Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב ב) תקציב עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

שמי מתן ואני בן 28.

בעבר היתה לי סיטרואן C4 שנת 2005 והחלתי לעבור לרכב קטן יותר.

ברצוני לקנות רכב עד 15 אלף שקל.

אתמול ראיתי יונדאי גטס שנת 2004.

הרכב עבר טיפולים ויש כך קבלות שכוללים החלפת מנוע, וטיפול בגיר.

בעל הרכב מתחייב בבדיקה.

עם ההבדיקה העצמית שלי הבחנתי שהמפתח של הרכב פותח את הסוויץ בלבד ולא את הדלתות.

האם הוחלף לרכב מחשב וכדאי להתעסק עם רכב כזה?

המחיר שדרש הינו 13 וחצי וממש בלי מאמץ ירד לסכום של 11 אלף.

האם כדאי להתעסק עם רכב כזה?

ההתלבטות העיקרית שלי נהינה לרכב שישרת אותי שנתיים ואפילו שלוש.

ראיתי גם פיזו שנת 207 שנת 2003 במחיר של 16 אלף.

האם כדאי ההצדקה להוסיף עוד 4 רלף ולקחת משהו אחר לגמרי כמו רנו או פיזו?

תודה.:-o

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב שעבר החלפת מנוע,צריכה להדליק נורה. אני הייתי מתרחק,על איזה טיפול בגיר מדובר?

הפיגו יותר נוחה מהגטס,והידנית די מומלצת.

אתה נעול על 2הרכבים או שניתן להציע עוד סוגים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובה.

בעיקרון מה שראיתי כבר ירדתי מכך מסיבות שהבחור לא ניראה רציני, בטח מהבנה שהרכב עבר משהו.

למעשה כבר עכשיו אני מתחיל לראות איך אנשים מורידים מהמחיר לעומת לפני שבועיים, מסיבה שהם לא יכולים למכור את הרכב עקב מצב השוק.

אני כרגע מתלבט בין שני פיג'ו 307 שנראות די שמורות.

אחת שנת 2003 עם 130 אלף שנמצאת אצל הבחור 6 שנים.

שניה שנת 2003 עם 160 אלף שנמצאת כבר שנתיים.

יש עוד רכב מסוג רנו מגאן 2.

שיש לי קצת התלבטות.

מה דעתכם על הרכב הנ"ל במחשבה שהוא מתוחזק היטב?

אני יודע שאחד שחובב צורפתיות ומעדיף בטחון בכביש ונוחות מאשר מהירות, גם מתוך הרגשה אישית שנכנסתי לתוך רכבים יפנים הרגשתי שאיכות החומר לא כל כך טובה לדעתי ככה שלא מצדיקה את המחיר שדורשים על הרכב ורק רכב צורפתי עשה לי זאת.

האם לקילומטרז של הרכב משנה בשנתונים כאלה?

לגבי רכבים אחרים, דורשים יותר מהמחר של הרכבים הצורפתיים והאיכות שלהם כבר בתוך הרכב ממש לא ברמה כי הם לא מתוחזקות וישנות.

למשל יש אחד שמוכר איביזה שנת 2000 עם 200 אלף קילומטרז, לעומת רנו שנת 2004 עם 150 אלף.

מה דעתכם היה עדיף?...

כל עוד הרנו מתוחזקת אז הכל טוב.

פורסם

רכב מסוג פיז׳ו 307 שנת 2004. מחיר 16 אלף ממגרש.עבר 180 אלף. מומלץ במצב שהרכב תקין אבל לא בוצע טימינג וטיפול?

פורסם

בדרך כלל רכבים בגיל כזה ממגרשים אלו לא רכבים מוצלחים,אני לא מכליל כמובן.

עדיף למצוא מפרטי.

תבדוק כמה עולה טיימינג,כי במגאן למשל העסק לא זול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עכשיו כבר ראיתי שני מכוניות שאני די נעול על אחת מהם.

הראשונה היינה: פיז'ו 307 שנת 2003 שעברה כבר 160 אלף,בחור מתחייב לבדיקה-מחיר 16 וניתן קצת להוריד.

השנייה: יונדאי גטס שנת 2004 עברה כבר 167 אלף-מחיר 13 וניתן קצת לוריד.

האם לא משתלם בשביל עוד שלוש אלף שקל שמתוך ידיעה שכל מזל בעתיד שאולי יצאה בהוצאות של תיקונים.

מה שחשוב לי זה בטיחות ונוחות.

פשוט כרגע הגטס יותר מתאימה לדרישות של תחזוקה ועלות, ולטווח ארוך זה הפיז'ו.

האם פיז'ו שעברה יותר מ-160 אלף זה כבר "סוס מת" ?

פורסם
עכשיו כבר ראיתי שני מכוניות שאני די נעול על אחת מהם.

הראשונה היינה: פיז'ו 307 שנת 2003 שעברה כבר 160 אלף,בחור מתחייב לבדיקה-מחיר 16 וניתן קצת להוריד.

השנייה: יונדאי גטס שנת 2004 עברה כבר 167 אלף-מחיר 13 וניתן קצת לוריד.

האם לא משתלם בשביל עוד שלוש אלף שקל שמתוך ידיעה שכל מזל בעתיד שאולי יצאה בהוצאות של תיקונים.

מה שחשוב לי זה בטיחות ונוחות.

פשוט כרגע הגטס יותר מתאימה לדרישות של תחזוקה ועלות, ולטווח ארוך זה הפיז'ו.

האם פיז'ו שעברה יותר מ-160 אלף זה כבר "סוס מת" ?

