Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא "סתם" הלך לאיזה מקום פולחן אקראי. הוא הלך להר הבית, כדאי להראות מי בעל הבית כאן, והצליח להיות הטריגר להבערת השטח, גם אם הכנות לזה היו בלי קשר אליו.

שומו-שמיים! יהודי העז להיכנס למקום הכי קדוש ליהדות! חוצפה שכזו! הרי ברור שאל מול "הזעם" הפלשתיני ניתן לבטל דברים שוליים כמו חופש הפולחן. ומה, מחר הפלשתינים יתעצבנו כי נוצרים נכנסו לכנסיית הקבר. גם אז תאשים את הנוצרים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שומו-שמיים! יהודי העז להיכנס למקום הכי קדוש ליהדות! חוצפה שכזו! הרי ברור שאל מול "הזעם" הפלשתיני ניתן לבטל דברים שוליים כמו חופש הפולחן. ומה, מחר הפלשתינים יתעצבנו כי נוצרים נכנסו לכנסיית הקבר. גם אז תאשים את הנוצרים?

אוקיי, לא התייחסת לחלק השני של התגובה שלי בנושא, אז אני מניח שאין לך תשובה ללמה פרובוקציה יהודית מול מוסלמים היא דבר שצריך להתקבל, ואילו תפילה של בנות הכותל זה משהו שדורש מעצר. צביעות זה משהו שפועל לשני הצדדים, אתה יודע..

הבעיה לא היתה עם זה שסתם "יהודי העז להכנס למקום הכי קדוש ליהדות", אלא בזה שהיה מדובר באריק שרון - דמות שמזוהה עם אלימות נטו במזרח התיכון, איש המזוהה עם הימין שלא מוכן להתפשר על כלום, שבא להראות מי בעל הבית שם, והוביל לתוצאות שהוביל אליהן. בכל מקרה, גם לא אמרתי שתרוץ מוצדק לפרוץ אינטיפדה וגם כתבתי במפורש שאני מקבל את הטענה שהיא היתה בשלבי הכנה בכל מקרה. לא כל הסבר לתופעה אומר שמקבלים את התופעה. אתה יודע, שני דברים לא קשורים לוגית בעליל. ברור שזה מפגר שמשהו כזה גורם לפרץ של אלימות. מפגר לא פחות הוא זה שבן אדם יודע שזה כנראה מה שיקרה, ועדיין מתעקש לעשות את זה. מפגר לא פחות גם כל נושא בנות הכותל. מה לעשות - העולם לא מורכב מאנשים נאורים ואינטלגנטים. למי שיש קצת יותר שכל בראש, כמו לשרון, אמור להבין את זה. חלק מהעניין של להיות מנהיג ואחראי וכו', ולא להתנהל כמו בגנון (ע"ע נושא השרשור והשאלה שעדיין אין לי תשובה לה - למה עצרו את המרמרה).

אני לא יודע מה יקרה מחר בכנסיית הקבר - בינתיים הנוצרים שם מוכנים להרוג זה את זה על ס"מ של שליטה בתוך המבנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך, נכון? :evil:

ממרי הוא אחד האתרים שנחשבים אמינים בנוגע לתקשורת הפלסטינית.

אם אתה רוצה הוכחה עם קצת יותר "בשר", אתה מוזמן להסתכל כאן, אלא אם אתה חושב שגם הוידאו הזה מזויף.

אה, ויבגניפ-הוידאו הזה מיועד גם לך, אחרי שקראתי את הטענה שלך:

מעניין שהנבואה ניתנה ל"פלסטינים", לא ייאמן! הם ידעו שתהייה אינתיפאדה עוד לפני שבכלל סיפקו להם את הטריגר אליה ועוד במהלך תהליך מדיני להסדר שלום במזה"ת! איזה מין "אומה" יוצאת למסע טרור עוד באמצע תהליך מדיני? :shock: יש לנו כאן אומה שמתגאה בזעם בלתי נשלט עוד לפני שהם יודעים בכלל על מה צריך לכעוס! :lol:

T-SY8JxyUQA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מתן, אל תגיב סתם כדי להגיב. כתבתי באופן מפורש שזה היה הטריגר למשהו שהתבשל מראש. טריגר. תרוץ. אם זה לא היה זה, כנראה שהיה משהו אחר לא קשור. למרות שזו גם רק דעתי ואני לא חושב שאפילו לראשי מערכת הבטחון בישראל תשובה חד משמעית לזה, על סמך הסרט ששודר לאחרונה בערוץ 10 בנושא.

