Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מהעבודה וביחד עם החתולה בא לברך אותי החבר הבא.

על אף היותי ארכנופוב לא קטן (דיי רזה, אבל לא ממש קטן), החלטתי לצלם את הבחור לפני שעשיתי היכרות בינו לבין המגב

אורך בין 6-7 ס"מ בערך, אבל ראיתי זהים לו שהסתכלו על 10 ס"מ וגיכחו להם בשקט.

מי שחושב שיש לו 'קוהונס גראנדס' מוזמן ללחוץ על הלחצן 1:1 אחרי פתיחת התמונה

DSC_3725.jpg

DSC_3726.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אני ארכנופוב לא קטן, מאז שהלך עלי עכרבוש ששכבתי עם תחתונים בצבא לפני כ15 שנה 8)

יחד עם זאת אני גר במושב ליד קרית שמונה זה 6 שנים, ובקיץ לפתוח את הדלת ולראות עקרבים שחורים, או ללכת 20 מטר מהדלת ולראות צפע, זה לא משהו נדיר, הייתי אומר אפילו יחסית נפוץ. לא התרגלתי לזה.

באופן הזוי אני אסתדר טוב יותר עם נחש, תן, נדל (יש עכשיו המון גדולים ורעים), אבל עכבישים, במיוחד גדולים ושעירים כמו שיש פה בצפון, זו כבר סאגה אחרת.

אין לי מושג איזה עכביש ביקר אותך, נראה רע, אבל בשביל מה יש חתול? :twisted:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

החתול, חתולה יותר נכון, ישבה על כסא מתחת לשולחן והסתכלה עלינו נלחמים. פחדנית.

מה שכן, שעה וחצי לאחר המאורע היא הייתה אול אובר זירת הקרב בפוזה של "יכולתי גם לבד, סתם לא רציתי להפריע".

ספרינט: תודה, כיף לשמוע מילים כאלה מעודדות :screwy::lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תיכף יבוא באגירה ויספר שקוראים לו מושמושן פרוותי מסולסל, שהוא בד"כ לא מכיש אבל באוסטרליה נרשמים מדי שנה מספר מקרי תקיפה של בני אדם על ידי עכבישים כאלה חמודים, שבד"כ מסתיימים באישפוז של כמה ימים, לא משהו רציני, עם כריתת האיבר בו המושמושון הכיש. ב 2012 לא נרשמו מקרי מוות מהעכביש. בכלל הוא ממש מתוק, אוהב אורנג'דה וביסלי בצל, וכשהנקבה בהריון היא ממש רעבה ולפעמים מנשנשת איזה חולדה או חתול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תיכף יבוא באגירה ויספר שקוראים לו מושמושן פרוותי מסולסל, שהוא בד"כ לא מכיש אבל באוסטרליה נרשמים מדי שנה מספר מקרי תקיפה של בני אדם על ידי עכבישים כאלה חמודים, שבד"כ מסתיימים באישפוז של כמה ימים, לא משהו רציני, עם כריתת האיבר בו המושמושון הכיש. ב 2012 לא נרשמו מקרי מוות מהעכביש. בכלל הוא ממש מתוק, אוהב אורנג'דה וביסלי בצל, וכשהנקבה בהריון היא ממש רעבה ולפעמים מנשנשת איזה חולדה או חתול.

:lol::lol::lol::lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...