Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדות ופאבים שווים שביקרתם בהם לאחרונה


Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לא מבין את ההייפ על יומנגס. המחירים ממש לא מצדיקים את ערך המנה. שירות כיף עם אווירה סבירה, אבל בשר לא איכותי, קציצה לא אחידה ויותר מדי תוספות שמסתירות את הבשר (לא שהוא משהו..) אני כבר מעדיף חלק מסניפי אגאדיר בלייט נייט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליומנגס הולכים כדי להגיד שהייתם שם, אני מעריך את BBB למשל יותר מאשר את יומנגס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורא מהעמוד 10, סורי אני קצר בזמן בימים אלו.

לא התלהבתי ביומנגס, לא מההמבורגר עצמו, לא מהאווירה (רעש מטורף וכל הזמן שיר יום הולדת לשולחן אחר).

2 דברים חיובים ראיתי שם:

 

1. הרבה שילובים מעניין להמבורגר.

2. צעירים שלקחו עסק ועשו ממנו עסק טוב, לפי מה שראיתי ושמעתי.

 

ההמבורגר הכי טוב שאכלתי (לדעתי) זה ב wolf night בכיכר מלכי ישראל, ממליץ מאוד.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

בינתיים עברתי על התפריט של הטקסס והתאכזבתי לגלות שאין שם דברים אלמנטריים כמו צלעות חזיר או pulled pork. רק על זה הייתי שולל להם את הרשיון ושולח אותם לעמוד בפינה. איזו מין מסעדת BBQ זו בדיוק?

 

אני כבר לא מדבר על כך שברביקיו בארה"ב זה אוכל די זול ונגיש להמונים, וזה חלק מקסמו. פה הוא מתומחר בהתאם לרמת השכר הממוצעת ברמת החייל. יופי.

 

שוקל לארגן ישיבה קבוצתית באלבמה לקראת יולי. יש מעוניינים?

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המעשנה בנתניה?

ישבנו שם כמה חברים מהעבודה אחרי שאחד החבר׳ה חפר לנו בהתלהבות. לא נפלתי מהכיסא.

או שהבשר המעושן לא כל כך עושה לי את זה, או שספציפית המנות של המקום לא היו מי יודע מה.

מה שכן, הקטע של להביא שתייה בעצמך ממש משעשע :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

גם את עולמי אלבמה לא בדיוק זעזע, סתם מקום נחמד לשבת בו עם כמה חברים, אבל הוא לא מתיימר להיות יותר מזה. וכשאני בוחר איפה לשים את הכסף שלי, אני מעדיף לתת אותו לאיש אחד שעושה את זה בשביל התחביב ולא לחבורת יזמים שמתהדרים בנוצות לא להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שמועה שפונדק דלוקס מביא אחלה אמריקנה קולינרית למפה. אשמח לשמוע אם אכן ככה.

 

עריכה:

 

אני בעסק של אלבמה.

ודריש, כל מילה בסלע.

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי לגבי היומנגוס,

קודם כל קראתי פה טענה לגבי המחיר, כן אני גם חושב שזה לא זול, אבל זה פחות או יותר המחיר המקובל היום בשוק לצערי.

תסתכלו על המבורגר בבורגוס, 220 גרם עולה 49 ש"ח, אך הוא לא כולל כלום, תוספת של מנת צ'יפס קטנה עולה 14 ש"ח, אם נשווה את זה למחיר של יומנגוס, המבורגר רגיל 200 גרם עולה 47 ש"ח וכולל מנת צ'יפס שגדולה בערך פי שניים ממנת צ'יפס גדולה בבורגוס, לי זה נשמע כמו תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

אין לי כח להכנס להשוואות מחירים של ההמבורגרים המיוחדים.

 

מבחינת בשר, אני לא יודע מה נחשב "בשר איכותי", אני כן יודע מה טעים לי. בצורה חד משמעית ההמבורגרים ביומנגוס עוקפים בכמה סדרי גודל את כל שאר המקומות שאכלתי בהם, פשוט יותר טעים לי, הם פוגעים כמו שצריך כל פעם ברמת העשייה שאני אוהב.