ד"א ממרי לא נחשב לאתר ימין בשום מקום פחות או יותר, חוץ מבימין אצלנו, שיקבל כ-"אמין" כל דבר שיציג אותנו כ100% צדיקים.

פורסם

ד. נותנים אזרחות ירדנית לכל הפלסטינים בגדה ובעזה.

מי זה נותנים? משרד הפנים של ישראל יתחיל להנפיק תעודות זהות ירדניות או שאתה בעצם קובע עובדה עבור הירדנים מה הם יעשו ומה הם לא יעשו?

ה. נותרו להם שתי אפשרויות: מי נותן להם את הברירות האלה? ישראל? ירדן?

1. להמשיך להתגורר איפה שהם נמצאים היום, כאזרחים ירדנים בשטחים ישראלים.

אני לא מבין עדיין איך הפכת אותם לאזרחים ירדנים אבל בא נזרום ונגיד שהם ירדנים, מה זה משנה לך אם הם ירדנים/ סעודים/ פלסטינים או ישראלים? מה תעשה שונה רק בגלל שיש להם פתאום תעודת זהות אחרת?

2. באם ירצו הם יוכלו לעבור לירדן, שתהיה מדינה דמוקרטית לכל דבר, וכך גם איכות החיים שלהם תעלה.

אתה מצחיק, אתה!

אתה גם מבצע הפיכה בירדן, גם קובע מי יעלה לשלטון בעקבותיה, גם מה יהיו המהלכים שלו, מה אופי השלטון שלו.

זה ברור לך שזה לא רציני, או שאתה אשכרה מאמין לנבואה הזו?

זה הפתרון הריאלי היחידי שכרגע קיים. אין שום פתרון אחר שיהיה יעיל גם בטווח הארוך.

איזה חומר אתה מעשן? אני גם רוצה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מתן, אל תגיב סתם כדי להגיב. כתבתי באופן מפורש שזה היה הטריגר למשהו שהתבשל מראש. טריגר. תרוץ. אם זה לא היה זה, כנראה שהיה משהו אחר לא קשור. למרות שזו גם רק דעתי ואני לא חושב שאפילו לראשי מערכת הבטחון בישראל תשובה חד משמעית לזה, על סמך הסרט ששודר לאחרונה בערוץ 10 בנושא.

ד"א ממרי לא נחשב לאתר ימין בשום מקום פחות או יותר, חוץ מבימין אצלנו, שיקבל כ-"אמין" כל דבר שיציג אותנו כ100% צדיקים.

טריגר, יבגני? משום מה הם כל הזמן זועמים. כל פעם משהו "מקפיץ" להם את הפיוזים. מדוע ה"פלסטינים" צריכים טריגר למשהו? מדוע באמצע תהליך מדיני הם הבעירו את השטח? האם זה אותו זעם בלתי נשלט שגורם לסונים לפוצץ את אחיהם השיעים בעיראק? או שזה זעם ששמור אך ורק כנגד יהודים או ישראלים?

אף פעם לא תמצא מישהו מהמנהיגות או מהעם הפיקטיבי שלהם מכה על חטא בגלל השגיאות שהם והמנהיגות שלהם עושים. הם תמיד מגיבים בזעם, הם תמיד כועסים על משהו שנעשה להם ושדפק אותם. הם אשמים? הם בכלל פסיביים. העיקר שיש משהו להתעצבן עליו ושבגללו שווה לשחוט יהודים.

פורסם

לגבי התהליך המדיני - אני חושב שזה מיתוס שמספרים לנו כבר כמה שנים טובות. לא חושב שבאמת היה פה אחד רציני כזה אי פעם, באשמת שני הצדדים כמובן.

לגבי כל השאר - אני לא עורך הדין של הפלסטינים בפרט ושל המוסלמים בכלל, ורחוק מאוד מלהצדיק את ההתנהגות שלהם. אני לא יודע למה אנשים מפוצצים אחד את השני בעיראק, אני יודע מה ומי יצרו את הכאוס שם, ללא שום סיבה הגיונית בתכלס.

