Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשתשווה בין תפוזים לתפוזים, התדהמה שלך בהחלט תהיה מוצדקת. העניין הוא שפותח השרשור כתב במפורש שלא מדובר בבולמים מקוריים אלא במשהו תחליפי. כידוע, יש תחליפי איכותי ביותר ויש תחליפי שמקומו בזבל. איזו מבין האפשרויות הוא בחר - את זה הוא לא ציין.

מאידך, גם אתה עצמך לא ציינת היכן הבולמים שקנית נמצאים על הסקאלה הזאת.

אני רכשתי בולמי KYB שהם (לכל הדעות) OEM של הרכב שלי.

סליחה, שכחתי מהשרשור הזה.

אכן מה שהוחלף זה בולמי זעזועים והעלות היא 500 ש"ח לזוג חדש ומקביל למקורי ו 200 ש"ח עבודה.

ולא בדקתי שוב, היה לי דברים יותר חשובים לסדר ונגמר התקציב.

הוא ציין שמה שרכש היה מקביל למקורי. אולי ההנחה שלי הייתה מוטעת והוא התכוון בכל זאת לסיני?

פורסם

הוצאה של 1000 שקלים ביום אחד!

ובדרך גיליתי שצריך לבקר במוסך עוד פעם כנראה ואני עסוק כל השבוע לחץ עבודה אז עד שבוע הבא.

חיישן חום מי רדיאטור הוחלף מהר ובהצלחה אבל ..

בקשר לרעש מכיוון המתלים שהאוטו נשמע כמו עגלה, זה מה שהיה:

1. ריססו חומר ושהתברר שזה לא עזר אמרו צריך להחליף כנפיים, קניתי סט שבא ביחד עם הביצה

והעניינים הסתבכו מאוד בהרכבה ולי נמאס וגם להם נמאס והתברר שצריך להחליף גם בסיס

(חלק ראיתי שמפרקים ומרכיבים אותו מתחת למתלים בכיוון למעלה לא בכיוון הגלגל)

2. בסיום גילינו שהרעשים אותו דבר בדיוק! אחרי בדיקה נוספת אמר שזה בגלל "גומייה תומכת" משהו כזה

וניחמו אותי שגם ככה הייתי צריך להחליף את כל מה שהחלפתי כבר כי החלקים היו גמורים.

זוג גומיות ב 50 ש"ח ראיתי שהרכיבו אותם באזור מאחורי המנוע גבוהה לכיוון פנים הרכב פתר את הבעיה לחלוטין.

אז למה אני מבואס? חוץ מההוצאה הכבדה והעייפות,

אחרי שיצאתי מהמוסך כבר גיליתי שההתנהגות של ההגה שונה:

אם אני עושה פניה ההגה מסתובב לאותו כיוון שפניתי מסתובב עד הסוף במקום ליישר

(שכחתי לציין כי בטיפול ביקשתי שיוסיפו שמן הגה שאמרו לי שחסר לא יודע אם זה קשור לבעיה)

ובעיה נוספת חדשה, בהאטה ובפניה הצמיגים עושים חריקות!

והכי גרוע, שהגעתי לכביש מהיר גיליתי שהמנוע חנוק והאוטו בקושי מאיץ ובעליות לא עובר את ה 60 קמ"ש

(שכחתי לציין כי בסיום הטיפול ריססתי חומר ניקוי על כל מה שיש מתחת למכסה מנוע. לא יודע אם זה קשור)

אוף, אני לא מאמין שזה קורה נראה לי יש על האוטו עין רעה וצריך לקחת אותו לרב לא למוסכניק.

פורסם

לאחר התעסקות עם המתלים וכל מה שקשור בזה, גש בדחיפות לכיוון פרונט (סביר להניח שיפתור את בעיית ההגה וחריקות הצמיגים). לא לדחות !!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לאחר התעסקות עם המתלים וכל מה שקשור בזה, גש בדחיפות לכיוון פרונט (סביר להניח שיפתור את בעיית ההגה וחריקות הצמיגים). לא לדחות !!

איציק

אוקי,

אני אשתדל. תודה

פורסם

תודה רבה איציק.

כיוון פרונט פתר את הבעיה וההיגוי נהיה מצוין

ופלא פלא אין לי מושג למה איך וכיצד גם בעיית מנוע חנוק נפתרה אחרי הכיוון פרונט.

• תוכן חדש...