Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ב EBAY חלק שמתווסף ומתחבר לרדיו עם USB

Refitting CD DVD Players USB interface modification Panel For Ford Focus 09-11 (רציתי לשים קישור אבל האתר לא מאפשר לי כי יש לי רק 17 תגובות .. מוזר)

שלי 2008 . . .

שמעתי שיש בעיה עם הרדיו אחרי שמנתקים אותו, שצריך להכניס איזה קוד שהוא ספיצפי לרדיו ... יש דרך לעקוף את זה ? או לא לנתק אותו מהחשמל ?.

ושזה גם סיפור לא קטן להוריד את הפאנלים ... ושאחרי שאני יחבר צריך גם "לאפשר" את הדברים האלה ברדיו עצמו (יש כפתורים על הרדיו אבל אין לו כניסת AUX או USB כמו שהוא הגיעה מהיצרן)

אשמח לקצת עזרה בעניין, תודה !

פורסם

יש לך כניסת AUX אך היא חבוייה מאחורי התא כפפות ,הרכב מגיע בלי פלאג בתא מטעמי חיסכון ביבוא הרכב.

מה שאתה צריך לעשות זה רק לפרק את התא כפפות ולמעלה בצידו השמאלי ישנו קונקטור עם שלושה חוטים

שהם ה R-L ומינוס משותף.אני מחבר כבל PL 3.5 לקונקטור ומוציא את חיבור ה PL לתא כפפות.

אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן להתקשר.

חג חירות שמח.

פורסם

הקוד שאתה צריך להכניס זה קוד שאתה יכול לבקש בכל מוסך/ סוכנות של פורד והם נותנים לך אותו במקום לאחר וידוא של כמה פרטים.

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

פורסם

אוקיי, תודה רבה !

אני רוצה לשים שם חיבור AUX רגיל ... ואליו לחבר כבל,

אם יש כבר את כול החוטים אז זה רק עניין של לקדוח חור ולחבר 8)

חג שמח !

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר לקדוח.

בפוקוס 2008 TREND הבסיסית, יש חיבור תקין ועובד לAUX.

פתח את תא הכפפות בחלקו העליון הפנימי תראה את החיבור. חבר כבל AUX רגיל, ואת צידו השני לנגן (אצלי גלקסי S3),

לחץ על כפתור הAUX בפנל השליטה ברדיו וזה עובד מעולה.

לגבי USB זה כבר סיפור אחר לגמרי.

אגב לגבי הקוד של הרדיו, זה בכלל לא בעיה. בכל מוסך יתנו לך, אבל ברוב המקרים יש בתוך תא הכפפות מדבקה עם הקוד, תבדוק היטב אם לא הסירו היא צריכה להיות גם אצלך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

צודק ! יש מדבקה עם קוד ... אבל מסתבר בסופו של דבר שאין צורך בקוד כי אין צורך להוציא את הרדיו .. כי כבר קיימת הכנה ל AUX ויש כבל בתא כפפות שצריך פשוט לחבר אליו

הפוקוס שלי היא בדיוק הדגם שאתה מדבר עליו אבל אין בוא את השקע AUX עצמו (הוא הגיעה מליסינג, כנראה שהם הזמינו אותו בלי זה בשביל להוזיל אותו ) ... במקום זה יש עיגול במקום בוא אמור להיות השקע, שם צריך לקדוח בשביל לשים שקע AUX, כנראה שמחר אני הילך ל FORD לבקש מהם את השקע הזה .. זה אמור להיות גרושים.

תודה רבה !

• תוכן חדש...