Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג חדש - האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי גם הקיה ריו הצבק הגירסה המפוארת, היא אמנם חלשה ביחס למתחרות שהוצעו כאן. אבל היא מאובזרת בכל מה שצריך,

חישוקי אלומיניום, סאן רוף, דיבורית בלוטוס מובנית, לדים לתאורת יום, פנסי ערפל עוקבי פנייה, שליטה מההגה וכ"ו.

יש אותה לגיסי גם כן בליסינג פרטי והוא מאוד מרוצה סה"כ.

אם אני לא טועה המחיר שלה סביב ה103,000.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כרגע דיברתי עם אופל, ומסתבר שיש להם בלוטוס מובנה כסטנדרט ב1.4

אז נשארו האסטרה, הפוקוס, והC4 כמו שאמרו פה, אחרי שנכוויתי עם ה308 במשך 3 שנים אני מתמקד

בפוקוס מול האסטרה - המלצות?

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי בתחילה לגבי האסטרה.

אתה גם תראה שהבלוטוס מגיע עם מין מיקרופון שהם שמים.

בכל מקרה, הדיבורית עובדת מצוין מבדיקתי.

בהשוואה בין האסטרה לפוקוס:

1. מרווח פנים - די דומה. האסטרה מעט מרווחת יותר לרגליים מאחורה.

2. תא מטען- של האסטרה הרבה יותר יעיל (בגרסאות ה- 5 דלתות). בפוקוס מומלץ הסטיישן.

3. איכות חומרים - עדיפה בפוקוס.

4. מנוע - האסטרה חזקה יותר.

5. גיר - שניהם טובים, כל אחד על יתרונותיו כאשר בפוקוס מדובר בגיר רובוטי כפול מצמדים.

6. איכות בנייה- טובה בשתיהן.

7. אבזור- עדיף באסטרה וכולל לעומת הפוקוס תוספות של - בקרת שיוט, משענת יד, גלגלים גדולים יותר.

8. בידוד רעשים - עדיף בפוקוס.

זה בגדול.

מעבר לכך זו החלטה אישית.

אני ממליץ שתעשה נסיעות מבחן ותתרשם.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני עם הפוקוס הצ'בק 2.0 טיטניום, ויש לי גם ניסיון עם ה1.6 טרנד.

עשיתי בזמנו נסיעת מבחן על האסטרה 1.4 טורבו. לעומת ה-2.0 היא לא מהווה תחרות, אבל מול ה-1.6

המנוע שלה עדיף. הגיר שלה מאד מאד עיצבן אותי, וזו הייתה הסיבה העיקרית שפסלתי אותה.

גיר חובט, קפריזי, ממש לא נעים. וזה 6 הילוכים פלנטרי.

הגיר בפוקוס 1.6 הרבה יותר טוב לטעמי, למרות שיש לו פה ושם גליצ'ים, ברוב הזמן הוא יותר טוב.

באסטרה רוב הזמן הוא מעצבן.

תא הנוסעים בפוקוס טרנד לא מציאה גדולה לדעתי. אם יש אפשרות לשדרג לדגם ספורט - זה שווה לגמרי.

הרבה תוספות חשובות (כמעט כמו הטיטניום, ההבדלים זניחים).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...