שתי המכוניות עם ק"מ מכובד. תשאיר בצד סכום ליישור קו וגם לתיקונים שכנראה יגיעו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

:lol: טריקי נכון?

קשה לומר לך מה לעשות כי אתה יודע מה היתרונות של שתיהם.

בכול הנוגע למנוע של פיגו160 זה ממש לא סוס מת,במידה והוא טופל בזמן ולא קרעו אותו.

פורסם

מצאתי רנו מגאן שנת 2003, רכב שייך לבחור ממוצא רוסי ושומר עליו המון.

עבר 113 אלף קילומטרז ממש מעט, וטסט עד דצמבר.

היסטורית טיפולים מתועדת והוא יד ראשונה!

נאמר לי על ידי שיש לרכב בעיות לא כל כך רציניות לטווח הקצר בניהם החלפת "בוסטר" משאבת וקום בלמים, שעלותה בערך 800, בנוסף הרכב קצת רועד מידי פעם כשהוא על ניוטרל וכך נאמר לי שהמוסך אמר לו שזה קורה בגלל סתימה של לכלוך בחלק שמערבב את הבנזין עם האוויר.

זה הבעיות היחידות.

הרכב נוסע מאוד יציב ומצויין ושמור מאוד.

המחיר שסגרתי איתו הינו 11 אלף.

האם זה עסקה הוגנת?..ומה עלי לשים לב?

אני די מתלבט אם לבדוק את הרכב במוסך בדיקה וזאת בגלל שהכל ניראה לי תקין ואמין.

פורסם

גם אני בדיוק כמוך אוהב את הצרפתיות ... הנוחות האחיזה השקט והאיכות.

אבל בתור בעלים לשעבר של 206 שנת 2003 (בעלת אותו המנוע וגיר בדיוק כמו ב307) אני לא ממליץ בכלל להתקרב.

את הגיר אתה תתחיל לשנוא עוד בשבוע הראשון ואת כל האוטו בכללי אחרי מעט זמן.

רק צרות באות עם הרכבים האלה בשנתונים האלו. אני קניתי את האוטו עם 118 אלף קילומטר מכרתי אחרי שנה ו12 אלף קילומטר

והוצאתי כ15 אלף על טיפולים ש90 אחוז מהם לא מתוכננים. (משאבת מים, שסתומי גיר ואחרי חצי שנה גיר קומפלט ועוד תקלות זיהום אוויר שדרשו החלפת חיישנים שונים ומשונים ועוד ועוד).

לסיכום תילך על גולף או משהו בסגנון. שווה לרדת שנה שנתיים בשנתון במקום לשלם על האוטו כפליים.

פורסם

ניראה שמצאת רכב שמור,ובן אדם כנה,שזה מאוד חשוב,הייתי בודק באמת כמה עולה לתקן את התקלות,וכמו כן לבדוק ביד 2 כמה עולים רכבים עם נתונים דומים.

פורסם

המחיר הריאלי של הרנו הוא בערך חצי ממה שהוא מבקש. זה לא אוטו סחיר ומול האופציות הוא יקר (למרות שהוא מאוד נוח ומפנק). אם היא אוטומטית אז תתכונן לזרוק את האוטו עוד מעט כשהגיר ילך ובמודלים האלה זו מערכת הזרקה ולא קרבורטור כך שה"חלק שמערבב את הזלק עם האויר" יכול לעלות הרבה מאוד ורוב הסיכויים שזה בכלל לא הוא (מה שמעלה תהיות לגבי המוסך וחוות הדעת שלו).

גם לא מסתדר לי איך בחור ששומר על האוטו בקנאות ומטפל כמו שצריך מסתדר עם בוסטר לא תקין (מערכת בטיחותית מאוד חשובה).

אם אתה הולך על ידני אז גם 200,000 זה לא הרבה כי מנוע מודרני אם לא עבר קטסטרופה וטופל לפי הוראות היצרן יכול לחיות יותר מכפול מזה בלי בעיות מיוחדות. גירים אוטומטיים נוטים למות בסביבות ה 100,000 עד 150,000 וזה דבר שצריך להתכונן אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חלטתי ללכת בסוף על יונדאי אלנטרה שנת 2001.

הרכב יד ראשונה עם 154 אלף קילומטר, טסט עד אוגוסט, מאוד שמור, שייך לאנשים מבוגרים שבקושי נסעו.

חישוב שנתי הרכב נסע כל שנה בערך 12 אלף.

הרכב כולל סנרוף.

המחיר הינו 14500, כשהמחירון לפי שכלול של קילומטרז לוי יצחק 16200.

עסקה יחסית משתלמת.

אם הרכב שמור ותקין לחלוטין.

מעדיף לשלם כמה אלפים יותר ולדעת שהרכב ישרת אותי שנתיים בערך.

אני תמיד לא כל כך אהבתי יונדאי או בכלל יפניות או קוריאניות.

אם כדאי לשלם קצת מתחת למחירון כל עוד הרכב שווה זאת?

כי מי שימכור מתחת למחירון זה מעיד על תקינות הרכב בלשון המעטה.

פורסם

לא מסכים איתך,

היום לקנות במחיר מחירון זה לא פשוט,הרכב צריך להיות ממש בעל נתונים טובים,רכב ממוצע שגם שמור,לא יזכה לזה,למשל תנסה לקבל מחירון עבור מזדה3 שהיא פופלרית בליסינג.

לפני שאתה משלם,אל תשכח לקחת אותו לבדיקה,לראות אין תאונות או דברים חריגים.

• תוכן חדש...