Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעמד לפלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצות לרכישת מעמד קבוע לרכב לא כל המעמדים עם הוואקום שנופלים אחרי יומיים אני מחפש תושבת שמתחברת עם ברגים (אל תצעקו עלי, אני לא בעד לקדוח חורים אבל גם ככה יש חורים מהבעלים הקודם)

אשמח לעזרה ואם יש קישורים מ EBAY מה טוב..

תודה רבה

פורסם

היי, גם אני סובל מהואקומים ויצא לי כבר להשקיע מעל 50$ במהלך השנים על תושבות שתמיד התפרקו בשלב מסויים..

הזמנתי הפעם את זה(סטנד שנכנס לשקע המצת וגם מוציא שקעי USB), וזה נראה פטנט יעיל ויציב. אדווח כשיגיע המשלוח...

פורסם
היי, גם אני סובל מהואקומים ויצא לי כבר להשקיע מעל 50$ במהלך השנים על תושבות שתמיד התפרקו בשלב מסויים..

הזמנתי הפעם את זה(סטנד שנכנס לשקע המצת וגם מוציא שקעי USB), וזה נראה פטנט יעיל ויציב. אדווח כשיגיע המשלוח...

ראיתי את הסטנדט הזה בעיה שלי ששקע המצת קצת מרוחק ונמצא ליד ההנדברקס וזה יהיה תקוע באמצע הרכב

לגבי הTETRAX צריך מגנט בגב המכשיר מה שאני לא רוצה..

אני זקוק רק למעמד עם חורים בדש גם ככה יש לי אז אני רוצה לפחות "לנצל" אותם..

המוצרים של Brodit קצת לא מובנים לי.. מותאם לרכב, מותאם למכשיר איפה רוכשים את העריסה למכשיר?

מה גם שלפי מה שראיתי החיבור שלהם הוא ללא ברגים...

תודה רבה

פורסם

החיבור של Brodit הוא ללא ברגים אלא מותאם ספציפית לדגם הרכב ונכנס בין הפנלים של הדשבורד ומחוזק בדבק דו-צדדי חזק במיוחד.

יש לרכוש בסיס מתאים לדגם הרכב שברשותך ובנוסף עריסה מתאימה למכשיר הטלפון שלך או עריסה גנרית.

מקווה שזה עוזר להבין את המוצרים של Brodit.

פורסם

ככה.

לדעתי פיתרון יותר אלגנטי מכל הקקמייקות ששוברות לך את פתחי אוורור, לא משאיר חורים או סימני דבק בדשבורד, עמיד לאורך זמן, ואין סיכוי שייפול באמצע נסיעה.

א) מצא בבית עריסה לטלפון מאלה שהגומיה התייבשה, והיא לא נדבקת לשמשה יותר. אם אין - תזמין ב4$ מ-DX או תקנה ב20 ש"ח בחנות בארץ.

ב) פרק וזרוק את הזרוע שהגיעה איתה.

ג) גש למתקין אביזרים, ותבקש שיתקע לך בדשבורד תושבת לטלפון קבוע (מין ברזל עם חורים שתקוע בדשבורד). הם עושים את זה גם בלי שתקנה טלפון קבוע. במידה ולא מסכימים - גש למתקין אחר, חזור על הפעולה. עולה באיזור ה-80 שקל.

אני את שלי ירשתי מאלבר.

ד) חבר עם ברגי פיליפס את העריסה לתושבת. כשהעריסה תישבר, חזור על הפעולה עם עריסה חדשה.

תגידו תודה שלא הוצאתי פטנט על זה, ואני משתף את הרעיון עם כולם מתוך טוב לב.

תמונה להמחשה:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...