Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבעלותי סוזוקי בלנו 96 ומהתסמינים הסקתי שכנראה הלך לי הראש מנוע

את התסמינים הם:

התחממות של המנוע

שאריות שמן במיכל של הנוזל קירור

עשן לבן מהאגזוז בזמן התנעה ולעיתים בזמן נסיעה

נוזל קירור ש"נאכל" מהר מאוד

ורעש מוזר של טרקטור מהמנוע בזמו נסיעה

אני יודע שראש מנוע זה עסק יקר, עכשיו אני חייל ואני גר בפתח תקווה אם תוכלו להפנות אותי למוסך אמין וזול באיזור אני מאוד אודה לכם כי זאת הוצאה כספית וכבדה שמשקשה עליי אז אם אני אוכל למזער אותה ככל הניתן אני אשמח מאוד.....

תודה מראש, וחג שמח

פורסם

אל תסיק סתם מסקנות .

גש למוסך אקספרס - ברחוב בר כוכבא ליד התחנה המרכזית ודבר עם מתניה שיתן לך חוות דעת .

תסביר לו שאתה חייל והוא ינסה למזער נזקים .

אל תגיד לו ראש מנוע ואל תתן לו רעיונות . תן לו לבדוק ושיאמר לך מה הבעייה .

בהצלחה .

פורסם

לצערי איני איש בשורות טובות היום !

הרכב הזה בעייתי מאוד -הייתה לנו אחת,שהוצאנו בקנייה ישירה מהחברה בשנת 97 והאכילה אותנו מרורים לשובע.

כבר ב-85,000 ק"מ ולמרות,שטופל בחברה לכל אורך חייו,נפרץ אטם ראש מנוע ובחברה שיפצו את הראש בחלקים מקוריים.

לאחר פחות משנה,שבמהלכה נסענו 23,000 ק"מ התקלה חזרה,שוב חוזרים למוסך,שם נאמר לנו,שיש סדק בבלוק המנוע וזו המחלה של הרכב הזה,אין הרבה מה לעשות חוץ מלזרוק את המנוע לפח ולהביא מנוע אחר.בצר לנו,המוסך הביא מנוע אחר שפורק מסוזוקי אחרת,שעברה תאונה ועשה 20,000 ק"מ-רק אז נשמר השקט לעוד 88,000 ק"מ אך מחשש שנגיע לפעם שלישית,יעצתי לאבי למכור את הרכב.

גם במקרה שלך- שיפוץ ראש עלול שלא להחזיק ולא ניתן לדעת,עד שמרימים ראש מנוע ובודקים אם חלילה יש סדק בבלוק.

סדק בבלוק= החלפת מנוע,שתעלה קרוב לערך הרכב הזה (המנוע אולי לא יקר אבל יש די הרבה עבודה וחלקים רבים,שיש להחליף כמו טיימינג/משאבת מים/טרמוסטט,מחזירי שמן.

אם אין סדק בבלוק-חרט טוב יוכל לשפץ את הראש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא לאכול את עצמך.

לתת לבעל מקצוע לראות את הבעיות.

לך למוסך שאמרו לך כי אני לא מהאיזור לכן אין לי מה להמליץ.

אני עברתי החלפת ראש מנוע ב106 שנת 94.

לצערי לקח לי מלא זמן למצוא ראש דומה כי היה לי דגם XSI.

הראש מנוע נקנה ב"שי חלפים" באשקלון, הבחור תותח ועזר לי נורא.

אחרי חוות הדעת תתייעץ שוב פה, ותחליט מה לעשות

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היי,

בבעלותי סוזוקי בלנו 96 ומהתסמינים הסקתי שכנראה הלך לי הראש מנוע

את התסמינים הם:

התחממות של המנוע

שאריות שמן במיכל של הנוזל קירור

עשן לבן מהאגזוז בזמן התנעה ולעיתים בזמן נסיעה

נוזל קירור ש"נאכל" מהר מאוד

ורעש מוזר של טרקטור מהמנוע בזמו נסיעה

אני יודע שראש מנוע זה עסק יקר, עכשיו אני חייל ואני גר בפתח תקווה אם תוכלו להפנות אותי למוסך אמין וזול באיזור אני מאוד אודה לכם כי זאת הוצאה כספית וכבדה שמשקשה עליי אז אם אני אוכל למזער אותה ככל הניתן אני אשמח מאוד.....

תודה מראש, וחג שמח

אפשר פשוט לשפץ.

יכול להיות שזה האטם (בין הראש לבלוק)

בהצלחה

פורסם

בבלנו שלי לפני כחצי שנה גם הופיע שמן במיכל העודפים וברדיאטור, וכל מיני אנשים מבינים התחילו להפחיד אותי שזה בטוח ראש מנוע.

במוסך זיהו שהשמן זה בכלל לא שמן אלא נוזל הידראולי של תיבת ההילוכים האוטומטית, וכנראה יש פריצה בקולר ברדיאטור.

הוחלף רדיאטור והכל בא על מקומו בשלום.

אני מסכים עם אייל, לך למוסך שהוא המליץ, תן להם לבדוק ולאבחן את התקלה.

• תוכן חדש...