Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האוטו החדש שלי ושמתי לב שלוחית הרישוי נגמרת 52 ( קיה פיקנטו ) האם זה נורמלי אני זוכר רכבים עתיקים ( סוברו ופורד משנות השמונים נגמרים עם הספרות האלו ? ( באותו יום של קבלת הרכב כל לוחיות הרישוי נגמרו כך ) ....

האם זה נורמלי או שמה התבצע טעות ?

פורסם

אם זה מה שכתוב ברשיון הרכב אז כנראה שזה נורמלי :roll:

מתחילים להיגמר המספרים.

עכשיו אנחנו בשלב של ניצול מספרים פנויים בסדרות שלא הוקצו במלואן בעבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קיבלתי את האוטו החדש שלי ושמתי לב שלוחית הרישוי נגמרת 52 ( קיה פיקנטו ) האם זה נורמלי אני זוכר רכבים עתיקים ( סוברו ופורד משנות השמונים נגמרים עם הספרות האלו ? ( באותו יום של קבלת הרכב כל לוחיות הרישוי נגמרו כך ) ....

האם זה נורמלי או שמה התבצע טעות ?

אל דאגה. כמו שאמרו מנצלים סדרות של העבר..

אם תשים לב, המון VAGיות חדשות מסתובבות עם הצמד 12 מימין. זה בסדר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

גם אני קיבלתי בזמנו סיומת 61 כשכולם קיבלו 67. גם לי זה היה מוזר ומעצבן ואני זוכר שפתחתי על זה שרשור בזמנו. בשורה התחתונה יצאתי דביל - זה לא משנה בכלל, לא מעיד על כלום והרכב תקין המפתחות בפנים.

אין שום ספק שברכב הבא שאקנה כחדש אני לא אצייץ מילה בנוגע לסיומת לוחית.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה עם סיומת 52. היה מדגם 1982. נמכר ב-1992.

גם אני הופתעתי לראות פיקנטו בסיומת 52, אבל כיון שב-1982 ניצלו כנראה לא יותר מכמה עשרות אלפי מספרים (אלה שמתחילים ב-1) הנותרים מנוצלים כעת. נדמה לי שסיומת 53 שנפתחה לאחר שנגמרו המספרים המסתיימים ב-83 בשנת הדגם ב-1983 חודשה לפני מספר שנים עם השיירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אח שלי קיבל את הקינה פיקנטו שלו לפני כמה ימים ,אצלו נגמר ב 79.

farar -. אין לי דרך להסביר את זה נראה את זה נראה לי קצת מוזר

ושגיא אח שלך קיבל מהספינה שהגיע מסוף החודש הקודם ?

פורסם

52 גם היו רכבים צבאיים, אין קשר בכלל.

כבר ראיתי כמה קיות עם XX-XXX-52.

אין בזה שום בעיה.

למרות שאני באמת לא מבין, יש מלא מספרים שלא היו בשימוש בכלל ולא מנצלים אותם, כמו 21, 22 למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
farar -. אין לי דרך להסביר את זה נראה את זה נראה לי קצת מוזר

ושגיא אח שלך קיבל מהספינה שהגיע מסוף החודש הקודם ?

אין לי מושג, הוא הזמין לפני שבועיים וקיבל לפני יומים,אזור צפון.

• תוכן חדש...