Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור שזה אנשים זבל, המיץ של הזבל, בני שרמוטות שאין להם זכות לנשום אוויר בכלל, עשו את זה.

אני לא מבין איך לעזאזל אפשר להיות בן אדם כזה? ועוד יותר, אני לא מבין איך לעזאזל המדינה מתייחסת לזה בקלות ראש?

הרי אם למשל אדם מוכר כפדופיל, יגבילו אותו מאוד ויזהרו מאוד, כי ידוע שהוא לא בסדר ועלול להזיק לילדים קטנים, נכון?

אז אם אדם שורף חיה, ברור שמשהו לא בסדר אצלו בראש והוא עלול להוות סכנה לבעלי חיים אחרים/אנשים. אז למה לעזאזל לא מטפלים בזה?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול שנה זה חוזר על עצמו, אמיתי לגמרי מי שלא מאמין, שיסתובב קצת בין מדורות ויראה מה זורקים שם

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
בעמותת "תנו לחיות לחיות" מבקשים את עזרת הציבור באיתור האלמונים שהתעללו בחתולה בשכונת צהלה בתל-אביב. לטענת העמותה נמצאה בתחילת השבוע חתולה שרופה ליד מדורה כבויה באזור ולידה פחמים ובקבוקי שתייה. בעמותה שלחו את פגר החתולה לנתיחה לאחר המוות לקביעת סיבת המוות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374262,00.html

ממש חגיגה.. איזה יופי של חג.

פורסם

יש בפייסבוק פוסט שרץ עם שלושה גורי חתולים מסכנים שרופים. האם זה קשור?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כנראה שכן, פורסמה תמונה של שלושת פגרי הגורים השרופים. לפי הגודל אפשר לראות בקלות שהם מעל גיל שלושה שבועות, בגיל כזה הם כבר הולכים, בהחלט מיילליים חזק, ומתפתלים בכל הכוח שמשהו מפתיע אותם (כמו, למשל, שמרימים אותם בתוך ציפית של כרית...)

מה שגם 3 גורים ביחד זה משקל של מעל 400 גרם. לא משהו ש "לא שמים אליו לב", במיוחד אם זה יושב בתוך בד.

פורסם

ילדים בני זונות.

לקחת את ההורים, להכניס אותם לכלא לאיזה כמה חודשים, לשים את הילדים בפנימייה לילדים יתומים לפרק זמן הזה, להביא איזה בריון שיפתח אותם במכות. זה מה שמגיע להם(בלשון המעטה, כן? עדיף לחכות שיגיעו לגיל 18 ולפתוח להם את התחת).

הורים זבל, ילדים זבל, ולבסוף יוצרים אוכלוסיה זבל.

צריך להכנס בהם חזק! למען יראו וייראו!! שסוף סוף יביאו סוף לתופעה הזאת.

פורסם

אני מקווה שהשמות שלהם + תמונות + כתובת מגורים ועוד יפורסמו בכל הרשתות החברתיות .

אי אפשר להעניש אותם כי הם ילדים ? ואם הם שורפים ילד אחר ? או איזה קשיש ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני שש שנים מצאתי גור חתולים בין גחלים במדורת ל"ג בעומר. רגליו נשברו, מקלות עץ ננעצו בעיניו וכולו שרוף. לאחר חודשים של אשפוזים ושיקום הוא חזר לחיים. עד היום אני לא יודעת מי הנבלות שניסו לשרוף את צ'יק, אבל אני קוראת להם להסתכל על החתול שלי. הוא ההוכחה לכך שהם נכשלו. עכשיו תורה של המדינה לא לוותר למתעללים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4375164,00.html

פורסם

בדיוק מה שבאתי לכתוב

אנשים לא מבינים שלהאביס את חיית המחמד שלהם בלי חשבון זה גם סוג של התעללות. התסביכים שעולים מזה ברובם מסוכנים וכואבים עד מאוד.

פורסם

בלי קשר למקרים המזעזים האלו, צריך לפי דעתי להפסיק עם המנהג הפרימיטיבי הזה של הדלקת מדורה.

זה מזהם וזה מסוכן. זהו חג פרימיטיבי והגיע הזמן שיעשו לו סוף.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מסכים. חג מעצבן ביותר! חום אימים וריח של עשן עומד באוויר. פשוט מגעיל לפתוח חלון/להיות בחוץ בערב לג בעומר, גם למחרת.

עוד השנה החג הזה התפרש על שני ימים.

זה חג שבכלל אין לו אזכור בתנ"ך(או שאני מתבלבל?), חג שהרבה אנשים פשוט משתכרים, שורפים דברים ללא אחריות, מתקוטטים ולעתים אף מתעללים בבעלי חיים.

פורסם

אז אני אומר שחג הקורבן ועיד אל פיטר של המוסלמים יש לעשות להם סוף. מסכנות החית שווחטים. נו ו? אתם לא יכולים "לשים סוף" לחגים!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...