Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין, אתה בעד תחזוקה לקויה כהתרסה על גובה המחירים? פעם הבאה שתתלונן על גובה המחירים אצל רופא השיניים תוציא את כולן ותעבור לשייקים עם קשית, על אותו העיקרון :?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צמיגים צמיגים,אבל האם אפשר לקשור את זה קשר ישיר גם על תחזוקת הרכב? מי שיש לו צמיגים חר* בין היתר לא מתחזק את הרכב כראוי? ברור שיש את כל הצד של הסקאלה אבל היו מקרים אם זה ללכת למוסכים של בני דודים, שימוש בחלפים זולים ולא מקוריים ועוד.

אצלי ברכב יש רביעייה של ברידג'סטון, וגם לא קיפחתי את האופניים עם צמיגים של קונטיננטל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

למה לא? צמיגים הם עוד חלק מתכלה ברכב וככאלה חלק בלתי נפרד מהאחזקה הכוללת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש לי חבר שאני כבר חודשים מתריע בפניו שהצמיגים המותקנים אצלו יבשים ומסוכנים לנסיעה. מצידו הוא טוען ש:"הצמיגים הם רק בני שנתיים".

אנשים נוטים לא להוציא כסף על תחזוקת הרכב אלא אם כן יחייבו אותם. הוא כנראה מחכה שאיזה בוחן בטסט עתידי יפסול לו את הצמיגים כדי להחליף אותם. הוא מיוזמתו לא יחליף. הרציונליזציה שלו היא כנראה: "אני נוסע עליהם במצב הזה כבר כמה חודשים ולא קרה כלום - אז למה להחליף אם לא חייבים?"

פורסם
צמיגים צמיגים,אבל האם אפשר לקשור את זה קשר ישיר גם על תחזוקת הרכב? מי שיש לו צמיגים חר* בין היתר לא מתחזק את הרכב כראוי? ברור שיש את כל הצד של הסקאלה אבל היו מקרים אם זה ללכת למוסכים של בני דודים, שימוש בחלפים זולים ולא מקוריים ועוד.

אצלי ברכב יש רביעייה של ברידג'סטון, וגם לא קיפחתי את האופניים עם צמיגים של קונטיננטל.

אני מניח שכן - אותו בעל רכב שרוכש צמיגים זולים קרכוש גם רפידות בלימה זולות, ידחה החלפת נורות שרופות שלא לדבר על שימוש בשמנים ושאר חלקי חילוף זולים.

לגבי מוסכים המנוהלים על ידי ערבים - אני מבקש לא לזלזל בהם - אחד מוסכים שבו חשתי כי הרכב שלי - וגם אני - קיבלנו יחס מצויין וטיפול הולם מנוהל על ידי ערבים, ונראה מסודר כמו בית מרקחת. בחירה במינוח כמו "מוסכים זולים ולא מקצועיים" תהיה קרובה יותר למציאות ולא תכתים ציבור שלם (ואותך ברמזים גזעניים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צמיגים צמיגים,אבל האם אפשר לקשור את זה קשר ישיר גם על תחזוקת הרכב? מי שיש לו צמיגים חר* בין היתר לא מתחזק את הרכב כראוי?

ברוב המוחלט של המקרים, כן.

מי שיודע לתחזק את רכבו, מתייחס לכל המכלולים שלו, כולל הצמיגים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים.

קשה לי להאמין שאחד שחשוב לו שבמנוע יהיה רק שמן מחברה ידועה וכל החלפים שהוא קונה מקוריים או OEM יסכים לשים צמיגים ב2 ש"ח על הרכב שלו.

הגומי היחיד ברכב שאפשר "לחפף" בו ללא חשש זה המגבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מזלזל בחשיבות הצמיגים אבל כפי שנאמר לכל אביזר בטיחות ברכב ניתן למצוא קשר ישיר לתאונה חלילה,

בין אם מדובר בבלמים, בולמים ואפילו תאורה.

