Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6, מרצדס E-CLASS, או אלפא 159

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינפיניטי מכויילת על הצד הקשיח יותר,היא מהווה אלטרנטיבה מעולה למי שנהיגה היא בראש מעיניו ,צריכת הדלק גבוהה,והמרחב האחורי מצומצם לסגמנט.

עוד רכב שלאחר סיקור ארוך טווח שאחד מחברי הפורום ערך ויספק נוחות,אמינות וכנראה שגם שוק לא רע בעתיד הוא הלקסוס GS300 (למרות שכאן נערכה סקירה על הGS450H).

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1ef27607f2a1b1b4684795338ae91038a17&SubCatID=1

האלפא גם כן יחסית צפופה מאחור בהשוואה ל"מתחרות" שלך, וגם היא תספק הנאה וטמפרמנט חמים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לשכוח שהתקציב של השואל מאפשר לו לקנות אלפא 2011, מאשר מרצדס\אודי 08, מבלי קשר למי הכי אמינה. רכב צעיר כמה שיותר = פחות כאבי ראש (כמובן שתלוי איך טופל ונשמר). 3 שנים זה הבדל משמעותי.

יצא לי לנהוג בשלושתן, וגם במתחרה הבווארית שלא נמצאת בהתלבטות.

לדעתי, האלפא הכי מהנה לנהיגה (לפי החוות דעת כאן בפורום ובעלי 159 למינהן נאמר גם שהיא אמינה, בניגוד לתדמית) והכי יפה לטעמי. לא באותה הקטגוריה של המרצדס והאודי, לכן תהיה צפופה יותר משניהן.

הב.מ.וו איכותית מכולן (לא בהפרש רציני) אך הכי יקרה.

האודי (בדגם שהוזכר, 3.2 קוואטרו) הכי חזקה והכי זולה (תמורה למחיר אולי הטובה ביותר כאן).

המרצדס היא כמעט הכל ביחד, פלוס שמירת ערך טובה יותר, אך עם זאת קצת (הרבה) "מונית" בהשוואה לאחרות.

בגלל שאתה יוצא מספינה אמריקאית, תראה את ההבדלים בין נהיגה באיטלקית (ספורטיביות, היגוי ואחיזה) וגרמנית (נוחות, עוצמה, איכות). תקח נסיעת מבחן בשלושתן, תתרשם ותחליט.

מה שבטוח, הבדלי השנים משחקים כאן תפקיד. אני לא הייתי חושב פעמיים והייתי לוקח את הרכב הצעיר ביותר במצב הטוב ביותר.

בהצלחה!

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

קצת מנסיוני.

שנתיים וחצי עם E350 שנת 2006.

נקנתה מהטרייד אין של כלמוביל עם 50000 ק"מ, והוספתי, עוד 51,000 עד היום.

אחזקת הרכב:

ביטוח, חובה ומקיף פחות מ7000 שקל (מעל 40 ללא תביעות)

צריכת דלק 1:7.5/8 משולב עירוני הרבה.

טיפולים שוטפים וזהו, עם תקלות בלאי הגיוניות.

אני מעריך את העלות השוטפת,בכ 25% יותר מהיפנית האמינה מאד שהיתה לי קודם.(B4).

עוד קצת.

האוטו מרווח מאד, עם תא מטען ענק , אנחנו משפחה של 5, ולילדים ברוך השם..אין טענות.

אבזור - לא חסר לי כלום, למעט כניסת USB/MP3

מנוע וגיר 7TRONIC , חלום.

כשאתה רק רוצה להגיע ממקום למקום, אז האוטו מתנהג כמו מרצדס, סע לשלום..שיוט נעים

כשאתה לוחץ על כפתור הS בגיר, מתעוררת הבהמה, זה פשוט ממכר.

כמו שאמרו, ירידת הערך זו העלות הגבוה ביותר.

בנוסף.

מישהו כאן כתב, כי הוא היה מעדיף רכב חדש יותר (אלפא) ע"פ מרצדס ישנה בשנתיים שלוש.

אבל אני חייב לציין, כי זה האוטו היחיד שהיה לי (לבנתיים) שלא מדגדג לי להחליף אותו.