גם אם נעזוב את זה לרגע ולא ננתח את העולם המוסלמי ולא ננסה להתייחס אליו כאל קבוצה הומוגנית אחת ואלימה, לנו בישראל יש שתי בעיות: 1) הפלסטינים לא באמת יעלמו או יהגרו בהמוניהם לירדן; 2) אנחנו הולכים ומתקרבים יותר ויותר למצב בו לא ניתן כבר יהיה להפריד בין 2 האוכלוסיות, כשמה שמוביל, גם בצד שלנו, זה חזיונות משיחיים ואמונה עיוורת בזה שיבוא איזה כח עליון ופשוט יפתור את כל הבעיות שלנו כאן. מי שמאמין בזה שכח כזה באמת יבוא - אין לי איך לשכנע אותו בכלום. מי שמבין שבכל זאת כדאי לנו לפעול מתוך ראיה קצת יותר פרקטית ורציונלית, צריך היה כבר מזמן להבין שזה לא עוזר לכתוב באינטרנט שהערבים הם X,Y,Z ולכן אי אפשר להגיע איתם להסדר, כמו שזה גם לא עוזר להמציא תורות מדיניות חדשות, שיעילמו אותם מכאן.

אבל שוב, הכל חוזר לאותה הנקודה הבסיסית שממנה יצאנו. יש לנו שר חוץ או שר חוץ מיועד, שחושב שאם הוא יגיד מספיק פעמים לעולם שהערבים לא בסדר, וגם האירופאים לא בסדר (כי הם לא עשו כלום כדי לעזור לנו בשואה, או גרמו לה), ושאם נשחק במשחקי למי יש יותר גדול, בסוף כולם יתביישו במעשים שלהם, יתנצלו ויפחדו מאיתנו (וגם יאהבו אותנו). זה פשוט לא עובד. אמיתות שמלמדים בגנון הן לפעמים טובות גם לעולם האמיתי, גם אם בפועל הן לא מייצגות צדק מוחלט.

אני לא כ"כ מבין גם למה אתה כותב "פלסטינים" ולא פלסטינים. כדי להראות לי או לאחרים שמבחינתך הם לא אומה אמיתית, כי מבחינתך יש לך סט הגדרות משלך של מה זה אומה, והם לא שם כי לא היה להם רגש לאומי לפני 200 שנים נניח? אתה מבין שכשאתה כותב "עם פיקטיבי" זה טוב בערך לרמה של טוקבק בynet? ממש לא בא לי לעשות שוב סקריה של התפתחות הרגש הלאומי במהלך ההיסטוריה, אבל אחוז די גדול מהמדינות המודרניות בעולם, בכל מקום, מבוססות על "עמים מומצאים". אז או שאתה מקבל את זה ש-"עם" (או "אומה") זו לא קבוצה סטטית, אלא משהו שמופיע ונעלם לאורך ההיסטוריה, או שאתה לא - ואז גם אנחנו לא עם, כמובן, כי הרי האנושות היתה קיימת גם לפני אברהם ולא היו יהודים אז, לא?

פורסם
וויל, אני גר במדינת ישראל. אם אתה מרגיש שאתה גר בפלסטין, זו כבר בעיה אישית שלך. חבל מאוד שאתה חושב שאני גר בפלסטין. אין מדינה כזו בכלל.

איפה אתה גר?

משום מה קיבלתי את הרושם שאתה גר ממזרח לקו הירוק, כלומר מחוץ לשטח מדינת ישראל (כפי שמוגדר בחוק הישראלי)

אני גר בתוך מדינת ישראל לפי כל הגדרה אפשרית (גם של החוק הישראלי וגם לפי הכרת כל שאר העולם)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני גר במעלה אדומים, ומעלה אדומים היא חלק אינטגרלי בלתי נפרד מישראל. שלטון החוק הישראלי שולט כאן. אם אתה חושב שכאן זו אנארכיה וללא שלטון חוק, אז חבל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

סתם שאלה מישהו עדיין חושב שיש באמת עם פלסטיני אמיתי? ואלו לא פליטים של מדינות ערב?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לעם היהודי ישנם שורשים ברורים. אני לא צריך להרחיב. הפלסטינים הם לא עם. הם תפזורת של כל מיני שיירים של כל מיני שלטונות שהיו כאן, והחליטו לקרוא למקום פלסטין (Palestine). מה זה פלסטין? שאלה טובה. (יש תשובה מויקיפדיה)

אגב, שמתם לב שיש להם נשיא אחד ושני ראשי ממשלה? סלאם פייאד ביו"ש ואיסמעיל הנייה בעזה. :arrow::idea:

