Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטייל JDM או איך שלא תרצו לקרוא לזה, אפשרי? רק את הנורת איתות שבפנס ולא אלו שבצדדים/מאחורה.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

אתה רוצה לאותת כל פעם שאתה מדליק אור?

תקנה ריליי של וינקרים, חבר לו מתח מהמנורה הראשית, וחבר את הריילי לוינקר....

לא מבין מה זה ייתן לך, אבל שיהיה בהצלחה!

פורסם

סה"כ לפי מה שאני חושב זה לא אמור להיות מסובך, סה"כ אני צריך להתעלק על החוט של האור הרגיל ולשדך בינו לבין החוט של הוינקר בתוך הפנס. או שזה מסובך יותר?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם
סה"כ לפי מה שאני חושב זה לא אמור להיות מסובך, סה"כ אני צריך להתעלק על החוט של האור הרגיל ולשדך בינו לבין החוט של הוינקר בתוך הפנס. או שזה מסובך יותר?

מסובך יותר.. כשאתה מאותת זה נותן הוראה מיוחדת לווינקר להבהב, אם אתה רוצה שהאיתות יהיה דולק קבוע אז כן - להתעלק על הכבל של האור ראשי ולחבר, וכן זה לא אמורה להיות בעיה..

פורסם

כן, אבל אז כמו שכתבת הוינקר שלך לא יעבוד וברכבים מסוימים זה עלול להדליק נורת תקלה בלוח השעונים או סתם לגרום לאוטומט וינקר להבהב מהר יותר. שלא לדבר על זה שזה מאוד מפריע לנהגים האחרים בכביש, שלא יראו את האיתות שלך.

הפיתרון הנכון הוא לגשת לחשמלאי שיבצע "היפוך" של המערכת. כלומר שהפנס איתות כל הזמן ידלול ובזמן איתות יהבהב הפוך. משהו די דומה למה שהיה פעם ברכבים אמריקאים. לדעתי אפשר לעשות את זה די בקלות תוך שינוי ברגליים של האוטומט וינקר (זה הרי בסך ממסר עם רגליים N.O ו-N.C) אבל את זה כבר צריך לבדוק ספציפית לרכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לך לפירוקיה תקנה שתי בתי מנורה של שתי מגעים כמו של אור ברקס לרכב שלך ושים נורה שתי מגעים ותחבר את המינוס של הבית מנורה החדש לשל הבית מנורה הישן ואז יש לך שתי + (פלוסים) אחד ירוק ואחד אדום בכל בית מנורה זה משהו אחר,אחד אתה מחבר לאורות החניה/אורות דרך ואת החוט השני (+) לבית מנורה הקודם

לי לקח שעה של עבודה כי עבדתי עם מלחם אפשר גם עם איזולירבנד

פורסם

עומר תודה רבה על התגובה, אפשר קצת יותר פירוט של מה שעשית ואיך כי פשוט אני לא רוצה שיהיו טעויות.

פורסם

קח נורת להט כפול מאמריקאית כלשהי שתתאים לך במידת נורה

ואז חיבור אחד למנורה מגיע מהאור דרך לדוגמא ועוד חיבור מגיע מהאיתות

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...