Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קוראים לי אלירן,

בבעלותי פולקסווגן גולף v5 דור רביעי 2002.

חשבתי למכור את גולף במחיר מחירון ולהגשים את חלום ילדות שלי,לקנות חיפושית ולשפר אותו (תקציב של מחיר מכירה הרכב).

שייראה דומה ל״הירבי״ מהסרט של חיפושית בהילוך גבוהה.

כל מי שמניבה וכבר שיפר חיפושית אשמח שתהיו איתי לכל אורך הפרויקט.

אני ממש צריך את העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בשיפורים.

אשמח מאוד אם תעזרו לי.

תודה רבה

אלירן.

פורסם
שלום לכולם קוראים לי אלירן,

בבעלותי פולקסווגן גולף v5 דור רביעי 2002.

חשבתי למכור את גולף במחיר מחירון ולהגשים את חלום ילדות שלי,לקנות חיפושית ולשפר אותו (תקציב של מחיר מכירה הרכב).

שייראה דומה ל״הירבי״ מהסרט של חיפושית בהילוך גבוהה.

כל מי שמניבה וכבר שיפר חיפושית אשמח שתהיו איתי לכל אורך הפרויקט.

אני ממש צריך את העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בשיפורים.

אשמח מאוד אם תעזרו לי.

תודה רבה

אלירן.

אם אתה נשאר עם המנוע המקורי של חיפושית, הכי חזק שיש לך זה דגם 1600 קירור אוויר שגם לו אין יותר מדי כוח.

וגם אין יותר מדי איך לשפר אותו כי הוא עלול להתחמם. בנוסף הגיר לא בנוי לכוחות האלה.

אם אתה רוצה להיות רציני אתה צריך להחליף גיר ומנוע בתור התחלה וזה ידידי, כבר לא חוקי בארץ הקודש.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

לדעתי את סוג השאלה הזאת צריך לשאול בפורום אספנות, או שאפשר לבדוק בפורום של תפוז יש פורום רק לחיפושיות, ראיתי חיפושיות חזקות אפילו בארץ, מול העיניים שלי עשו דריפטים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...