רק לפני חודש פתחתי שרשור צמיגים ואני בעצמי הופתעתי לגבי פערי מחיר כ"כ גבוהים ואני מדבר סה"כ על צמיג בקוטר 16".

רביעיה סינית מוצעת ב1000-1100 ש"ח לעומת מותגים שנעים שבין 1800 ש"ח-2400 ש"ח. (נדהמתי במיוחד לגלות פער מחירים בין פנצריות עד 120 ש"ח הפרש לאותו הצמיג!).

עם כל החשיבות זה עדיין לא תענוג לשלם כפול.

פורסם

היום נתקלתי ברכב עם צמיגים תוצרת חברת "לינג לונג".

אני יודע שכתבו כאן כבר שאכן קיימת חברה כזאת, אבל לראות את זה בלייב ממש שיעשע אותי :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עם כל החשיבות זה עדיין לא תענוג לשלם כפול.

גם לא תענוג לנסוע עם צמיגים שלא עושים את העבודה. את ה-156 הראשונה שלי קניתי כשהורכבו עליה צמיגים סיניים, חיקוי של ברידג'סטון (שכחתי את שמם) וחיקוי של טויו, שנקראו טוני, בחיי. הציור של הצמיג היה אמור לדמות את המקור. הרכב לא אחז, לא האיץ ולא בלם כמו שצריך. הצמיגים הוחלפו לצמיגים סבירים, לא יותר מכך ובהתאם לרוח החיסכון של השרשור - כנראה הכי זולים מבין החברות הידועות - פאלקן ZE912. ההבדל היה לא פחות משמיים וארץ.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבא שלי לא מזניח את הרכב ונוסע עם KENDA.

דוד שלי מזניח את הרכב ונוסע עם BRIDGESTONE יקרים להחריד.

אין שחור ולבן, אם הייתי נוהג כמו סבתא שלי הייתי גם שם סיניים סבירים ודואג לשמור עליהם.

כרגע יש לי goodyear - אני אישית לא מוצא הבדל מול OVATION חוץ מרעש ונוחות נסיעה.

פורסם

למה? בגלל שרוב הישראלים חושבים שזה גם ככה מתבלה וחבל על הכסף.

גומי זה גומי וחבל על הכסף.

מעניין אם ככה הם גם קונים קונדומים... :roll:

הנהג הישראלי מתחזק את הרכב תחזוקת שבר.

מעניין לשאול למה רכבי השכרה עוברים טסט כל שנה גם שהם חדשים מהחברה במקום שנתיים של רכב פרטי.

משרד התחבורה לא סומך על אף אחד.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אין שום קשר- יש הרבה רכבים חדשים שנכשלים אחרי שנה מסיבות שלא קשורות לתחזוקה.

I20 נקישות וחופשים בהגה.

אופל קורסה חופש בבולמים.

פ'גו -סיטרואן 1.6 טורבו נזילות שמן.

ועוד כהנה וכהנה.

פורסם
אין שום קשר- יש הרבה רכבים חדשים שנכשלים אחרי שנה מסיבות שלא קשורות לתחזוקה.

I20 נקישות וחופשים בהגה.

אופל קורסה חופש בבולמים.

פ'גו -סיטרואן 1.6 טורבו נזילות שמן.

ועוד כהנה וכהנה.

לקוח פרטי עושה טסט לרכב חדש אחרי שנתיים

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
למה? בגלל שרוב הישראלים חושבים שזה גם ככה מתבלה וחבל על הכסף.

גומי זה גומי וחבל על הכסף.

מעניין אם ככה הם גם קונים קונדומים... :roll:

הנהג הישראלי מתחזק את הרכב תחזוקת שבר.

מעניין לשאול למה רכבי השכרה עוברים טסט כל שנה גם שהם חדשים מהחברה במקום שנתיים של רכב פרטי.

משרד התחבורה לא סומך על אף אחד.

לפעמים צריך כמות על איכות.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...