Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קללת פיאט 500 בלק ג'ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביד 2 יש מעל 200 למכירה, אז טכנית זה כן 'מאות'.. ההסבר היחיד הוא שאנשים פשוט לא מרוצים מהפיאט 500, אני לא רואה קשר לבלאק ג'ק. גם אבארט' נמכרות עם ק"מ נמוך יחסית.

זה גם לא ממש נכון. את המהדורה הזאת שיווקו ב 2011-2012 ואתה מדבר על כל הפיאט 500 מ 2009.

אחרי שיצא לי לראות אחת ששנה על הכביש היום, נראה לי שאני מבין...השמש הישראלית לא עושה לה טוב והצבע נראה כמו על רכב בן 10 עם שריטות וסימנים שלא יורדים. ברור שיכול להיות שזה הרכב הספציפי אבל עדיין...

פורסם

גם אתה דיברת על כל הפיאט 500 :-P.

זה לא יכול להיות זה. הרי זו אותה פיאט 500 רק בצבע אחר...ואם יש 25 כאלה בארץ ואיזה 5 לפחות למכירה, זה מקביל לכך שיהיו מאות פיאט 500 רגילות למכירה, וזה לא המצב.

ביד 2 יש מעל 200 למכירה, אז טכנית זה כן 'מאות'..

.Your average Notepad

פורסם

רוב דגמי 2009 נמכרו לחברות השכרה/ליסינג בתקופה בה המחיר היה מוגזם ולכן בשנה האחרונה ישנה הצפה של רכבים בלוחות. מאז הורדת המחיר לפני מספר חודשים, ישנם משמעותית יותר רוכשים פרטיים.

הרכב עצמו? יש לו קסם של עיצוב אך הוא בינוני למדי בסך הכל והפנדה מוצלחת ממנו בכל התחומים, למעט העיצוב. מספיק לעיר אך מעייף מחוצה לה ואיכות הייצור של חלק מהרכיבים (צפוי ההגה למשל) לא מספיק איכותי.

פורסם
:twisted:

אולי יהיה לי כזאת מוקדם ממה שאני חושב

אני מת לאבארט. אבל לא נראה לי שזה מסוג הרכבים שכדאי לקנות ממישהו, הייתי מעדיף חדש :lol:

פורסם
ממה שאני יודע כל צבע מט שקיים זה סוג של מדבקה או מדבקה בהתזה...

אם הקאטצ' הוא בצבע אז כנראה מהסיבה שהוא קשה לניקוי (לא מומלץ במכונות שטיפה)

בהחלט יש צבע מט, כמו שציין אמיגר, זה צבע רגיל פשוט ללא שכבת הלכה המבריקה.

הוא לא קשה לניקוי ויש כיום המון מוצרי ניקוי ייעודיים לצבעי מט.

אכן אסור לשטוף רכב מט במכונה וגם פוליש הינו מחוץ לתחום (למרות שישנם מוצרים שמשמשים כמעין פוליש אבל הרבה פחות אגרסיביים מפוליש רגיל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תחסוך כסף לפולו GTI במקום לצעצוע הזה.

נהגת על שתיהן בשביל להשוות? נהגת על אחת מהן, בתור התחלה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל כך לא עושה לי את זה.. מעדיף להשיאר עם הפנדה

משתתף בצערך. האובססיה שלך למותג הבינוני-מינוס הזה מונעת ממך ליהנות ממכוניות טובות בהרבה באותו הכסף בערך.

נהגת על שתיהן בשביל להשוות? נהגת על אחת מהן, בתור התחלה?

לא. נסעתי בפולו GTI בתור נוסע. נהגתי ב-500 טווין-אייר בנסיעת מבחן בסמל"ת. מבחינת איכות חומרים, הרכבה, תחושה, בידוד רעשים הפולו נמצאת מספר רמות מעל 500. ה-500 מאוד לא נוחה בגרסה הרגילה. קראתי ברשת שבגרסת אבארט המתלים כל כך קשים שהנסיעה ברכב פשוט בלתי נסבלת.

• תוכן חדש...