Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

זימנו אותי ל-3 שבועות של מילואים, בדיוק לפני שאני ניגש למבחן פסיכומטרי ובגרות במתמטיקה והיסטוריה. בנוסף לכל זאת, אני עובד, וממש אין באפשרותי להפסיק לעבוד 3 שבועות.

השתחררתי לפני כחצי שנה, וכבר עשיתי מילואים בעמוד ענן (צו 8 ). עניין אותי לדעת, האם אני יכול שלא להגיע למיל' בטענה שמדובר בשנת השחרור הראשונה שלי?

ביחידה מתעקשים שאגיע, למרות מה שאמרתי. אני עושה מילואים כג'ובניק.

תודה על התשובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בשנה הראשונה לשחרורך ניתן לזמנך במקרים הבאים:
  1. לשירות חד יומי
  2. לשירות שנתי רק לאחר 180 יום ממועד השחרור לצורך אימונים ותרגילים בלבד. משך השירות - חוגר עד 10 ימים וקצין עד 12 יום.

לאחר שנה - אין מגבלות ובהתאם להוראות הצבא.

ציטוט מתוך "הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים של משרד הביטחון"

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני לא יודע מה החוק אומר אבל אם זה כזה קריטי לך, תתנהג בהתאם.

תודיע לקצינת הקישור שאין לך אפשרות להגיע מהסיבות שציינת ואם הם מתכוונים על ההתחלה להיות ראש קשה ,אתה תתנהג בהתאם בכל צו שתקבל במקום לבוא בכיף ובהרגשה טובה, אני מאמין שבדיבור נכון אתה תקבל ביטול.

בהצלחה.

פורסם

כשאני השתחררתי, צה"ל נתן פטור משרות מילואים בשנה הראשונה.

זה עדיין לא מנע שבבקו"ם כשהשתחררת חתמת "על זה...וגם על זה....ופה בפינה מימין" ורק לאחר כמה חודשים גילית שחתמת על כתב התנדבות לשרת בשנה הראשונה לאחר השחרור.:x

באיזה שלב, לאחר התערבות בית משפט הנוהג הבזוי הופסק.

בכל מקרה, אם אתה לא מוזמן לתרגיל/ אימון אלא לסתם שמ"פ (תקופת מילואים של 3 שבועות היא בד"כ שמ"פ ולא אימון), תמסור לקצינת קישור שתנגב עם הצו את העכוז ה(קרוב לוודאי)שמן שלה (בורקסים בשקמית וטוסטים על המחמם ספירלות לא עושים טוב לפיגורה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה עדיין לא מנע שבבקו"ם כשהשתחררת חתמת "על זה...וגם על זה....ופה בפינה מימין" ורק לאחר כמה חודשים גילית שחתמת על כתב התנדבות לשרת בשנה הראשונה לאחר השחרור.:x

רק אני לא חתמתי על כלום? :shock:

החזרתי ציוד,עברתי הלאה לדלפק לקבל תעודת מילואים (הפלסטיק המעפן),ועפתי הביתה.

פ"ש - לפי מה שחלחליק כתב מותר להם לזמן אותך "רק" לעשרה ימים.

דבר עם הקצינת קישור רגוע אבל ממוקד מטרה,בטוח יפתרו לך את העניין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם בתקופתי היה נהוג לא לזמן למילואים בשנה הראשונה לשחרור. כאשר במדור בו שירתתי לא היה אף פז"מניק שיחפוף את הצעירים, הרמ"ד התקשר אלי ושאל האם אהיה מוכן לבוא לשירות של יום אחד כדי להרביץ בחבר'ה קצת תורה ודעת. כמובן שעניתי בחיוב, וכך קיבלתי צו התייצבות חד יומי.

עברו מאז 8-9 שנים אז אל תתפוס אותי במילה, אבל אני די בטוח שבשלב כלשהו בכל הסיפור הזה גם חתמתי על הצהרה שאני מגיע למילואים מרצוני החופשי וכי אני מודע לכך שבשנה הראשונה להיותי אזרח לא ניתן לחייב אותי להגיע לשמ"פ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שים לב אם לא מודפס על הצו משהו כמו "גיוסך יותנה בחתימתך על כתב הסכמה, אבקשך להודיע לקצין הקישור ביחידתך על נכונותך לחתום על כתב ההסכמה. החריגות הן: מרווח זמן משחרור משירות סדיר או משהו דומה לזה"

אם זה נמצא על הצו ממש מתחת לחותמת המשולשת - שיקפצו.

פורסם

בכלל לא קיבלתי צו. התקשרו אליי לוודא שאני מגיע, אמרתי שבעייתי לי. אחר כך היא שאלה אם לא קיבלתי צו, ואמרתי לה שלא. היא הייתה מופתעת, אבל פשוט אמרה בסדר, נשלח לך שוב, וניתקה. לא זימנו אותי טלפונית, רק שאלו אם אני מגיע, וכשאמרתי שזה בעייתי, התעקשו שאדבר עם המפקד הישיר שלי. זה מה שאעשה עכשיו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...