Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר, שום סיבה אחרת, אני למאזדה ספיריט צריך לשלם עם צמיג מקורי מהחברה 1200 לצמיג, סיני יעלה לי 450, צמיג טוב מתחיל מ700, הבדלים מטורפים, בן אדם אומר לעצמו אני שם 4 במחיר אחד.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקר בוואלה רכב מהיום:

מה חשוב לכם יותר בקניית צמיגים?

כמה שיותר זול, יותר טוב

8%

שיהיה זול אבל לא סיני

6%

משלב בין מחיר אטרקטיבי לאיכות

35%

מותג מוכר, אבל לא יקר מדי

24%

כמה שיותר איכותי יותר טוב

27%

מספר מצביעים: 8,052

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/16775/@@/poll

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כי ישראלים סובלים ממחלה קשה שנקראת פראייריטיס. המחלה הזו גורמת להם להרגיש טוב עם עצמם כשהם קונים זבל בזול ("חה חה, הצמיגים שלי עלו 1.90 ושלך 300 יא פראייר!!!") אבל לשלם ביוקר אחר כך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התשובה שלך בכותרת ובגוף השאלה: כי זה זול.

רוב האנשים מזלזלים, "זה כולה צמיג, לא צריך שיהיה עשוי מזהב".

רוב האנשים לא משקיעים בשום דבר ברכב שלהם, כולל הצמיגים.

רוב האנשים לא חושבים אפילו על צמיג כעל משהו שעשוי לשפר את התנהגות הרכב, הם פשוט לא מקשרים את זה לכלום.

ועבור רוב האנשים החלפת צמיג זו הוצאה מיותרת, טיפשית ולא נחוצה. זה "עונש".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כי ישראלים סובלים ממחלה קשה שנקראת פראייריטיס. ("חה חה, הצמיגים שלי עלו 1.90 ושלך 300 יא פראייר!!!") ך.

:lol: :lol: 100%

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יותר מצחיק אותי העובדה שפנצ'רמעכרים עובדים על לקוחות.

כבר יצא לי להתקל במקרים שהחליפו לרביעייה סינית במחיר של צמיגים טובים יותר.

לרכב שלי אני לא אמנם כבר לא רוכש צמיגים יקרים, אבל גם גם לא רוכש צמיגים גרועים (אני שם הנקוק או פלקן).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במדינת ישראל היבשה לצערי לעיתים זה משתלם.

בכל מקרה צמיגים מתייבשים ונסדקים פה אחרי שנתיים גג.

וכמה כבר קורה שנוסעים על כבישים רטובים?

אני לא מכיר הרבה מקרים של התפוצצות צמיגים חדשים.

כמה כבר קורה שאתה בולם בלימת חירום? ואם תקצר את מרחק הבלימה ב-5% עם צמיגים איכותיים בד"כ זה לא מה שימנע תאונה או נזק.

בסופו של דבר הם עולים חצי מחיר ומתבלים בערך תוך אותו זמן. אז נכון הם רעשניים יותר וצורכים קצת יותר דלק. יש מי שזה מתאים להם.

בנוסף כמו שאמרתם הרבה אנשים לא מבינים ואם מציעים להם צמיג ב-400 או צמיג ב-200 הם יקחו את ה-200 מבחינתם פח זה פח וצמיג זה צמיג.

^^^חולה בפראייריטיס.

אף אחד לא אומר לשים מישלין SP3 על כל מזדה, אבל לשים חברה נורמלית עם צמיגים נורמלים זה המינימום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כי ישראלים סובלים ממחלה קשה שנקראת פראייריטיס. המחלה הזו גורמת להם להרגיש טוב עם עצמם כשהם קונים זבל בזול ("חה חה, הצמיגים שלי עלו 1.90 ושלך 300 יא פראייר!!!") אבל לשלם ביוקר אחר כך.

כמה שאתה צודק! :?

פורסם

זה לא רק גומי ,זה גם יכולת גילגול יותר טובה ,שחוסכת דלק וגם חיי צמיג ארוכים יותר .

חסכת 200 שקל על צמיגים ,בזבזת אותם על דלק ואורך חיים של הצמיג ,אז מי הפראייר ?? שלא לדבר על חסכון בבטיחות שלך ושל משפחתך .

אבל אתם טועים בגדול !! לא הקונה אשם אלא הפאנצ'רמאכר והמדינה ,אם שורת רווח שלו הייתה יותר גדולה על צמיג טוב במחיר בינוני הוא לא היה דוחף סיני !

פורסם

ברור, רק הפנצ'רמאכר אשם. הוא הרי עומד ומכוון פאקינג וולקן לכל אחד שמעיז להגיע לפנצ'ריה ולא לקנות סיני...

חלאס להאשים כל אחד, פרט את עצמך. מי שקונה צמיג סיני הוא שאשם והוא בלבד (אני לא מדבר כרגע על אילוצי ליסינג, שם זה אחרת).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב האנשים ,אין להם שום מושג בחלקי חילוף ,מה שאני אמכור לך זה מה שיהיה !!!! תעשה סקר .

אכפת לך איזה שמן שמים ?? איזה פלאג ,האם הרכיב מקורי או תחליפי ?? לא !!! העיקר תתקן לי .

רוב העם הוא הדיוט שלא אכפת לו ומסתמך על עצת בעל המקצוע ,כשאתה מגיע לספר אתה לא אומר לו איפה להוריד סנטימטר יותר ואיפה פחות אתה סומך עליו כי הוא בעל מקצוע . אותו הדבר עם הצמיגים וכל חלק אחר ברכב ! כשיגיע אלייך חשמלאי לתקן ארון חשמל אתה לא אומר לו באיזה לוח להשתמש או האם לשים הארקה או לא ,אתה סומך עליו .

זה שאתה בפורום רכב ואתה מודע לדברים ,לא עושה את שאר האנשים ליותר חכמים .

פורסם
לדעתי אם היה מספר או סידרה של מספרים פשוטים המבטאים את איכות הצמיג

ממכון התקנים ורק צמיגים שניבדקו יוכלו להמכר

יש את זה לשמן מנוע וגם לרסק עגבניות וקצב הורדה מהאינטרנט

אני בטוח שגם אז יהיו הבדלים כמו שיש הבדלים בשמן המנוע מתוצרות שונות באותה צמיגות אבל זו לא תהייה הפקרות כמו היום - לפחות תדע מה אתה קונה ומה יש לך

דווקא התחילו לדרג צמיגים עם מדבקה חדשה עם מדדים של מרחק עצירה, רעש ואורך חיים. דיברו על זה בפרק השני של טסט ראשון: cars.walla.co.il/testrishon/?w=/4696/2626703

פורסם

אכן יש פרייריטיס

אבל לאדם הנורמלי שאינו מנוי פה וקורא את הפורום אין שום דרך לדעת באמת מה המשמעות של מה האיכות תלות במחיר שהוא משלם

אין לו שום דרך להשוות בין תוצרות כי אין סטנדרט לקבוע איכות של צמיג

יש כוכבים לבטיחות הרכב למה אין לצמיג

ואגב גם לקורא האדוק פה אין ממש דרך להששות חוץ מנפנופי ידיים

פורסם
הסיבה המרכזית להתחלת שווק הצמיגים הזולים בארץ היתה המחשבה שעדיף שאנשים שמתקשים כלכלית להחליף לצמיגים יקרים וחדשים יסעו על צמיגים זולים אבל חדשים ולא על צמיגים ישנים ולא בטיחותיים.

בסופו של דבר קורה הגרוע מכל , אנשים נוסעים על צמיגים זולים וישנים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...