Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bell wood בירושלים (רחוב ריבלין). מקום נחמד, מבחר טוב של בירות מהחבית ויש להם המבורגר מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

מקפיץ לקראת ביקור נוסף בארץ, כמעט שנה לא הייתי שם ובטח יש המלצות חדשות.

רובינשטיין בנתניה ומייק'ס פלייס בהרצליה היו הפייבוריטים שלי בעבר - מסעדות שקטות עם אווירה נחמדה ואוכל טוב שאפשר לצאת מהן בפחות מ-150 שקלים לראש. אשמח לשמוע על מקומות נוספים בסגנון.

ובלי קשר אליי - אם יצא לכם לבקר לאחרונה במסעדה או פאב נחמדים, ספרו לנו גם שכולם יוכלו להנות. רק בואו נשאיר את דוניה רוסה מחוץ לזה ברשותכם, כולנו יודעים שמדובר במקום איכותי ולראיה קיימים מספר שרשורים יעודיים לנושא.

יאללה, shoot.

פורסם

יומנגס המבורגר מהטובים שאכלתי בארץ ואווירה מגניבה במקום

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מסעדה שלא נמצאת במרכז ודי שקטה.

"ברוש ביסטרו בר". מסעדה שנמצאת בפרדסיה. (קרוב לצומת בית ליד).

אמנם לא יצא לנו לשבת שם בערב, אלא רק לארוחות צהריים (וזה אומר שלא ניסינו את המקום כְּבָּר).

מקום שקט, אוכל טוב, מלצריות שמגישות את האוכל בנחמדות ובלי פוזות.

בקיצור, שווה מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

טאנטי באצ'י בטבעון.

עלה גפן בקרית אתא.

רפאלו בחיפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

taya בקדימה - אחלה אוכל אסיאתי, בלי יותר מדי דרמות. שירות סביר+, אחלה אוכל, מחירים סבירים.

ברוש? מקום בינוני במקרה הטוב בכמה נסיונות שהיו לי.

יש את yamas ששייכת לבעלים של בר הספרייה. מדובר על טברנה יוונית בדגש על דגים. לא מעט יוצאי "שבתאי" באבן יהודה עובדים שם כיום.

סתם בירה בשעות הערב המוקדמות יש את שבתאי באבן יהודה, האוכל לא מה שהיה פעם, הפיצה אחלה, הבירות אחלה. כל עוד יושבים בחוץ המוזיקה לא מפריעה יותר מדי, כנ"ל בקומה השנייה. בקומת הקרקע המוזיקה ממש רועשת בדרך כלל החל מהשעות המאוחרות (גילוי נאות, אני עובד שם)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם (נערך)
יומנגס המבורגר מהטובים שאכלתי בארץ ואווירה מגניבה במקום

אחושרמוטה! :mm_yeah:

מצטרף גם להמלצה על שבתאי, עם סייג קל: מתוך שלושת הסניפים הקיימים (קיסריה, כפר ויתקין ואבן יהודה), ביקרתי רק בשניים. את הסניף באבן יהודה אינני מכיר.

עריכה:

מצאתי בשרשור הזה הודעה קודמת שלי, בעמוד הראשון. אם כך, אני חוזר ביתר שאת על ההמלצה שלי על שבתאי, ומאידך מבטל מכל וכל את ההמלצה שכתבתי בזמנו על פאבו. הבעלים התחלפו שם, המחירים טיפסו, התמורה ירדה והשירות התקלקל. מבחינתי המקום הזה בטל ומבוטל.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

~

תיארתי לעצמי שיומנגוס יוזכר פה, ביקרתי שם לפני כשנה לאור ההמלצות הרבות ואישית לא התרשמתי כ"כ. המבורגרים מעולים זה כן, אבל בשבע בערב המקום כבר היה צפוף כמו נתב"ג לפני פסח והשירות קצת סחבקי מדי לטעמי. נראה לי שרוב המוניטין שלהם מבוסס על הגלגולים הקודמים של המסעדה כשעוד היו מוסד קטן במקום נידח, היום זה כבר לא המצב ולכן כדאי להנמיך את הציפיות בהתאם.

אבל זו רק דעתי האישית.

