Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני פותח את הנושא מחדש כי אני ממש מאייוש, ואני ממש צריך עזרה.

לאחר החיזוק של הקליפרים והמשאבות מאחורה רציתי לנקז אויר, ניקזתי אויר אבל זה שוב נוזל, אני מחזק חזק, אבל זה לא עוזר, זה לא נוזל עד שאני שם את הכובע על הפיתמה.

איך שאני שם את הגומיה מתחיל לנזול ברז.

כש אני לוחץ על הבלמים לא נוזל, אני ממש מפחד לנסוע.

אני ממש צריך עזרה, מה הבעיה, הקליפרים חדשים.

נוזל מההברגה דרך אגב

אם הניפלים האלו מתאימים לקאליפר אז או שטחנת את ההברגה או שאתה מפחד לסגור חזק כמו שצריך, זה סה"כ ניפל פשוט ולא איזו מערכת מתוחכמת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר אני אבדוק את הנושא שוב, ואם עדיין נוזל, לא יודע מה לעשות.

את האמת שאני נמצא בבעיה רצינית.

אני סוגר חזק, או שההברגות כבר הלכו, אבל הקליפרים חדשים.

אם אני מפמפם חזק על הדוושה לא נוזל.

אני שם את הכובע (גומי) מתחיל לנזול ברז.

אני מנקה עם מים, מפמפם, לא נוזל, שם את הכובע, מתחיל לנזול ברז.

הרכב חדש דנדש רק 24000קמ, קניתי מאישה מבוגרת, רציתי להחליף נוזל בלמים ומאז אני לא יוצא מזה....עשו לי עין הרע במוסך, אין לי הסבר אחר:)

פורסם
אני בעצמי מכונאי...

היום פתחתי את הניפלים וראיתי שהכל בסדר לא שחוקים, הברגות חדשות לגמראי, חיזקתי לפי הוראות יצרן 8nm , נהדהמתי שהיה עוד הרבה לסגור, כנראה זה היה פתוח, לא הייתה נזילה אחר כך- ביום רביעי אעלה את הרכב שוב , אבל אני מניח שהכל בסדר, פשוט לא סגרתי מספיק.

אהה לא סתם יש ידית מומנט. שאף מכונאי רכב לא עובד איתה.

בתור מכונאי מטוסים אני יכול להגיד לך שבלי הכלי הזה אי אפשר לזוז.[/quote]

שלום רב

לא הבנתי מדברך האם לא סגרת מספיק או שסגרת יותר מדי

זיסו לבחור אין רגש ביד ולא מומנט ביד, לאחר חיזוק בעזרת ידית מומנט, 8 ניוטון מטר, מתברר שלבחור עם וותק של 8 שנים בענף, אין רגש ביד, ואפילו כנראה קיימת חולשה.

ואני שואל מדוע היה בכלל צורך, להחליף נוזל בלמים, בגלל סחיפת לחות כביכול? !

ומעולם לא נתקלתי במוסכים, במכונאי שמשתמש בידית מומנט, לשם חיזוק ניפל ניקוז אוויר מבלמים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב חדש דנדש רק 24000קמ, קניתי מאישה מבוגרת, רציתי להחליף נוזל בלמים ומאז אני לא יוצא מזה....עשו לי עין הרע במוסך, אין לי הסבר אחר:)

אם אתה מכונאי תעשה עליהם חמסה עליכם או תטיל עליהם פולסא דנורא.

נו באמת דבר כזה עוד לא היה בפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

הלוואי וכל זה היה בצחוק ולא היה באמת קורה. אני אומר רק את האמת, אני לא תיפוס שישקר, אין לי אינטרס כזה.

סגרתי מספיק אבל לא נראה לי שזה היה מספיק, כש הגעתי הביתה , נגעתי בפיתמה בגלגל הקידמי ימין ונזל לי על האצבע, בבוקר נסעתי בזהירות לעבודה, עכשיו אני מעלה את הרכב , לא רואה כלום. יבש.

הבדל בבלימה קשה להגיד שיש.

סגרתי עוד את הניפל עם מפתח 10.

היה מה לסגור.

אתם פוגעים ככה, לכל אחד זה יכול לקרות, אני בן 28 , מראה לכם שאני אשב במחשב ואכתוב שטויות במחשב.

פורסם

אני לא מבין

אם אתה עובד במוסך של מאזדה ופורד, למה אתה לא מעלה את העניין גבוה יותר?

הרי הרכב שלך הוא לא המאזדה 2 היחידה בארץ, מישהו שם צריך לתת פתרון

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תבקש מהמנהל עבודה שלך להסתכל ויתן לך חו"ד הרי אתה קרוב אליו, או לפחות עובד אחר במוסך שאתה סומך עליו, אני בטוח שאתה לא לבד שם אחרת כל מאזדה2 הייתה נשארת עם נזילה.

אני מכיר נהלים ממוסך מורשה מאזדה-פורד שאסור לעובדים להכניס את הרכב שלהם לטיפול אלא רק במוסך אחר, ואם הרכב באחריות קח את הרכב למוסך מורשה אחר גם ככה יש לך אחריות ואחר כך תברר מה הייתה הבעיה, הרי לפי מה שאני רואה אתה לא מתגבר עליה.

פורסם

רק תמונה או סירטון כניראה ימחישו את האמת שבדבר כך שאני ממליץ לפותח השירשור להעלות משהו כזה אם הוא רוצה שהשירשור ימשיך להיתנהל ברצינות.

פורסם

תסלח לי מראש אבל לא נתפס לי איך מכונאי שעובד במוסך מורשה לא מצליח להתגבר על בעיה שכזאת שנמשכת לאורך זמן.

• תוכן חדש...