Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר - יונדאי אקסנט 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רוצה לקנות מצבר חדש ליונדאי ולהחליף בעצמי על מנת להוזיל קצת עלויות.

יש המלצות מבחינת סוג המצבר, יצרן, אמפר שעה, כח התנעה וכו'....

הרכב היה בבעלות הקודמת בליסינג, בדדרך כלל הם משתמשים בחלפים נחותים, בגלל זה אני לא רוכש מצבר זהה למה שקיים כעת.

בנוסף אם יש עסק מומלץ לרכישה באזור השרון, נתניה, רעננה, הרצליה וכו'.

תודה רבה לעונים.

פורסם

לי יש ניסיון מעולה עם איציק מצברים(אחרי המלצות פה בפורום)- יש להם הרבה סניפים בארץ, אני קניתי 3 מצברים (לי ולאחיי) בסניף בראשון בתחנת דלק דור אלון.

אני ממליץ שתיקנה מצבר של וורטה הגרמנית- אמור לעלות לך כ440 ש"ח כולל מע"מ והתקנה(במידה ולא דורש מתאם מיוחד)- אין טעם לעשות בעצמך- המחיר זהה.

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נשמע טוב,

הייתי הכל מקרה מעוניין לדעת נתונים טכניים - איזה מצבר כדאי לי לבקש שיתקינו.

לא אוהב ש"דוחפים" לי משהו שאין לי מושג מה אני קונה...

פורסם
נשמע טוב,

הייתי הכל מקרה מעוניין לדעת נתונים טכניים - איזה מצבר כדאי לי לבקש שיתקינו.

לא אוהב ש"דוחפים" לי משהו שאין לי מושג מה אני קונה...

הם לא דוחפים- רק מתקינים מה שמתאים לרכב מבחינת מיפרט ומקום פיזי, המחיר הוא זהה ל50~60 AH.

זרם ההתנעה הוא לרוב יהיה יותר גבוהה ממה שיש לך, שתבקש וורט הם יביאו לך מצבר שחור עם כיתוב SRART UP - זה בסדר, תיבדוק עליו תיראה מדבקה של וורטה .(זו גירסת ה12 חודש אחריות של וורטא).

תחדש:-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סבבה,

התקשרתי עכשיו להזמין, אמרו לי שיבואו מחר.

ביקשו 470 ש"ח (לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא...)

פורסם

הזמנת עד הבית?

המחיר אמור ליהיות כולל מע"מ ואם הזמנת וורטא (סטארטאפ) כאילו הוספת 30 ש"ח למישלוח- שזה מצויין לדעתי בהיתחשב במחיר הדלק והזמן שצריך לבזבז אם הייתה נוסע בעצמך.

פורסם

חבר שלי הזמין מצבר מהם בטלפון והשירות די מהיר יחסית.

אבל מה לבסוף ברגע שהגיעו עם המצבר, לחבר המצבר היה נראה במצב חיצוני לא משהו ולא עטוף כלל בנילון ולבסוף התחרט והחליט לא לרכוש את אותו המצבר.הבעיה שהוא נדרש לשלם ביקור 90 שקל למרות שלא רכש כלל.

לבסוף החליט לרכוש מחנות אחרת באופן עצמאי שיוכל לראות פיזית את אותו מצבר לפני הרכישה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם מאיתנו כאשר באו עד הבית ולמחרת התחרטנו על קניית המצבר (לא ניתן היה לסגור אותו עם הברזל העליון) דרשו 150 שקל על השירות ועל החילוץ (האוטו לא התניע בגלל זה הוזמן שירות עד הבית). מבלי לציין שמות......

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

האמת בכדי לימנוע הפתעות אני תמיד נסעתי לאסוף, ותמיד הוציאו לי מצבר טרי (בן מס' שבועות)וחדש והתקינו ללא בעיות.

אולי תנסה גם אתה להגיע אליהם?

וההמלצה שלי היא בהיתבסס על השירות שקיבלתי מסניף ראשל"צ- יש להם מקום חדש ונוצץ- לא יודע איך זה במקומות אחרים בארץ.

פורסם

דרך אגב,ראיתי גם בחנות ברחוב שלמה בת"א חנות שמוכרת מצברי ורטה במחירים די נמוכים.

לי הציעו לא מזמן מצבר 62 אמפר ב440 ואני מאמין שיש פחות אמפר במחיר יותר זול אפילו.

כמובן מותג startup של ורטה לא זכור לי שם החנות אבל זה ממש באזור של החנויות ברחוב שלמה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הוחלף,

המצבר היה חדש מהניילון.

שירות טוב, חסך לי זמן וכסף, אם הייתי הולך לחשמלאי רכב הייתי מבזבז חצי יום עבודה...

תודה על ההמלצה.

• תוכן חדש...