Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים עד 50 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח עד כמה שאני צודק בנושא, אני רק אזרוק את זה לאויר אם למישהו יש מידע יותר מדוייק

תרגישו חופשי לתקן אותי.....

בזמנו גם אני ביררתי על ה"טוויטרים 2 ב10" והסבירו לי שלא באמת מדובר בטוויטר

מדובר בסוג של "טוויטר" שהתפקיד שלו זה "צרצר", משמע, איכות והשלמת סאונד אמיתית, הוא לא עושה

אלה רק מצרצר ועושה קצת רעש...

אז כך לצומת ליבך.. גם אורך החיים שלהם לפי מה שהבנתי, יחסית קצר לטוויטרים "אמיתיים"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ראיתי טוויטרים ב-15 ש"ח. הם שווים משהו?

או שכדאי לקנות משהו אחר ואם כן אז מה?

זה נראה לך טוב ???.... סתם שאלה הגיונית לאחר שאתה בטוח ראית כאן מחירים וכו', שווים לך אולי כן לי אולי ... סליחה בטוח לא.

כל אחד ודעתו , יתכן וזה יספיק בשבילך.

אל תצפה לאיכות אם זה מה שאתה רוצה או משהו קרוב לכך!.

פורסם

טוויטרים ב-10 שקל עושים 2 דברים:

1. נותנים מראה מגניב לאוטו, יענו יש לך מערכת שווה.

2. מוסיפים סאונד פסיכולוגי.

ד"א, אם לקנות טוויטרים במקרה שלך אז זה רק טווטרים ב-10 ש"ח כי גם אם תקנה את המורל סופרים כמו שהציאו לך כאן למעלה (דיי בציניות) זה לא יעזור לך מכיוון ש:

1. אין לך קרוס-אובר. ואם תחבר את הטוויטר סתם במקביל הפרדת הסאונד לא תעשה כמו שבאמת צריך ולא הרווחת יותר מדיי.

2. בטח יש לך רמקול 2/3/4/100 WAY, מה שאומר בעצם שיש לך כבר טוויטר אחד או יותר על הרמקול ככה שעוד טוויטר ועוד טוויטר לא יוסיפו כלום, אלא סתם יהרסו את האיזון או ההרמוניה של הרמקול.

טוויטרים צריכים לבוא רק כחלק מקומפוננט.

זה בערך כמו לשים אגזוז פתוח על פיאסטה ולא להבין למה הביצועים לא השתפרו (או לחילופין לערסים שביננו, לחשוב שהביצועים כן השתפרו).

קפיש?

פורסם
Morel Supremo
אני מקווה שהוא הבין את חוש ההומור שלך ,הוא ביקש לקנות פיאט ואתה ממליץ לו על מרצדס.הסופרימו מחירו כ-1500 שח (ולא 50 )
פורסם
אני מקווה שהוא הבין את חוש ההומור שלך ,הוא ביקש לקנות פיאט ואתה ממליץ לו על מרצדס.הסופרימו מחירו כ-1500 שח (ולא 50 )

אני לגמרי לא הבנתי את חוש ההומור שלו.

לי יש קומפוננט באוטו. אני שואל את זה בשביל חבר שיש לו רמקול 3.5" מקורי של פיאט אונו, אז חשבנו שאם נוסיף טוויטרים זה לא יכול להישמע יותר גרוע ממה שזה עכשיו.

ואמרנו גם (כמו שהבנתי מכם) שאם הטוויטרים של ה-15 ש"ח הם זבל, אז טוויטרים קצת יותר יקרים ב-50 ש"ח בטח יכולים לעשות את העבודה.

אבל עכשיו הבנתי ממה שנקמיצ'י אמר שאם אין לי קרוס זה לא יוסיף לי כלום.

אז עכשיו תגידו מה לעשות:

1) לקנות רמקול 4" WAY 2?

2)לקנות טוויטרים של 50 שקל?

3)את שניהם כנראה שאין טעם בגלל מה שנקמיצ'י אמר.

פורסם

מה ההבדל בין רמקול 2 WAY לבין שתי רמקולים ?

זה לא שיש לו קרוס מובנה זה בדיוק אותו דבר.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

השתגעת ?

אתה רומז שרמקול שיש עליו טוויטר, זה שני יחידות נפרדות ששניהם מוציאים את אותם התדרים?

אז זהו שממש לא...., ואם נתקלת באחד כזה, כניראה שיש רק אחד כזה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז בוא תסביר לי אבל הסבר אורגינל איך עובד רמקול 2 WAY או 16 WAY מזה משנה....

קרא אותם.

פורסם

בדיוק כמו שעובד קומפוננט, ההבדל הוא שלקומפוננט יש קרוסאובר פאסיבי ממשי שאתה רואה, וגם תחימת תדרים קצת יותר "רצינית" ,

בעוד שלרמקול 2 וואי, 20 וואיז, יש תחימה יותר מינימלית,

אבל אי אפשר להגיד שאם תוסיף לרמקול , טוויטר חיצוני, תקבל את אותו האפקט...

זה כמו שתקח וופר שמיועד ל FULL RANGE, ותשווה אותו לוופר של סט קומפוננט,

(אחד על אחד)

הפול ריינג, ינצח בכל יום, מהסיבה שהוא מנגן את כל התדרים, בעוד שהוופר של הקומפ יישמע מאוד גרוע בתדרים הגבוהים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

להרבה רמקולים קואקסיילים יש קבל על הרמקול שחותך את התדרים הגבוהים מהטוויטר. יש כאלו שגם באים עם סליל לוופר. לא חובה לשים קרוס על הוופר, הרבה פעמים הצורה שבה התדרים מתגלגלים כלפי מטה מספקת.

לטוויטר חייבים קבל בשביל להגן עליו.

פורסם

בגלל זה אני לא לוקח אותם לאחד על אחד.

כי אני מאמין שלכל חלק באודיו לרכב יש את העבודה שלו.

קרא אותם.

• תוכן חדש...