Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות כל הנימוקים הלוגיים - ר-א-ב-ק...אתה הרי ב-נ-צ-י ! וולוסטר? חסכון בדלק?

חבר'ה, עכשיו אני מאמין - אמריקה במשבר!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש.

למרות כל

הנימוקים הלוגיים - ר-א-ב-ק...אתה הרי ב-נ-צ-י ! וולוסטר? חסכון בדלק?

בתור כלי תחבורה בבית שהוא שלישי לקיימן ולאחלה אופנוע זה לא ככ רע.. ;)

פורסם

תתחדש בנצי וסע בדרכים טובות, אישית הפיאט הרבה יותר עושה לי את זה, לא הייתה לך אפשרות לבצע רכישה דרך דילר אחר?

פורסם
אין בעיה, מן הסתם אנשים יקראו את השרשור, או שלא יחפשו.

לא טורבו, אמרתי שאם כבר הולכים על הוולוסטר אז מכוונים על חסכון בדלק, חתכתי את ההספק ביותר מחצי !

אבל הרכב ממש חמוד והוא מהווה צעד הגיוני, אני אחסוך בממוצע כ-800-900 דולרים בחודש על דלק.

ב900 דולרים לחודש יש לי CLS550 חדשה בחניה! אז עושים צעד חכם ובוגר.

לא הבנתי, אם חסכון בדלק הוא הקו המנחה, אז מה תעשה עם CLS550 חדשה ?

פורסם

היונדאי לחסכון יומיומי,המרק לסופ"ש או טיולים - העיקר התחרעות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על הברכות :)

תתחדש! נראה כמו רכב מאוד מעניין יחסית למחיר, גרסת הטורבו מוסיפה הרבה פלפל לרכב.

יחד אם זאת, לפי מה שהבנתי את חיי בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, למה דווקא יונדאי?...

למי שזוכר לפני כשנה העלתי שרשור לגביי רכישת יונדאי ג'נסיס V8, הרכב עבר לאבא שלי ואני נשארתי עם האינפיניטי.

לפני כחודשיים התחדשתי בE550 משופרת על ידי רנטק ואחרי מספר ימים החזרתי את הרכב וחזרתי לאינפיניטי.

את השירות והאחריות של יונדאי אני מאוד אוהב, עם הג'נסיס הם אפילו באים אלייך הביתה לקחת את האוטו לטיפול ומשאירים לך ג'נסיס חלופית.

שמירת הערך של יונדאי היא מצויינת ואין ירידת ערך עצומה בשנתיים הראשונות (וולוסטר משומשת עם אבזור זהה, בת שנתיים ועם כ15-20K מייל עולה בערך 20K$ לפני מיסים, את שלי הוצאתי ב22K$).

הרכב מאוד שיקי, יונדאי איבדו את התדמית של המכונית הזולה ובבוורלי הילס חונות להן בשלווה וולוסטר וג'נסיס לצד מיטב היצרנים.

וכמובן התיבה הידנית שיחקה תפקיד חשוב, הייתי בסוכנות של מרצדס והציעו לי דיל מדהים על C250 קופה אבל העדפתי ללכת על הוולוסטר, מצחיק אבל נראה לי שמנהל המכירות של יונדאי היה שמח להקליט את השיחה עם האשה שניהלתי באמצע הסוכנות שלו כשחיכינו להערכה של הטרייד אין וניסו לשחק איתי את התרגיל של "האוטו שלך גמור", היא אמרה לי - בן, אתה בטוח שאתה לא רוצה לקחת את המרצדס שהציעו לך, הם כבר העריכו את הטרייד אין שלך ונתנו לך עסקה מעולה, אמרתי לה - מותק, אני לא רוצה מרצדס, אם הייתי רוצה מרצדס אז כבר הייתי במרצדס, אנחנו ביונדאי כי אני רוצה יונדאי, אחרי הדו שיח הקולני משהו הם חזרו אליי עם הצעה מאו טובה לטרייד אין.

הייתי הולך על גולף GTD, זה כנראה הרכב הכי ספורטיבי חסכוני , אם כי לא בטוח שהשיווק שלו החל בארה"ב.

חשבתי על ג'טה\פאסאט\גולף דיזל, אפילו מצאתי GTI במחיר אטרקטיבי אבל לא רציתי פולקסוואגן, אם כבר אז הייתי הולך על A3 TDI ידנית אבל מבחינת מחירים ותמורה.... לא שווה את המאמץ.

VW נתקעו עם הCC והם מציעים אותה במחירים טובים עם חבילת הספורט ועם תיבה ידנית, נאלצתי לוותר, לא מחפש להרשים אף אחד ולא רוצה את כל הגודל הזה, לא כרגע לפחות.

תתחדש!

אבל דווקא לבן?

לא רצית צבע קצת "שובב" יותר?