הוא פשוט מרגיש ומתנהג כמו חדש, ועם אמינות נהדרת יחסית לאוטו בן 7.

יהיה בזבוז למכור אותו.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

המון המון תודה. בתור חבר חדש אתם עוזרים בצורה בלתי נתפסת ועל זה המון תודה.

לקחתי לנסיעת מבחן את האיי 6 מנוע 2000 טורבו שנת אמצע 2009. כמעט באותו מחיר. גם פה דעתכם תתקבל בברכה

תודה רבה מראש

גיא

פורסם

גיא יקר!

מה שבעיקר חשוב זה איך אתה מרגיש ברכב - מה שאנחנו חושבים זה משני לתחושות שלך.

אם אתה רוצה שנוכל לעזור יותר תפסיק לדבר בדגמים ותציין תקציב.

לכל אחד מהדגמים יש יתרונות וחסרונות - ובסופו של דבר תצטרך להחליט מה מתאים לך.

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דפי הנתונים מלמדים על הבדלים זניחים (לפעמים גם לטובת אינפיניטי) בין המרווח ב-E קלאס לאינפיניטי.

לצערי במקרה של רכב הזה דפי נתונים מלמדים רושם לא מדוייק. הרכב גדול מבחוץ ואפשר להניח שכך גם בפנים. בפועל הרכב מאוד צפוף בפנים. הייתי בהלם די הרבה זמן אחרי שישבתי ברכב הזה גם מקדימה וגם מאחור. אולי יש מרווח גדול בסנטימטרים, אבל אולי הנדסת אנוש גורמת לזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גיא יקר!

מה שבעיקר חשוב זה איך אתה מרגיש ברכב - מה שאנחנו חושבים זה משני לתחושות שלך.

אם אתה רוצה שנוכל לעזור יותר תפסיק לדבר בדגמים ותציין תקציב.

לכל אחד מהדגמים יש יתרונות וחסרונות - ובסופו של דבר תצטרך להחליט מה מתאים לך.

צביקה.

התקציב הוא באזור ה 130k וכרגע ההתלבטות היא בין a6 2009 מנוע 2000 טורבו. לA6 2008 מנוע 3.2 קאוטרו

תודה

פורסם

159 מכונית אמינה ונעימה שמכוונת לנהג היותר ספורטיבי. מצד שני אני מבין שעשית בה נסיעת מבחן ולמען האמת, אם היא לא "עשתה לך" את זה רד ממנה כי על הניר כל האחרות שהצגת כאן נותנות יותר. לזכותה יש בעיקר את העובדה שתקנה בתקציב שלך רכב חדש יותר מהאחרות.

האינפיניטי מאוד צפופה. לדוגמא, אי אפשר להגיע למתגי כוון הכסא כאשר הדלת סגורה, הידית הפנימית תקועה בדרך. כל מנגנון היציאה החשמלי שמרים את ההגה ומושך את הכסא אחורה כשמכבים את המנוע בא לחפות על חוסר היכולת לצאת מהרכב בלי להתפתל כאשר נמצאים בתנוחת נהיגה. מצד שני היא מאוד מאובזרת, יש לה את הצליל ה"נכון" והיא נראית מכובדת.

לא נהגתי בA6 ובמרצדס אז אין לי דיעה.

פורסם
אינפיניטי G מרווחת? לי יצא רושם שונה לחלוטין ממנה, היא הרגישה לי צפוצה כמו מזדה 2: כדי שיהיה אפשר לצאת מהרכב מושב הנהג זז אחורה. C קלאס יותר מרווחת ממנה לפי התרשמות אישית שלי.

מעבר לזה, מבחינת צריכת דלק זה עוד יכול להיות שיקול לטובת המתחרות האירופאיות.

איזה מזל שאתה לא מגזים...

האינפיניטי בהחלט מרווחת ואין שום בעיה להסיע 2-3 מבוגרים במושב האחורי. היא אולי לא מרווחת כמו ה-A6, אבל למי שלא מסיע 4 מבוגרים כל הזמן היא בהחלט מספיקה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

msigal, מי שקונה רכב כזה לא מחפש את המספיק, אלא קצת מעבר (לפחות אני רואה את זה בצורה כזאת). מי שמחפש את המספיק קונה I10/אלטו/C1/פיקנטו או רכב עממי אחר - גם ברכבים האלו ניתן לדחוס 4 ואפילו 5 מבוגרים.

