Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לפי מה שהבנתי המידה היא 6X9.

אשמח לקבל עוד המלצות או חוות דעת על הדגם שהבחור הנחמד הביא פה ועל דגמים נוספים :)

ועוד שאלה איך הרמקולים GTO938 JBL ? אני יכול להשיג כאלה ב400 עם התקנה.

*אני לא יכול לפרסם קישורים אז בבקשה מי שיכול תכתבו בגוגל " זוג רמקולים GTO938 JBL " וכנסו לקישור של זאפ זה הדגם.

פורסם

לא חושב שכדי לך להתעלות מעל למה ששלחתי כי אם תשים רמקולים חזקים יותר כמו הJBL האלה אז יקרה לך מה שקרה לי באופטרה ...כל הפלסטיקה משמיעה המון רעשים בגלל העוצמה של הרמקולים :-(

ואם אתה באמת רוצה את הJBL אז הבנתי מחברי הפורום שאלו רמקולים מצויינים.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
לא חושב שכדי לך להתעלות מעל למה ששלחתי כי אם תשים רמקולים חזקים יותר כמו הJBL האלה אז יקרה לך מה שקרה לי באופטרה ...כל הפלסטיקה משמיעה המון רעשים בגלל העוצמה של הרמקולים :-(

ואם אתה באמת רוצה את הJBL אז הבנתי מחברי הפורום שאלו רמקולים מצויינים.

תודה רבה לקחתי לתשומת ליבי.. ההתלבטות בין הJBL לבין הדגם שהבאת :roll:

פורסם

אל תתפשר על איכות לך על cerwin vega! איכות ברמת הסביר פלוס ועוצמה דיי גבוהה, פיוניר וjbl בין הרמקולים היותר נוראיים שיצא לי לשמוע

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

תשמעו אם אתם רוצים עוצמה מ-ט-ו-ר-פ-ת בכלום כסף תקנו שופרים כמו של המשטרה או של כריזה בבתי ספר.

אני מבטיח לכם שאחרי שבוע תוסיפו עוד זוג ועוד זוג ועוד זוג :lol:

אוכל כל פיוניר וJBL לארוחת בוקר.

פורסם

test 212 אתה בן אדם הכי מצחיק שראיתי עד עכשיו,אתה כנראה לא יודע שאיכות שווה למה שאתה משלם,אם בשבילך זו איכות אז אני מאחל לך רפוא שלמה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
test 212 אתה בן אדם הכי מצחיק שראיתי עד עכשיו,אתה כנראה לא יודע שאיכות שווה למה שאתה משלם,אם בשבילך זו איכות אז אני מאחל לך רפוא שלמה

ואתה עוד יותר מצחיק.

מה לעשות שאין לי כמה אלפים בצד להשקיע על מערכת, וזה לא בראש סדר העדיפויות שלי?

לא כולם רוצים את הTHE BEST - אני מסתפק במועט. כל רמקול שאני אשים באוטו ישפר את המצב העכשווי, ואני דל בתקציב אז אלו הדגמים שנחשבים בפניי כאופציה איכותית. שמעתי אתמול את הJBL אצל חבר והם סבבה לגמרי, אני לא מחפש משהו שירעיד את השכונה, אלא משהו שיהיה יותר טוב מהרמקולים הסטנדרטיים שיש לי ושאני אוכל לשמוע על ווליום גבוה יותר בלי רעשים. בשבילי הם איכותיים ומספיקים לצרכים שלי, ואם בשבילך לא - זבש'ך מה שנקרא .. :evil:

פורסם

כתבת שאתה רוצה איכות ב 300 שח,אז עניתי לך מה אני חושב על זה,אבל אם היית מציין מהתחלה שאתה מחפש רמקול שישמע יותר טוב מהמקורי כמו שעניתה לי אז אף אחד לא היה קופץ.דמיין לך שאתה בא אלי ונניח יש לי חנות למערכות,ואתה אומר לי שאתה רוצה איכות במחיר שציינת,אתה יודע לאן הייתי שולח אותך?אבל כמו שכתבתי מקודם פעם הבא תרחיב קצת יותר והכל יהיה בסדר

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
כתבת שאתה רוצה איכות ב 300 שח,אז עניתי לך מה אני חושב על זה,אבל אם היית מציין מהתחלה שאתה מחפש רמקול שישמע יותר טוב מהמקורי כמו שעניתה לי אז אף אחד לא היה קופץ.דמיין לך שאתה בא אלי ונניח יש לי חנות למערכות,ואתה אומר לי שאתה רוצה איכות במחיר שציינת,אתה יודע לאן הייתי שולח אותך?אבל כמו שכתבתי מקודם פעם הבא תרחיב קצת יותר והכל יהיה בסדר

כתבתי את זה כי מבחינתי האיכות היא לשמוע חזק יותר (ונקי כמובן), אך אתה צודק ופעם הבאה אפרט יותר טוב.. תודה לכולם שבוע טוב

• תוכן חדש...