עריכה: מקור השם

בשפה הערבית, השם "פַלַסטין" הוא שמו של האזור הגאוגרפי המכונה בעברית "ארץ ישראל", ובלשונות אירופה "פַּלֶסֲטַיין" או "פַּלֶשׂתינה" (Palestine/Palestina). השם "פלשתינה" הוא קיצור של השם "סוריה-פלשתינה" שניתן במקור לפרובינקיה יודיאה על ידי האימפריה הרומית, לאחר דיכוי מרד בר-כוכבא במטרה לנתק את הקשר בין היהודים לארצם. שם זה אומץ על ידי חלק מהפלסטינים לציון שם המדינה שאותה הם שואפים להקים. בתקופת המנדט הבריטי היה זה שמה של הטריטוריה של המנדט בערבית[1][2].

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
סתם שאלה, איכפת לך לכתוב רגע מה זה "עם אמיתי"? מישהו שכתוב עליו בתנ"ך?

על רגל אחת: "עם" זה קולקטיב בעל היסטוריה, תרבות, מסורת ושפה אחת. לפלשתינים מעולם לא היה את זה.

גם במלחמת העצמאות, הארגון של הכנופיות היה לפי חמולות ו/או אזורי מגורים. לפני הקמת אש"ף, באמת לא היה דבר כזה עם פלשתיני, וגם עכשיו אין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ליבגניפ ענו לך קודמיי טוב ממני.

והנה עזמי בישארה מודה בעצמו שאין דבר כזה עם פלסטיני, הוא לא יהודי, שמאלני, או אמריקאי שיכול להיות אמצעי בדעותיו.

הוא ערבי שנגד הכיבוש.

FD5xdZgCHvk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
איזה חומר אתה מעשן? אני גם רוצה!

מצחיק אתה. מלבד התגובה שציטטת, לא נראה לי שקראת את התגובות הבאות שלי. שקלתי לצטט לך אותן ולשים לך אותן בפרצוף, אבל אני עצלן מדי. ראה עמוד 17.

אני אענה להערות שכן היו במקום.

אף אחד לא "נותן" להם את הברירות האלה. אלה הברירות שקיימות פיזית.

הם יכולים להישאר בבתים שלהם בשטחים שיהיו חלק בלתי נפרד משטחי מדינת ישראל, אזרחים ירדנים תושבי ישראל.

מה אני 'אעשה'? חשבתי שזה מובן מאליו. השטחים של המדינה שלי יוכרו, הפלסטינים לא יטמעו בחברה כי לא תהיה להם אזרחות ישראלית אלא רק תושבות - לכן גם לא תהיה להם זכות הצבעה כאן, ואותי לא יאשימו באפרטייד. מה עוד אתה יכול לבקש?

בירדן תהיה הפיכה נקודה. בין אם זה ייקח שנה אחת או חמש שנים - זה יקרה בוודאות של לא 99.9%, אלא 100%. אני אהמר ואומר שהם הבאים בתור אחרי סוריה. כן, אני גם קובע מי יבוא אחרי עבדאללה. אני יודע שהוא יהיה פלסטיני. את המהלכים ואופי השלטון אי אפשר לדעת. מה אפשר להניח? שהם יהיו שונאי ישראל בדומה לפחות או יותר כל הערבים והמוסלמים בעולם. מה אפשר לקוות? שהם באמת יתייחסו לפלסטינים כאל חלק מהעם שלהם, כמו שהם אמורים לעשות. במקרה הכי גרוע - משמנים אותם טוב טוב, ודואגים שהם יחלקו אזרחויות.

.Your average Notepad

פורסם
סתם שאלה מישהו עדיין חושב שיש באמת עם פלסטיני אמיתי? ואלו לא פליטים של מדינות ערב?

ההגדרה של עם היא קבוצת אנשים עם זהות קולקטיבית שמגדירה את עצמה כעם.

לפי ההגדרה הזו, הם עם.

לא חייבת להיות להם היסטוריה משותפת ולפי ההגדרה גם לא שפה משותפת.

כעקרון אפשר לקחת את כל הישראלים האתאיסטים ולהגדיר אותם כעם, אם הם ירצו, וזה יהיה לגיטימי באותה מידה.

העניין הוא שמהרגע שיש עם שמגדיר עצמו ככה, אי אפשר להתווכח איתם על זה כי זה עניין בחלקו סובייקטיבי של הקבוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...