לי לא היה מספיק מקום ברכב הזה - הרגשתי צפיפות שאני לא מורגל עליה. אולי זה מחזק את ההרגשה של קוקפיט וכד', אבל לי אישית היה חסר מקום. אולי קצת הגזמתי כאשר השוויתי עם המרווח שיש במזדה 2, אבל אם אני אשווה את המרווח לנהג עם פסאט זה יהיה הוגן (גם פסאט הייתה ממש צפופה לי).

ייתכן מאוד שהרגשה של מרווח אינדיוידואלית, לכן מי שמחפש רכב כזה כדאי לו לעשות נסיעת מבחן ולבקר באולמות התצוגה.

בE קלאס למשל יש הרגשה של מרווח - הסאלון מתוכנן בצורה מאוד טובה מבחינה הזאת ומנצל היטב את השטח - הנדסת אנוש מדהימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להסיע 2-3 מבוגרים מאחורה באינפי זו בעיה רצינית.

האוטו לא מרווח בכלל מאחורה.

מקדימה המצב שונה לגמרי והמכונית מאוד נוחה.

אישית לי יש כמה הפרעות ברכב הזה-הוא יחסית רועש.

הוא דיי צמא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
להסיע 2-3 מבוגרים מאחורה באינפי זו בעיה רצינית.

האוטו לא מרווח בכלל מאחורה.

מקדימה המצב שונה לגמרי והמכונית מאוד נוחה.

אישית לי יש כמה הפרעות ברכב הזה-הוא יחסית רועש.

הוא דיי צמא.

אם הכוונה היא לרעש של המנוע - הלוואי על כולנו כזה רעש...

האמת היא שהרכב אכן מעט קשיח, ואני משער שהאאודי והמרצדס נוחות יותר. אבל במחיר שלו הוא בהחלט מכונת נהיגה מוצלחת. וגם מבחינת מראה לא חסר לו כלום. שוב, צריך להסתכל על המחיר כדי להבין שמקבלים הרבה אוטו לשקל. אולי בתקציב של פותח השרשור (130 אש"ח) אין אופציות אחרות מלבד ה-A6, אבל במחיר של 200 אש"ח ניתן להשיג אינפי משנת 2011 ולהנות.

ואגב - מבחינת צריכת הדלק שלי עושה 1:8 בממוצע (הרבה עירוני, מעט בינעירוני) ועוד בחיפה. והביטוח זול - מקיף עולה כ-3.5 אש"ח בלבד.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קרייזלר 300C יכול להיות אופציה מאוד מענינת. המון אוטו לכסף, מנוע חזק והרכב מאוד מאוד מרווח. הרכב מבוסס על שלדה של מרצדס.

פורסם

הקרייזלר נחמדה אבל צריכת הדלק תהיה יותר גבוהה וגם איכות החומרים ממוצעת מאוד, אבל היא תסובב הכי הרבה ראשים ויש לה יותר ייחוד לטעמי.

צריך לנהוג בכל המכוניות האלה בשביל לראות למה מתחברים.

פורסם

כל רכב בקטגוריה הזאת יסובב ראשים. רכב כזה קונים גם בגלל התדמית, לכן אני לא רואה בכך דבר רע.

גם צריכת הדלק של אינפי לא רחוקה מקרייזלר. פשוט קרייזלר זה הרבה יותר אוטו לאותו כסף - היא גדולה יותר מE קלאס.

ממודל החדש התרשמתי לטובה מבחינת איכות חומרים. שם מה שניראה כמו עץ, זה עץ אמיתי גם בדלתות, באינפי זה פלסטיק דמוי עץ. מאוד אהבתי את הרכב, עד כדי כך שאני חושב שהיא מחליפה ראוייה למרצדס בעוד כמה שנים אם רכב הבא לא יהיה מרצדס או איזו סילבראדו.

• תוכן חדש...