Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה הם מסווגים את זה כמסחרי

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=61&SubModelID=482&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אני לא יודע מנסיון אבל הוא אמור לתת תוצאה טובה למדי, יותר מ 1:10.

תראה גם פה http://www.caradvice.com.au/15519/2008-ssangyong-stavic-review/

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסאניונג מעולה צריכת דלק סבירה (בתוך העיר 1-8 מחוץ 1-12 החיסרון הבולט זה הגודל קח בחשבון שאתה מתנייד כל הזמן עם אוטובוס

על כל המשתמע מכך

פורסם

בעקבות שיטוטים בהתאם לרכבים שהצעתם בשרשור הזה,

עיקר תשומת הלב שלי התמקדה ב SMAX ו גלאקסי.

אני יודע שזה 'קצת' מעבר לתקציב שלי, אבל שוקל ברצינות להשקיע יותר בשביל לקבל יותר.

ממילא אני מעוניין ברכב שילווה אותי לעשור הבא של חיי...

בקשר ל S-MAX, ראיתי שצריכת הדלק של הטורבו דיזל 2.0 הרבה הרבה יותר טובה מאשר של הבנזין 2.3.

מישהו יכול להסביר מדוע אנשים מעדיפים את ה 2.3 ?

ובכלל אם צריכת הדלק של דגמי הטורבו דיזל הרבה יותר טובה, האם רק משיקולי מחיר יוצאים דגמים מקבילים עם מנועי בנזין חלשים יותר?

ושאלה לגבי המרכב - האם הבנתי נכון ושני הכסאות האחוריים מחוברים לדלת האחורית ומתרוממים איתה???

כי בסרטון התדמית של הרכב שראיתי ביוטיוב, כשהצלם הרים את הדלת האחורית לא נשאר זכר לשני הכסאות האחוריים...

בקשר לגלאקסי - באתר KML מיוחסת צריכת דלק של כ 12.5 קמ/ל לטורבו דיזל 2.0. אז אם זה ככה... צריכת הדלק של ה SMAX והגלאקסי זהה, וגם המכלולים והמנוע. אז מה השוני? הגודל? הנוחות?

ושאלה אחרונה..... [דיזל = סולר, כן?], מבחינתי כבעלים - מה המשמעות של קניית רכב שהוא דיזל ולא בנזין? טיפולים יקרים יותר? [לדוג']

תודה לכולכם, חבר'ה!

פורסם

לדעתי השאלות שלך לגבי ה Smax הן תאורתיות ברובן, אני לא חושב שנמכרו בארץ דיזלים.

בכל אופן, כאשר אני חיפשתי כולן היו בנזין (אני ניח שאתה לא מעוניין בחדשה).

לגבי צריכת הדלק של הדיזל אני לא חושב שיש כאן מישהו שיכול לעזור.

לגבי צריכת הדלק של ה-2.3 בנזין, יש מידע בפורום (תעשה חיפוש), בכל מקרה הצריכה שלו היא לא משהו מזהיר.

אם אני זוכר נכון זה באזור ה 1:7 עירוני, משולב לדעתי לא יותר מ 1:8-9, אך יש כאן אנשים שיכולים לתת לך אינדיקציה טובה יותר (תפתח שרשור נפרד ואולי הם ישימו לב).

לגבי המושבים, הם לא עולים עם הדלת האחורית.

ההבדל בין הגלאקסי ל S-max זה קצת במרווח ובמבנה המושבים.

הגלאקסי יותר מרווחת ונוחה לנוסעים (אך לא בהרבה) וה S-max יותר ספורטיבית.

הגלאקסי סופר דופר לא סחירה (אני זוכר שראיתי אחת בשכונה שלי למכירה כמעט שנה, וזה עוד עם נתונים מעולים).

לגבי ה S-max, היה כאן מישהו שרשם דברים מאוד לא חיוביים על הוצאות אחזקה גבוהות, שוב, תעשה חיפוש.

• תוכן חדש...