אני תמיד אומר שלבן זה הצבע שאני הכי שונא במכוניות ותמיד אני מוצא את עצמי עם רכב לבן.

הייתה להם צהובה אחת (ילדותית מדי).

כחולה אחת (טורבו אוט')

שחורה עם אותו אבזור כמו אצלי

מהדורה מיוחדת RE-MIX, מגיעה בצבע יחודי ועם המון תוספות יחודיות אבל בלי גג שמש ועם ריפודי בד שחורים.

אפורות ואדומות אבל בלי האבזור שרציתי או שהן היו טורבו.

הסתכלנו על כולם חונות אחת ליד השניה והלבנה הייתה הכי יפה ומכובדת, אחרי הכל אני לא תיכוניסט, אני לבוש אלגנט וצריך לוודא שהרכב לא נראה כמו צעצוע.

למרות כל הנימוקים הלוגיים - ר-א-ב-ק...אתה הרי ב-נ-צ-י ! וולוסטר? חסכון בדלק?

לא במשבר, ב2008 הייתי אונס את הדילרים, היום כולם קשוחים :)

תתחדש בנצי וסע בדרכים טובות, אישית הפיאט הרבה יותר עושה לי את זה, לא הייתה לך אפשרות לבצע רכישה דרך דילר אחר?

ירד לי כל החשק מהפיאט, אם אחרי נסיעת המבחן (שכללה המון עבירות תנועה) יצאתי עם חיוך ענקי, חשיבה על שימוש יומיומי גרמה לי להתרחק מהרכב. על זה תוסיף את העובדה שממש התבאסתי שבניתי ציפיות לקחת את האוטו ואז זה התפקשש, מבחינתי זה היה סימן שאני לא צריך לקחת את האבארט.

זאת הייתה דוגמא כדי להמחיש כמה כסף ביזבזתי בכל חודש עד עכשיו.

אני לא רוצה CLS, מן הסתם.

בחיים צריך לדעת איפה לעבוד עם היגיון ואיפה לתת לרגש לקחת שליטה על הכל.

כשהחלטתי סופית שזהו האינפיניטי הולכת, ישבתי במשך שבוע וחיפשתי את המחליפה.

הרגש משך לכיוון בהמה מוטורית עם שורשים גרמניים M5, התמתן קצת לכיוון ה550, משם אמרתי קצת פרקטיקה ואז הריינג' רובר ספורט עלה לי לראש ומשם המחשבות רק רצו עד שהאשה תפסה אותי וניערה אותי.

בנצי! אתה ילד מפגר!

אתה מוציא כ"כ הרבה על דלק, אתה משתמש במושב האחורי רק בשביל להוביל חפצים, אתה רוב היום תקוע בתנועה.

תתבגר! וזה היה קול ההיגיון, התחלנו לחפש רכבים חסכוניים, משם כבר בדקתי שמירת ערך, איכות הרכבה, אבזור וערך מוסף.

הפיאט קלעה בול על הנייר, במציאות נתתי לרגש להשתלט על ההיגיון בשנית (ת'אמת גם האשה נסחפה ביחד איתי). אבל אני שמח שכל הסיפור עם הסוכנות נתן לנו את הזמן לחשוב שוב. הרכב הזה ממש ממש ממש צפוף, אז בתור רכב שני - סבבה, אבל כרגע יש לנו את הקיימן הצפופה גם ככה.

אני אאדכן יותר בהמשך :)

בינתיים אפילו לא הוצאתי את הרכב מהחניה.

ד"א לא רציתי להרכיב רכב לפי מפרט שלי ואז לחכות שייצרו לי אותו, רציתי רכב מהמלאי שמגיע עם האבזור שאני רוצה כדי לזרוק להם את האינפיניטי ולנסוע הביתה באותו היום (שבוע הבא יש טסט לאינפיניטי).

IMG_2636_zpsbd36f004.jpg

IMG_2640_zps822d6bde.jpg

haters will hate

פורסם

בלי לפגוע, לא חשבתי שאראה בחור שנוהג על פורש בסופי שבוע שיקנה לעצמו יונדאי ליום יום.

אין רע ביונדאי, סה״כ הם עומדים מאחורי הסלוגן שלהם יופי יופי.

אבל עם כל הכבוד, עם כל ההיצע הפסיכי שיש למקום מגוריך להציע.. יונדאי וולוסטר?

אתה איש עם טעם משובח.. ונראה שהפעם ביצעת עסקה מתוך איזה שהוא לחץ ושיקולים כלכליים מעט מצחיקים.

בכל מקרה, אם אתה שלם עם העסקה והרכב מספק את צרכיך, קטונתי!

