Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תחדדו לי בבקשה את הכיוון למוצרים רלוונטים לשאלה שלי, (כי נשאלו פה שאלות גם של אנשים אחרים).

השאלה הנוספת האם מספיק רק ווקס למרוח על האוטו או משהו נוסף?

תודה.

פורסם
חברים תחדדו לי בבקשה את הכיוון למוצרים רלוונטים לשאלה שלי, (כי נשאלו פה שאלות גם של אנשים אחרים).

השאלה הנוספת האם מספיק רק ווקס למרוח על האוטו או משהו נוסף?

תודה.

יש בית הילל ויש בית שמאי, איזו תשובה תעדיף?

מבחינה טכנית, ווקס לבדו יספיק, יספק גם הגנה וגם ברק.

פורסם
עדיף שתסיר את כל החומרים שיש לך עכשיו על הרכב, תמרח Black Light (שתי שכבות עדיף) ולאחר מכן אוטם- Opti Seal יהיה בסדר גמור.

אני מורח BL פעם אחת, מחכה 20 דקות ואז מורח פעם שנייה על הגלייז שמרחתי בהתחלה ומוריד את השאריות רק אחרי שתי שכבות? או שמוריד את השכבה הראשונה ומורח עוד פעם?

פורסם
אני מורח BL פעם אחת, מחכה 20 דקות ואז מורח פעם שנייה על הגלייז שמרחתי בהתחלה ומוריד את השאריות רק אחרי שתי שכבות? או שמוריד את השכבה הראשונה ומורח עוד פעם?

מוריד את השכבה הראשונה לחלוטין, ורק לאחר מכן מחכה מוסיף שכבה נוספת.

פורסם
אוקיי אז איזה ווקס נוזלי כדאי לי להשתמש בו?

יש לך אוטם צבע HybridV7 מצוין, במחיר מצוין עוד יותר.

ויש לך ווקס נוזלי Optimum Car Wax

לבחירתך, שניהם מעולים.

פורסם
אוקיי אז איזה ווקס נוזלי כדאי לי להשתמש בו?

אני לא יודע מה התקציב שלך ומדוע חשוב לך שהווקס יהיה נוזלי.

בכל מקרה אני יכול להמליץ לך על ווקס מעולה שאני אוהב והוא נחשב טוב מאוד וככל הנראה עמיד יותר מכל ווקס נוזלי או לא נוזלי שתקנה בארץ או לפחות מרובם הגדול. (על פי עדויות של משתמשים הווקס הזה יכול להתחרות גם עם חלק מהאוטמים שקיימים בשוק)

אני יכול להעיד שבוודאות הוא נשמר על הרכב בצורה טובה קרוב ל 3.5-4 חודשים, יש משתמשים שמדברים על חצי שנה ויותר.

הוא לא נוזלי ברמה של תרסיס אלא מן נוזל סמיך שכזה...

זה הלינק למוצר והוא נקרא Collinite No. 845

http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=208

כולל משלוח לארץ זה יוצא 130 ש"ח

בהתחשב בכך שהחומר מחזיק מעמד זמן רב המחיר הופך להיות לא רציני מכיוון שזה יספיק לך להרבה מאוד זמן.

סיקור מעניין

http://www.autogeekonline.net/forum/how-articles/40243-collinite-845-definitive-how-guide-legendary-wax.html

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש לך אוטם צבע HybridV7 מצוין, במחיר מצוין עוד יותר.

ויש לך ווקס נוזלי Optimum Car Wax

לבחירתך, שניהם מעולים.

נזכה לתשובה הוגנת או שאתה באמת מאמין בכל ליבך שאלו הווקסים (למרות ששניהם לא באמת תחליף לווקס נוזלי למריחה או ווקס משחה) היחידים שטובים באמת?

לגבי השאלה שמעל..

ווקסים נוזליים טובים לא חסר:

- CL של מנזרנה

- ULTIMATE של מגוויירס

- GOLD של מגווירס

ווקסים משחתיים:

- 53pets של CG

- 50/50 של CG

- GOLD של מגווירס

- DUDUJUICE למיניהם

ווקסים מהירים (תרסיס):

- ULTIMATE של מגוויירס

- V7 של CG

- CAR VAX של אופטימום

עריכה: ראיתי שאנשים קצת מתלבטים, אז אתן את העדפה שלי שאולי תוכל לעזור מעט בהתלבטות:

נוזלי: CL של מנזרנה

משחתי: GOLD של מגווירס (למרות שלא אוהב משחתיים ולא השתמשתי יותר מפעם או פעמיים)

מהיר: ULTIMATE של מגווירס

פורסם
כרגע מתלבט בין שניים: מי עדיף? אחד ניתן להסיר ישר והדודו לא הבנתי כיצד השימוש נעשה בו, האמת גם שלא התנסיתי מעולם בווקס קשה האם מסובך הדבר?

