Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלחץ חיפוש מתקדם\מרובה ותבחר דגם אוונסיס ותת דגם VERSO אוטו' 2.0

הרכב מבוקש ביותר בקרב משפחות ברוכות ילדים, וכרגע אין אפילו אחד למכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובה המהירה והמועילה...

ראיתי על הכביש והתלהבתי. עוד חודש-חודשיים המשפחה מתרחבת וחיפשתי פיתרון שונה.

אגב, יש עוד רכבים מומלצים בסגנון? [יודע על פזו 307SW, לדוגמא]

פורסם

האוונסיס ורסו שווקה זמן קצר, נמכרו מעט מאוד יחידות כאלו ודגמי 2006 היו האחרונים לעלות על הכביש. אם תמצא כזו זו עסקה טובה, אם לא אז אל תתייאש, השוק רווי ברכבים מוצלחים ורובם אף מוצלחים יותר מהורסו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
השוק רווי ברכבים מוצלחים ורובם אף מוצלחים יותר מהורסו.

איתמר.

נו... אז אל תשאיר אותי ככה. תן המלצות... אני מעוניין להימנע מהקלאסיות [מאזדה 5, גראנדיס, C4 פיקאסו וכו'].

תודה :)

פורסם

זה כבר סיפור אחר.

לא מזמן פורסמה כאן בפורום 407sw שנשמעת שמורת ומטופחת בכלום כסף. אני לא יודע אם היא שבע מקומות, אבל זו בהחלט קנייה מעניינת.

7 מקומות לא שגרתית? רנו לוגאן.

אני תוהה האם הגרסה המאורכת של הברלינגו הייתה גם עם 7 מקומות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן היה בברלינגו הארוך 7 מושבים, אבל הסידור שלהם לדעתי גרוע ביותר, ולא נשאר בגאז' בכלל. כמובן, רק ידנית.

הכי זול - רנו לוגאן, יש גרסה ידנית ואוטומטית. אם אין בעיה עם גיר רגיל - עדיף ידנית. בלוגאן כל המושבים יכולים להכיל אדם בוגר, בניגוד ל"קלאסיות" שאתה מעדיף להימנע מהן.

ליפ הסמלון שלי אתה יכול להבין שגם אני בחרתי ברכב לא שגרתי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה כבר סיפור אחר.

לא מזמן פורסמה כאן בפורום 407sw שנשמעת שמורת ומטופחת בכלום כסף. אני לא יודע אם היא שבע מקומות, אבל זו בהחלט קנייה מעניינת.

7 מקומות לא שגרתית? רנו לוגאן.

אני תוהה האם הגרסה המאורכת של הברלינגו הייתה גם עם 7 מקומות.

איתמר.

היו לא מעט ברלינגויים 7 מקומות.

יש לשכן שלי 407SW אכן רכב מרשים ונדיר בישראל .

פורסם

407SW כולם 5 מקומות רק ה307\8 הגיעו עם אופציה של 7 מושבים, משהו קצת פחות שגרתי ודומה לאוונסיס וורסו זה הונדה סטרים - מרווחת וחסכונית יחסית, גם כאן אין הרבה על הכביש ויש שוק טוב למכוניות הנ"ל.

פורסם
407SW כולם 5 מקומות רק ה307\8 הגיעו עם אופציה של 7 מושבים, משהו קצת פחות שגרתי ודומה לאוונסיס וורסו זה הונדה סטרים - מרווחת וחסכונית יחסית, גם כאן אין הרבה על הכביש ויש שוק טוב למכוניות הנ"ל.

אמנם אני עדיין לא מחפש בנרות, אלא רק בכיוון כללי... אבל עדיין בוחן ובודק, כדי שכשאצטרך אוכל להיות כבר נעול על הרכב הספציפי שאני מעוניין בו ולקנות בפרק זמן סביר.

האם יש טרייד אין בו אקבל תמורה ראויה לפוקוס 2007 מטופלת ושמורה?.... + פריסת תשלומים? [לא זקוק למימון...]

כבר זמן מה שאין אוונסיס ורסו בכלל, ויש רק הונדה סטרים אחת, שעשתה 190 א'ק"מ.....

האם לדעתכם תצרוכת הדלק המיוחסת למיניואנים באתר KML מייצגת? אנחנו נוסעים בעיקר בין-עירוני,

והפוקוס שלנו לדוגמא עושה 1:12.5 במשולב, לעומת 1:10 באתר KML

היאריס עושה 1:15.5 לעומת

אגב, מה ההבדל בין ה 307 ל308 ? ה 307 נראה גדול יותר. ולא מצאתי בחיפוש 308 עם מנוע 2000....

אגב (2) - ולד, יש מצב שאתה מספר קצת על הג'אמפי שלך? צריכת דלק טיפולים וכו' ? אני מחפש רק גיר אוטומט. רלוונטי?

פורסם

הטויוטה אוונסיס וסורסו הוא מיניואן בגודל מלא ולא מיניואן קומפקטי.

אני מכיר באופן אישי אקזמפלר אחד שהלך בו הגיר האוטומטי סביב המאה אלף קילומטר, העלות 10 אלף ש״ח. אחרי כשנה וחצי הלך שוב הגיר ולא הייתה אחריות ושוב הוצאו 10 אלף ש״ח. הבעלים התייאש מכר ורכש טויוטה ורסו רגילה חדשה מהיבואן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא קיימת ג'מפי אוטומטית.

תוסיף לרשימה רנו גרנד סניק. נוחה מאוד ולא יקרה לקניה.

פורסם
לא קיימת ג'מפי אוטומטית.

תוסיף לרשימה רנו גרנד סניק. נוחה מאוד ולא יקרה לקניה.

רשמתי. אבל שותה דלק רצינית, לא?

• תוכן חדש...