Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב המדובר הוא סיטרואן C5 PACK שנת 2005 לאחר מתיחת פנים, בעל מנוע EW10A

אני מחפש ספרות טכנית הכוללת הסברים/שרטוטים של פירוק והרכבה, וסכמות חשמל של הרכב בכלל והמנוע בפרט.

אין זה משנה באיזו שפה, או אם הספר בתשלום, העיקר שיתאים לגדם רכב הספציפי.

ובאותו הנושא, מישהוא מכיר את המוצר הבא? לפי התאור של המוכר נותן פתרון לכל הנ"ל

http://www.ebay.com/itm/261117868208?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

תודה לעוזרים

מיכאל

פורסם

למיטב הבנתי זה החלק הרלוונטי ל-C5 מתוכנה של סיטרואן שנקראת CITROEN SERVICE BOX

כאמור הוציאו מתוך זה את החלק ששייך ל-C5. זו תוכנה מצויינת שנותנת הסברים עד רמת הבורג.

פורסם

המוצר הנ"ל זה Citroen Service Box זו הספרות המקורית שתענה לך על כל הדרישות ויש שמה את כל הדגמים של סיטרואן לא הוציאו משמה שום דבר (כי אין אפשרות) זו תוכנה Backup שהיצרן משווק אותה למוסכי הרשת שבעת בעיה בשרתים יהיה גישה לספרות.

פורסם

בזמנו שהיה לי את ה406, קניתי לפני שנה וחצי ככה תוכנה על דיסק מאיביי שעלתה 30 שקל.

היא עזרה לי, ויש בה הרבה מידע והסברים מפורטים עם שרטוטים.

תחפש גם, זה שווה.

היינס אולי אפשר למצוא הורדה באינטרנט.

גם היינס הורדתי עם מלא עמודה (איזה 200 נראלי), אבל הוא לא ממש עוזר, זה יותר לתחזוקה.

פורסם

מה שאתה מתאר זו תוכנה בידיוק כמו הCitroen Service Box המדוברת, רק לפזו.

גם אני ירכוש אותה, אבל אני צריך אותה אכישו, אין לי זמן לחקות לדיסקים שיגיעו, לכן אני מחפש היכן מוכרים ככה שניתן יהיה להוריד אותה ישירות.

מיכאל

פורסם

אז, תחפש, רק אל תשלם אם אין לאתר פייפל.

בנתיים אולי שתשאל איך עושים מה שאתה מחפש.

תחפש גם הורדות לא חוקיות, יש מצב תמצא. (טורנט או סתם אתרים.)

פורסם

באתר service.citroen.com אפשר לצפות בספרות טכנית ON-LINE, תמורת תשלום פר שעה, נדמה לי זה 5 יורו לשעה.

פורסם
באתר service.citroen.com אפשר לצפות בספרות טכנית ON-LINE, תמורת תשלום פר שעה, נדמה לי זה 5 יורו לשעה.

זה לא רע במידה והאתר מגיב טוב.

אני הייתי משלם שעה, וכל פעם מצלם בפלאפון או שעושה PTSCR (צילום מסך, ליד הF12), ומדביק בצייר, ככה אתה ב10 יורו יכול להוציא ספר שלם.

אולי אפילו לנסות תוכנה שמצלמת בוידיאו את המסך.

שאני נזכר בזה, פעם אחד פה מהפורום (נראה לי קוראים לו אלעד או ולד, לא זוכר), הביא לי יוזר(משתמש) לאתר שירות של פיג'ו, זה עזר לי בעיקר בלהוציא מקטים ולהזמין במורשה חלקים מקוריים.

פורסם

השגתי את הSERVISE BOX, הערכה בעצם כוללת שני תוכנות.

האחת מקטים, זמן הדרוש להחלפת החלק וכו', מאוד שימושי, למראת שמכסה רק כ80% מהחלקים.

השנייה אמורה ליהיות שרטוטי פירוק והרכבה או משהוא בסגנון, כרגע לא עולה אצלי.

בכל מקרא, ערכה מאוד מומלצת לכל בעלי הסיטרואן למיניהם

מיכאל

פורסם

כנראה שזה רק החלקים שמחליפים. (כאילו חלקים אחרים, כמו מיכל דלק, רוב הסיכויים שלא תחליף גם אם הרכב יעבור מיליון).

עד כמה שאני זוכר, אם לא מצאתי מק"ט לאיזה חלק, הייתי הולך ללובינסקי (בב"ש) היו שם עובדים טובים במחסן, היו מוציאים לי מה שהייתי צריך. (סתם דוגמא, בורג ניקוז אוויר שיושב ליד הפלאנג' מים עליון, יום אחד הייתי חייב לפתוח אותו בדרך, ולא היה לי ארגז כלים, אז אילתרתי, ואז הזמנתי חדש כולה 8 שקל).

כמובן שעדיף לבוא עם מק"ט ככה ב5 דקות אתה מסיים הזמנה\קניה.

פורסם

בחנויות איכותיות כמו ג'אן גם עובדים עם התוכנה הזו, ולפי דבריהם מופיעים שם רק החלקים שניתן להזמין בניפרד. מה שלא מופיע מגיע כמכלול מורכב.

בכל מקרא ערכה שימושית ביותר לכל בעלי הסיטרואן.

מיכאל

• תוכן חדש...