מגוון התוספות שאפשר לשים על ההמבורגר לא קיים באף מקום אחרי שאני מכיר ואני מאוד אוהב לשים גבינה על בייקון על המבורגר שכבר יש בו גבינה, אני אוהב גבינות כחולות, עיזים או כל מני דברים מיוחדים שפשוט לא קיימים במקומות אחרים.

ושוב, הכל פשוט ממש לטעמי.

המחירים של התוספות האלה בהחלט בצד היקר, 12 שקל לפרוסת גבינה זה חד משמעית יקר. אם היה מקום שנותן את הדברים האלה במחיר זול יותר היה מעולה.

לדעתי החסרון היחיד של המקום הוא התור, זמן ההמתנה לפעמים מגיע לשעה וקצת, פעם אחרונה לא הייתי מוכן לחכות ונסעתי לבורגוס, האמת, שהתאכזבתי, לי הרבה פחות טעים שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי לגבי היומנגוס

מסכים עם כל מה שכתבת, והזכרת לי נקודה חשובה: מחירי התוספות. מגוון התוספות היה אחד מגורמי המשיכה המרכזיים שם בעיניי, וכשגיליתי שכל אחת עולה 20-30% ממחיר ההמבורגר זה צינן מאד את ההלהבות. אבל גם זה עוד היה יכול להיות לגיטימי אילו שאר חוויית השרות הייתה בהתאם למחירים.

 

בסה"כ אין לי הרבה טענות אליהם, אחלה מקום ואני לא מבין מספיק בבשר כדי לשפוט את האיכות שלו, אני יודע שהיה לי טעים. לדעתי הם פשוט גדלו יותר מדי כדי להמשיך עם הנרטיב של החבר'ה מהמושב, ומאידך עדיין לא מתנהגים מספיק ברצינות כדי ליישר קו עם רשתות כמו בלאק או מוזס.

 

כשאני קונה המבורגר בעשרים שקל בתחנה המרכזית בנתניה, אין לי בעיה שהגרילמן שהוא גם המלצר ידבר איתי כאילו אני חבר שלו. כשאני משלם שישים שקל, נכנס במיוחד לאוטו ונוסע ל"מסעדה", אני מצפה לקבל פאקינג תפריט ולפגוש שם מלצר שיודע שהוא מלצר. השעטנז הזה פשוט לא לעניין.

 

ובשביל לחדד עוד קצת את הנקודה, סתם למקרה שמישהו משם קורא פה: כשהייתי בארה"ב יצא לי לבקר ברשת Buffalo Wild Wings, סוג של בורגוס או אגאדיר במונחים שלנו. הם מוכרים אוכל פשוט במחירי פרמיום כשבתמורה הלקוח נהנה מפסיליטיז בהתאם - מבנים מרווחים עם הרבה מקום בין השולחנות, בר עשיר וטלוויזיות עם שידורי ספורט. את אותם כנפיים אפשר לקנות בחצי מחיר (ואפילו באיכות גבוהה יותר) בדוכן ה-BBQ מעבר לפינה, אבל שם לא תקבל את אותה חוויית ביקור, לכן אתה יודע בדיוק על מה אתה משלם את האקסטרא. המלצרים שלהם אמנם חבר'ה צעירים שמדברים איתך בסגנון חצי-רשמי, אבל הם עושים זאת כשהם לבושים בלבוש אחיד ומקפידים על תספורת, גילוח והופעה חיצונית מטופחת. סוג הדברים שאתה לא מרגיש ולא חושב עליהם בכלל עד שאתה פוגש את ה"מלצרים" של יומנגוס שנראים כאילו חזרו עכשיו מטרק בהודו.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אף אחד לא אומר אגאדיר? באמת שכל פעם שהייתי שם החוויה הייתה מצויינת, והבשר עצמו מעולה.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...