Dodo Juice Blue Velvet,

או

Chemical Guys

Pete's 53

ווקס קשה ממש לא מסובך ליישום, פשוט למרוח שכבה דקה ואחידה, ולהמתין מס' דקות על פי ההוראות (15-20 דקות) ולאחר מכן להסיר בעזרת מטלית, זה הכל.

2 הווקסים שבחרת מצויינים, עם שניהם אני אוהב לעבוד, ל Dodo Juice יש ריח מדהים שהופך את העבודה לקצת יותר כיפית, והוא נחשב קצת יותר פרמיום מהווקס השני וכנראה יהיה עמיד יותר למעט יותר זמן.

אבל ההבדלים ביניהם אחרי הכל, לא גדולים.

פורסם
ווקס קשה ממש לא מסובך ליישום, פשוט למרוח שכבה דקה ואחידה, ולהמתין מס' דקות על פי ההוראות (15-20 דקות) ולאחר מכן להסיר בעזרת מטלית, זה הכל.

2 הווקסים שבחרת מצויינים, עם שניהם אני אוהב לעבוד, ל Dodo Juice יש ריח מדהים שהופך את העבודה לקצת יותר כיפית, והוא נחשב קצת יותר פרמיום מהווקס השני וכנראה יהיה עמיד יותר למעט יותר זמן.

אבל ההבדלים ביניהם אחרי הכל, לא גדולים.

תודה קודם כל,

האם את הווקס של דודו אפשר למרוח על כל האוטו ואז להסיר או שמומלץ חלק חלק בנפרד? (10-15 דקות לייבוש כמו שציינת הם דיי הרבה).

בווקס השני אפשר למרוח ולהסיר ישר הבנתי, יותר קליל אולי ליישום?

אז מבחינת האפקט שניהם ייתנו לי את אותה התוצאה לדעתך המקצועית?

פורסם
תודה קודם כל,

האם את הווקס של דודו אפשר למרוח על כל האוטו ואז להסיר או שמומלץ חלק חלק בנפרד? (10-15 דקות לייבוש כמו שציינת הם דיי הרבה).

בווקס השני אפשר למרוח ולהסיר ישר הבנתי, יותר קליל אולי ליישום?

אז מבחינת האפקט שניהם ייתנו לי את אותה התוצאה לדעתך המקצועית?

כן כמובן שאפשר למרוח על כל הרכב ואז להמתין 15-20 דקות, אם תמרח ותחכה לכל חלק בנפרד זה יקח יום שלם.

הווקס השני ייחודי בכך שאינו מצריך זמן איחוי, וניתן מיד להסיר אותו.

מבחינת תוצאה, עין בלתי מזויינת תתקשה להבחין בהבדל גדול, אבל Dodo יתן עמידות מעט טובה יותר, אך גם לא באופן משמעותי.

פורסם
כן כמובן שאפשר למרוח על כל הרכב ואז להמתין 15-20 דקות, אם תמרח ותחכה לכל חלק בנפרד זה יקח יום שלם.

הווקס השני ייחודי בכך שאינו מצריך זמן איחוי, וניתן מיד להסיר אותו.

מבחינת תוצאה, עין בלתי מזויינת תתקשה להבחין בהבדל גדול, אבל Dodo יתן עמידות מעט טובה יותר, אך גם לא באופן משמעותי.

האם מספיקה שכבה אחת דקה עם Pete's 53 , או שניתן לעבור פעמיים על כל אזור לקבלת תוצאת יותר טובה וממושכת?

פורסם
האם מספיקה שכבה אחת דקה עם Pete's 53 , או שניתן לעבור פעמיים על כל אזור לקבלת תוצאת יותר טובה וממושכת?

שכבה טובה שנמרחה באחידות אמורה להספיק, אבל יש כאלו אשר מחכים יום ומורחים שכבה נוספת, זה בטח לא מזיק.

• תוכן חדש...