Jump to content

Victormihov

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

הנקודות של Victormihov

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אפשר לקנות ממקום אחר. משהו? אתה אומר שלשמן קוראים M5? אבל בספר כתוב M-V אפשר גם לשים ATF MV, או משהו כזה?
  2. מה השמן המקורי למאזדה 2, כתוב בספר שזה M-V , איך נראה הבקבוק? אני מכונאי, והחלפתי לרכב של חבר גיר באחריות ושמתי את השמן שכתוב Mercon V , של Motocraft, זה השמן? או טעיתי?
  3. תודה על התגובה. אני מחולון. תמליץ בבקשה על מכון, אבל שיהיה משהו מאוד מקצועי וישר. אני גם מכונאי דרך אגב, אבל בבדיקות האלו, אני לא מבין. כמה עולה בדיקה, ומה זה יכול להיות, יכול להיות שמן או סולונואיד. בבקשה תעזרו לי, כי אני מתחיל להתייש.
  4. אתם צודקים, אני סתם טרול. לא עובד במוסך והמצאתי הכל. סתם משעמם לי. אתם יכולים למחוק את הנושא ולהעיף אותי מהאתר לצמיתות. שלום.
  5. הלוואי וכל זה היה בצחוק ולא היה באמת קורה. אני אומר רק את האמת, אני לא תיפוס שישקר, אין לי אינטרס כזה. סגרתי מספיק אבל לא נראה לי שזה היה מספיק, כש הגעתי הביתה , נגעתי בפיתמה בגלגל הקידמי ימין ונזל לי על האצבע, בבוקר נסעתי בזהירות לעבודה, עכשיו אני מעלה את הרכב , לא רואה כלום. יבש. הבדל בבלימה קשה להגיד שיש. סגרתי עוד את הניפל עם מפתח 10. היה מה לסגור. אתם פוגעים ככה, לכל אחד זה יכול לקרות, אני בן 28 , מראה לכם שאני אשב במחשב ואכתוב שטויות במחשב.
  6. מחר אני אבדוק את הנושא שוב, ואם עדיין נוזל, לא יודע מה לעשות. את האמת שאני נמצא בבעיה רצינית. אני סוגר חזק, או שההברגות כבר הלכו, אבל הקליפרים חדשים. אם אני מפמפם חזק על הדוושה לא נוזל. אני שם את הכובע (גומי) מתחיל לנזול ברז. אני מנקה עם מים, מפמפם, לא נוזל, שם את הכובע, מתחיל לנזול ברז. הרכב חדש דנדש רק 24000קמ, קניתי מאישה מבוגרת, רציתי להחליף נוזל בלמים ומאז אני לא יוצא מזה....עשו לי עין הרע במוסך, אין לי הסבר אחר
  7. אני פותח את הנושא מחדש כי אני ממש מאייוש, ואני ממש צריך עזרה. לאחר החיזוק של הקליפרים והמשאבות מאחורה רציתי לנקז אויר, ניקזתי אויר אבל זה שוב נוזל, אני מחזק חזק, אבל זה לא עוזר, זה לא נוזל עד שאני שם את הכובע על הפיתמה. איך שאני שם את הגומיה מתחיל לנזול ברז. כש אני לוחץ על הבלמים לא נוזל, אני ממש מפחד לנסוע. אני ממש צריך עזרה, מה הבעיה, הקליפרים חדשים. נוזל מההברגה דרך אגב
  8. אם אני לא מושך בכלל את הילוך הרכב מחליף הילוכים נפלא, אחרי הצהרים הוא מחליף הילוכים בסדר גמור. בבוקר זה הסיוט ובפקקים כבדים מאוד. גם יש הבדל אם אני עם עוד מישהו או לבד, כש אני לבד הוא בועט, כש אני עם עוד מישהו(משקל) הוא מעביר נפלא. איך זה יכול להיות לא יודע.
  9. אין עידכון תוכנה לגיר. הרכב עם עידכון תוכנה סופית. הרכב ממשיך לבעות בפקקים בעיקר, ממש מורגש עם מזגן. מגיע ל3000 טור בהילוך ראשון ואז מחליף הילוך ונופל ל 2000 עם בעיטה קלה או חזקה. אחרי נסיעה בכביש מהיר המכות נעלמות. ממש מוזר. ברכב הוחלף גיר ושמו לי גיר משופץ מהחברה. לא משנה הסיבות. הכל חדש -שמן , תושבות. עשינו כמה פעמים נסיעת מבחן ואומרים לי שהוא נוסע פצצה, אך אני מרגיש מכות בפקקים. מה יכול להיות?
  10. יד שניה,פרטי, מאישה מבוגרת. 23000. ברכב הזה לא מחליפים שמן גיר. בכל מקרה עכשיו התופעה נעלמה. מה יכול להיות? פעם יש, פעם אין. יש סיבה לדאגה, או שאני נוסע לא נכון?
  11. שלום רציתי לשאול, מי מה יכולה להיות מכה בהילוכים, כש הרכב קר יחסית. בתחילת נסיעה זה קורה לרוב כש הרכב מחליף הילוך מ1 ל 2. אחרי נסיעה של כביש מהיר התופעה מתחילה להעלם, לאחר נסיעה בפקקים, עוד הפעם יש לי מכה כש הרכב מחליף הוליכם 1 ל 2 ו בשלישי פחות. 3 תושבות חדשות, עידכון גירסא, מפלס שמן גיר תקין ונקי. המכה מופיעה גם כש אני נוסע עם מזגן, בלי מזגן נותן לי פחות מכה.
  12. שים גומיות ה 40 שקל וזהו. אני לא הייתי משקיע סכומים על קפיצים על רכב שנת 1999.
  13. מודה בטעות, לא אמרתי אחרת. למדתי על בשרי.
  14. אני בעצמי מכונאי... היום פתחתי את הניפלים וראיתי שהכל בסדר לא שחוקים, הברגות חדשות לגמרא, חיזקתי לפי הוראות יצרן 8nm , נהדהמתי שהיה עוד הרבה לסגור, כנראה זה היה פתוח, לא הייתה נזילה אחר כך- ביום רביעי אעלה את הרכב שוב , אבל אני מניח שהכל בסדר, פשוט לא סגרתי מספיק.
×
×
  • תוכן חדש...