעומר, במטרה להציל את חתולי וכלבי הרחוב בבאר שבע. ערב של שריפות ומדורות שמגיע עם תופעה מחרידה של זריקת בעלי חיים לאש המדורה!

אבל כרגע אין לנו אפילו אומנה אחת לחתולים! החתולים שיוצלו צריכים בתי אומנה - חייהם תלויים בכך!

אין לנו אומנות, וזוהי ההזדמנות שלכם להציל חיים!

החיים שלהם בידיים שלכם!

להציל חיי חתול/ה צרו קשר במייל:

[email protected]

**תשתפו - כל שיתוף מציל חיים!**

פורסם
זו תופעה. בל"ג בעומר שעבר הייתי במשמרת. בוא נגיד ככה - הריח לא היה משהו, וגם הקולות לא. לא יכולנו להציל בכלל. אני לא בוכה בדרך כלל, אבל דמעות זלגו מרמת הרוע שאנשים יכולים להגיע אליה.

איפה?

כמה?

אני בא!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...