Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין

1.מיטו 2010 155 כוח סוס

2.ולוסטר 140 כוח סוס 2011-2012

גיר ידני בשניהם

מתייעץ איתכם בקשר לנוחות על הכביש, חוזק הרכב,אמינות, שירות,

עלויות אחזקה וטיפול וכו...

תודה

פורסם

אין פה מה להשוות ביכלל, המיטו לוקחת ובגדול.

קודם כל מנוע הרבה יותר חזק משל וולוסטר כמובן ביגלל הטורבו, איכות חומרים שמיים וארץ לטובת המיטו כמובן גם הנוחות.

אגב קפוץ לסוכנות יונדאי ותישב בוולוסטר הפלסטיקה שם פשוט זוועתית אני מאוד התבאסתי מאוד כי נדלתי על היופי של הרכב הזה.

הוולוסטר תיהיה יותר אמינה אך המיטו גם נחשבת לדי אמינה. לגבי עלויות אחזקה לא יודע להגיד לך

אך לדעתי הוולוסטר תיהיה יותר זולה רק לא יודע בכמה.

פורסם

שום הבדל של שמיים וארץ. וישבתי במיטו ויש לי וולוסטר.

אמינות - ידנית תהיה אמינה מאוד, אין תקלות גם באוטומטית (עדכוני גיר מידי פעם אבל זו לא תקלה).

אחזקה כמו כל יונדאי משפחתית, אין כאן משהו יוצא דופן.

תהיה נמרצת ומהירה משמעותית מכל 1.6 אחרת, וגם מלא מעט 2 ליטר (אקורד, 6, B4 למיניהם).

הרכב מרגיש טוב על הכביש, קצת קופצני בכבישים גרועים ו"נשבר" במהמורות(בגלל המתלים). יש רעשי רוח במהירויות גבוהות, הרכב לא שקט.

שירות של יונדאי מעולה ממה שאני פגשתי עד כה (הילוך שישי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שום הבדל של שמיים וארץ. וישבתי במיטו ויש לי וולוסטר.

אמינות - ידנית תהיה אמינה מאוד, אין תקלות גם באוטומטית (עדכוני גיר מידי פעם אבל זו לא תקלה).

אחזקה כמו כל יונדאי משפחתית, אין כאן משהו יוצא דופן.

תהיה נמרצת ומהירה משמעותית מכל 1.6 אחרת, וגם מלא מעט 2 ליטר (אקורד, 6, B4 למיניהם).

הרכב מרגיש טוב על הכביש, קצת קופצני בכבישים גרועים ו"נשבר" במהמורות(בגלל המתלים). יש רעשי רוח במהירויות גבוהות, הרכב לא שקט.

שירות של יונדאי מעולה ממה שאני פגשתי עד כה (הילוך שישי).

איך המיטו במהירויות הגבוהות?

פורסם

הבעיה היא שבמיטו יש טורבו ובוולסטר אין, איכות נהיגה אחרת.

אגב הוולסטר המאבוזרת ביותר ( 2 ליטר ) או מיטו , אני הייתי לוקח את הוולסטר המאובזרת, פשוט נראית מדהים וגם

מנוע נחמד.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
הבעיה היא שבמיטו יש טורבו ובוולסטר אין, איכות נהיגה אחרת.

אגב הוולסטר המאבוזרת ביותר ( 2 ליטר ) או מיטו , אני הייתי לוקח את הוולסטר המאובזרת, פשוט נראית מדהים וגם

מנוע נחמד.

לדעתי לא קיים וולסטר 2 ליטר

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אין דבר כזה ולוסטר 2.0. מנוע 1.6 אטמוספרי או 1.6 מוגדש.

בחירה דיי קשה. למיטו יתרון בביצועים, אבל לא מדובר על הוט האץ'. אישית, הייתי בוחר במיטו מבין האופציות הנ"ל.

פורסם

בתור אחד שהחזיק מיטו 155במשך קרוב ל3שנים ועבר איתה60000 קמ אוכל להמליץ בחום

מבחינת מראה לטעמי המיטו יפה יותר ותשאר קלאסית לעומת היונדאי,גם בעיצוב הפנים עדיפות למיטו בדגש על רכב עם חבילת ספורט,עדיף לך לחפש אחד כזה.

אחרי שאתה מתרגל לנהוג על מנוע טורבו קשה לך לחזור למנוע אטמוספרי רגיל(אלא אם הואv6...).

האמינות של הרכב היתה מצויינת במהלך שלוש השנים שהיה איתי לגבי מהירויות גבוהות,אין בעיה להגיע וגם להשאר שם.לסיכום אם לא הובן אני הייתי בוחר במיטו....בהצלחה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מתלבט בין

1.מיטו 2010 155 כוח סוס

2.ולוסטר 140 כוח סוס 2011-2012

גיר ידני בשניהם

מתייעץ איתכם בקשר לנוחות על הכביש, חוזק הרכב,אמינות, שירות,

עלויות אחזקה וטיפול וכו...

תודה

נוחות - ולוסטר עדיפה

חוזק הרכב - המיטו עדיפה משמעותית

אמינות - במשך 3 שנים שהיתה לי מיטו לא היו לי שום בעיות, אבל מוניטין האמינות של יונדאי עדיף. לך תדע.

שירות - השירות של סמל"ת מדהים, של יונדאי טוב.

עלויות אחזקה וטיפולים - הביטוח במיטו היה זול מאוד, לא יודע איך ביונדאי, תברר מול סוכני ביטוח. מבחינת חסכון אני לא חושב שיש הבדל משמעותי.

emotion of motion

פורסם

המיטו עדיפה כמעט בכל אספקט בכל הנודע לביצועים, איכות ונינוחות.

הולוסטר קרוב לוודאי תהיה מעט אמינה יותר (בטווח הארוך) ותשמור על ערכה טוב יותר.

• תוכן חדש...