Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קאיה פורטה הדגם החדש ומחר אני הולך לקבל אותו.

בקשר לביטוח, יש לי תביעה אחת ממאי 2010 - הרי הם שואלים אם יש תביעות בשלוש שנים האחרונות, והתשובה היא כן, אך עוד חודשיים התשובה תהיה לא. האם זה משפיע מאוד על המחיר? מה אני עושה עם זה? לעשות ביטוח רק לחודשיים ואז לחדש וייתנו לי מחיר יותר טוב?

בנוסף, בכל האתרים של ההשוואות ביטוח, לא קיימת האופציה לבטח קאיה פורטה חדשה, כנראה עוד לא עידכנו אותם. האם אפשר להתקשר למקום כלשהו ולהוציא ממנו הצאות לכל החברות או שאני צריך להתקשר אחת אחת?

תודה.

פורסם

כאשר אתה עושה את הביטוח, אל תסתיר את המידע הזה.

אם תזדקק לביטוח (חס וחלילה) - פתאום חברת הביטוח תפשפש בעברך, "ותגלה" שיש לך תביעה בעבר - ואז הם יתנערו ממך בטענה שרימית אותם

אם אתה עושה ביטוח דרך סוכן - תתיעץ איתו.

פורסם

לא הבנתי איפה ראיתם שכתבתי שאני מתכוון להסתיר את זה. זה לעולם לא הייתה הכוונה.

התכוונתי לשאול האם כדאי לעשות ביטוח לטווח זמן הקצר שנותר לתביעה להיות נכונה בתור "3 שנים", כי הפרמיה עולה.

ואחרי שהיא נעלמת מה"3 שנים", להפסיק את הביטוח, ולעשות ביטוח חדש - ללא הפרמיה הגבוהה - שכן יהיה לי עבר נקי.

פורסם

תשאל את הסוכן שלך מה עדיף לך.

השאלה היא אם תקבל החזר יחסי מלא על ביטול הביטוח אחרי חודשיים.

לדעתי לא, אבל זה תלוי בסוכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...