תהנה לך וסע בדרכים ישרות! (או מעוקלות, אבל אז תבחר בפורש :-))

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אם יונדאי וולוסטר ופיאט אבארת' הם "אותו גודל" בשבילך, זה סימן שאתה גר בארה"ב (הפורפורציות שלך פשוט לא מכויילות נכון).

אה, ותתחדש בנאדם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא פוגע, החלפתי רכב עם קצת מעל ה300 כ"ס ברכב עם פחות מ140 כ"ס.

אני לא אומר שכסף צומח על העצים אבל במחיר של היונדאי יכולתי לרכוש איזו מפלצת משומשת, Z4M, M5, קורבט ומה לא.

גם יכולתי לרכוש משהו חדש וחזק יותר, אפילו כשהוולוסטר טורבו עמדה מנגד החלטתי לוותר.

בשנה האחרונה שכרתי כ"כ הרבה מכוניות, 2 פוקוס, 3 מיניוואנים, סונטה, פיאסטה, ג'טה, אלטימה, מאליבו, ביואיק וראנו, פיוז'ן ועוד.

הבנתי שבחיי היום יום אני לא צריך חלוקת משקל של 50\50, שמתלים מאוד נוקשים זה חרא (אין מצב לשים כוס קפה בפורשה בלי שהקפה ישפך על המושבים\רדיו\ידית הילוכים) ושלתדלק פעם ב3 ימים זה ממש כייף בהשוואה לפעם ביום ולפעמים יותר מזה.

זה לא סוף העולם, שנה שנתיים ונחליף, על הדרך נצרף איזו קלאסית חמודה וזהו מה צריך יותר מזה.

אני לא יודע איך הוולוסטר משווקת בישראל, אבל הכל כאן מרגיש איכותי מאוד, הדלתות מצופות ב2 גווני עור, הדש בורד והקונסולה המרכזית איכותיים מאוד ונעימים למגע, המושבים תומכים מאוד והקלאץ' מצויין. יש דברים שחסרים לי אבל מנגד יש המון דברים שלא היו לי מקודם, מערכת השמע טובה מאוד אך חסר לי הפאנץ' של הBOSE מהאינפיניטי או הפורשה, אבל יש 8 רמקולים, מגבר וסאב מקוריים ככה שקודם אנסה לכוון את הכל כמו שצריך.

מבחינת אורך אני חושב שהיא אפילו קצרה יותר מהפורשה או בערך אותו הגודל, וזה מצויין עם הגראז' הקטנטן שלנו.

התבגרתי, רכשתי מכונית למשבר גיל 40 קצת לפני גיל 28.

haters will hate

פורסם
אם יונדאי וולוסטר ופיאט אבארת' הם "אותו גודל" בשבילך, זה סימן שאתה גר בארה"ב (הפורפורציות שלך פשוט לא מכויילות נכון).

אה, ותתחדש בנאדם.

לא אותו הגודל אבל יתאימו לי בחניה, והאשה לא אוהבת מכוניות גדולות, את הסונטה היא מרחה על הקיר של הבית ברוורס...

והפיאט יותר מדי קטנה בשבילי, היא אמנם בעלת מושב אחורי אבל היא כ"כ צפופה במושב הנוסע שזה מטריד, אי אפשר לשלב רגליים בנוחות!

התחילו למכור פה את הספארק, הדבר הזה נראה כמו תאונה!

הסמארט לדוגמא מרגישה הרבה יותר מרווחת מהפיאט, אבל מבחינת תמורה למחיר זה בזבוז של כסף.

ותודה :)

haters will hate

פורסם

אני לא יודע איך הוולוסטר משווקת בישראל, אבל הכל כאן מרגיש איכותי מאוד, הדלתות מצופות ב2 גווני עור, הדש בורד והקונסולה המרכזית איכותיים מאוד ונעימים למגע, המושבים תומכים מאוד והקלאץ' מצויין. יש דברים שחסרים לי אבל מנגד יש המון דברים שלא היו לי מקודם, מערכת השמע טובה מאוד אך חסר לי הפאנץ' של הBOSE מהאינפיניטי או הפורשה, אבל יש 8 רמקולים, מגבר וסאב מקוריים ככה שקודם אנסה לכוון את הכל כמו שצריך.

מבחינת אורך אני חושב שהיא אפילו קצרה יותר מהפורשה או בערך אותו הגודל, וזה מצויין עם הגראז' הקטנטן שלנו.

התבגרתי, רכשתי מכונית למשבר גיל 40 קצת לפני גיל 28.

אני לא צריך לספר לך שדגמי מכוניות יכולים וגם נמכרים ביבשות שונות עם כיול מתלים שונה שמתאים לקהל היעד. לא בהכרח שכיול המתלה (קפיץ ובולם) שיש לך בוולוסטר "אמריקאית" זהה למה שיש כאן בישראל - יכול להיות ש"אצלכם" היא יותר רכה וכו' וכו'.

תתחדש(ו) !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...