Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מביט על הצמיגים ברכבים כשאני הולך ברחוב, אני שם לב שלמרבית המכוניות יש צמיגים סיניים מחברות לא מוכרות (Topspeed? GoodRide? וכדומה וכדומה) והדבר לא נוגע לגבי מכוניות ישנות ששווים נמוך אלא גם לרכבים יחסית חדשים ובסופו של דבר מדובר בבטיחות של הנהג כלפי עצמו ומי שנמצא ברכב וכלפי הרכבים והולכי הרגל סביבו והצמיג משפיע רבות על יכולות הרכב (בלימה, אחיזה).

דעתכם בנושא ?

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. קמצנות וכל נגזרותיו

2. לא רואה סיבה להשקיע בצמיגים כעשירית משווי הרכב.

3. חוסר ידע וכל נגזרותיו

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אין לרוב הישראלים מושג לגבי כל מה שקשור למכוניות.

מחליפים צמיגים? זה בד"כ אחרי שהכשילו אותם בטסט והם נכנסים לפנצ'ריה שהמוכר אומר להם וואלה יש לי צמיג בן ז*נה בשבילכם 400 שקל לצמיג ודופק להם את הצמיג הכי מעפן שיש לו שם.

זה דיי מסכם את זה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה לא רק בישראל, בארה"ב אני רואה דברים יותר גרועים, לא בטוח לגבי חברות הצמיגים הפופולאריות אבל אנשים נוסעים פה על צמיגים שחוקים בצורה מפחידה! יש הרבה שזה נראה שהם נוסעים כבר על סליקס.

אני מניח שהק"מ הרב שכולם עושים תורם לעניין והקמצנים שבהם מנסים להוציא את המקסימום מהצמיג (לא משנה שהמקסימום של הצמיג היה לפני בערך 100K קמ)...

פורסם
אין לרוב הישראלים מושג לגבי כל מה שקשור למכוניות.

מחליפים צמיגים? זה בד"כ אחרי שהכשילו אותם בטסט והם נכנסים לפנצ'ריה שהמוכר אומר להם וואלה יש לי צמיג בן ז*נה בשבילכם 400 שקל לצמיג ודופק להם את הצמיג הכי מעפן שיש לו שם.

זה דיי מסכם את זה.

זה כל כך נכון.

כניראה שעורך דין בפורשה שנוסע 190 קמ"ש זה הרבה יותר סקסי מצמיג דפוק שמאריך את מרחק הבלימה ב-20 מטר או מכונית עם 2-3 כוכבי בטיחות שלאף אחד מהרוכשים שלה אין מושג שהיא לא ממש בטיחותית מול רכבים אחרים.

פורסם

בהחלט רוב הישראלים קמצנים בנוגע לבטיחות או בכללי כל מה שקשור לאוטו. "סך הכל פח" כמה שאני שונא לשמוע אנשים שאומרים את כי בסופו של דבר הם מפקידים את חייהם בפח הזה. נכון צמיגים פה בארץ הם דבר יקר אבל בכל זאת זה הבטיחות שלהם ושלנו ביחד.

פורסם

"מזה משנה סיני,יפני,אמריקאי כולה גומי"

זאת באמת המחשבה של הרבה אנשים, העיקר שיהיה עגול והגומי יהיה נוצץ (אחרי ששמו עליו 9 קילו של משחה) לא כל כך חשוב עם יש סדקים וקרעים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הבעיה האמיתית היא שעדרי ציי הרכב - השכרה וליסינג שמים זבל.

אם גורמים שאמורים להבין - קציני רכב וכד' מקריבים את חיי לקוחותיהם בגלל החור שבגרוש...מה נגיד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מעבר למה שכתבו למעלה, רוב הישראלים נוסעים על מכוניות ליסינג. הסט הראשון המוחלף עוד בימי החוכר הראשון לזבל סיני על ידי חברת הליסינג שמתעניינת רק בהוזלת עלויות. אחר כך הרכב נרכש עם זבל סיני ומשם הדרך לפנצ'ריה להחלפה לזבל הסיני הבא קצרה.

לענין בורות של הנהג, השבוע ראיתי בחניה של הבנין שלי את השיא בענין מבחינתי, CL AMG של השנים האחרונות עם צמיגים סיניים.

פורסם

מה שבזול בסוף עולה ביוקר.

עברה בי המחשבה אולי לשים צמיגים סיניים ובסוף הבנתי שזה פשוט לא שווה את זה. בתוספת 100 לצמיג בד"כ אפשר לקנות משהו טוב יותר ולא סיני.

פורסם

4 גורמים עיקריים:

קמצנות, חוסר הבנה של הבדלים בין צמיג סיני לצמיג של חברה ידועה, חוסר רצון לבצע סקר שוק, וחברות ליסינג.

פורסם

אני חושב שלא כל האשמה מוטלת על הנהגים.

כנראה שלפנצ'ריות יש מרווחים גדולים יותר על הצמיגים הסיניים אחרת אני מתקשה להסביר את העובדה שכמעט תמיד (ולא משנה עם איזה רכב אני מגיע) הצמיג הראשון שמוצע לי הוא צמיג סיני.

לפני מס' שבועות נזקקתי להחלפה של זוג צמיגים קדמיים בסקודה יטי.

התקשרתי לאחת הפנצ'ריות שאני שיש להם מלאי מגוון של צמיגים, בררתי שיש להם צמיגים במידה שלי שהם צמיגי מותג (פירלי במקרה שלי) כשהגעתי לפנצ'ריה, אחד העובדים ניגש אלי והציע לקחת צמיגים "מצויינים" של FEDERAL... תשובתי היתה שאת הצמיג הוא מוזמן לשמור לאשתו או לאחותו, ואז ניגש אליו המנהל ואמר לו שהוא סיכם איתי טלפונית על פירלי במחיר כך וכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיבה המרכזית להתחלת שווק הצמיגים הזולים בארץ היתה המחשבה שעדיף שאנשים שמתקשים כלכלית להחליף לצמיגים יקרים וחדשים יסעו על צמיגים זולים אבל חדשים ולא על צמיגים ישנים ולא בטיחותיים.

בפועל רוב העם נוסע עליהם וחבל.

העלאת מודעות בנושא על ידי גוף כמו אור ירוק למשל (שמתחילים בזמן האחרון להראות ניצנים של הבנה בתחבורה) יכולה לתרום.

• תוכן חדש...