פורסם

אני אתך. ההמבורגרים לא ממש טובים והבשר זוג ז' [נסו את הרגיל, כדי להרגיש את הבשר נטו ותבינו]. הצ'יפס ספוג שמן ולא טעים, ואין תוספות כמו סלט?

אם אתה רוצה המבורגר לך לרובינשטיין.

באלבמה בטח היית.

בנתניה אין חדש עם פאבים, הכל נותר כשהיה. מה שהיה פעם ההולי קאו הפך לפאב פלורנטין, חצי כוח. השמרוק עדיין נחמד. אוראנוס זה הבית מגיל 16. תמיד נחמד לשבת שם על בירה והאוכל טעים וטרי. לא מסעדת שף, אבל טעים.

באסייתי אני אוהב את מוג'ו בנתניה ואת זוזוברה בהרצליה פיתוח.

פאב שנקרא ברבן סטריט בהרצליה נחמד. יש להם קנקן בירה [1.6 ליטר כמדומני] ו-5 צ'ייסרים במאה וקצת שקלים. נחמד מאוד.

זה מה שאני זוכר כרגע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחזק את המלצה על זוזוברה, אוכל מעולה.

לגבי ויטרינה, מהכרות חצי אישית איתך, אל תגיע לשם.

עמוס ברמות מגוכחות, שירות מתחת לכל ביקורת, האנשים שמגיעים לשם לאחרונה הם מהזן הכי בזוי של תל אביבים,

ובפעם האחרונה שהייתי שם אפילו לא היה כזה טעים.

אם אתה בקטע של סושי, אז יש את מון בבוגרשוב, מקום מעולה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• אחראי פורום
פורסם

ביקור ראשון ביומנגוס, אתמול.

רמת רעש לא אחידה אבל שמאפשרת ניהול שיחה, פחות או יותר.

מנות עצומות. הזמנתי את הצרפתי עם גאודה פסטו, מאוד טעים. עסיסי, הרבה טעמים.

היו כמה ראשונות שחולקו בשולחן, גם גדולות וטעימות (טבעות בצל ואמפנדס).

בצד הר צ'יפס, בערך פי 3 ממה שנותנים בכל מקום אחר, אבל רמת העשייה שלו בינונית. הפנים רך, החוץ יבש. מוזר.

השירות היה אחלה. עם כל העומס, האוכל הגיע בזמן סביר. הקטע בלי התפריטים מטופש לאללה.

הייתי חוזר לשם אם הייתי גר בסביבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הויטרינה מציעים המבורגר טעים ומיוחד אבל במחיר מופקע ומנה קטנה, מה גם שהקטע של משחק הכיסאות שם עלה לי על העצבים (וכמובן שאין מה לדבר על חנייה).

לגבי הזוזוברה שהוזכרה כאן, אני משער שמי שעיצב את המקום לקח כהשראה חדר אוכל בצבא יפן, זו לפחות הייתה הרגשתי בפעם הראשונה שהייתי בסניף הרצליה בצהרי יום שבת. בהזדמנות אחרת היא כבר הייתה יותר סבירה אבל לא נפלתי.

מו ומו ברחובות היא מסעדה מצויינת. בסוף הביקור שם חובה לעבור באטליז ולקחת הביתה כמה מהנקניקיות שהם מכינים שם, זו עם הפטריות והגאודה היא must.

מקום שדריש יאהב זה בוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החייל. שירות מצויין ובשר מעולה. ממש. לא זול, אבל לטעמי היה שווה כל שקל. כדאי להזמין מקום מראש.

מעבר לכביש הבעלים פתח מקום חדש שנקרא Texas BBQ. לא הייתי שם ואני גם לא יודע מה הקונספט, אבל אני משער שזה לא יאכזב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

~

תודה איתמר, באמת הזכרת לי שרציתי לבקר בטקסס. אשתדל לעשות זאת ולדווח. אני נוטה להסכים איתך לגבי זוזוברה, לפחות מנסיון עם הסניף שבכפ"ס, היה טעים אבל האווירה שם היא לא כוס הסאקה שלי.

תודה גם לשאר הממליצים, הכל נרשם. המשיכו נא.

עריכה אחרונה על ידי Derish

• תוכן חדש...