Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז.... מה באמת קורה עם האתר הזה VIX?

האתר בכתובת http://www.vixdetailing.co.il/ אינו זמין כרגע, כנראה עובר שדרוג. אני מעוניין לצפות בסטטוס ההזמנה שלי, כיצד אני עושה זאת אם האתר למטה?

תודה,

איזו הזמנה חבר? תקרא בבקשה, החנות לא פעילה כבר תקופה.

שלום לכולם,

אחרי כמה ימים בהם לא היינו פעילים כל כך, אנחנו חוזרים עם מס' עדכונים:

1. תושבי אשקלון והסביבה, נכנס מפיץ מורשה חדש של Chemical Guys, הוא ממוקם ברח' העבודה 20 באשקלון, המקום נקרא Car Master detailing.

במקום ניתן גם לקבל ייעוץ ושירותי דיטיילינג.

כמו כן, מחר בחנית היכל נוקיה, בין השעות 15:00-18:00 יתקיים מפגש מועדון ה-5, ו Car Master Detailing פותחים עמדת מכירה וייעוץ במקום, כולכם מוזמנים!

2. מס' מפיצים חדשים נוספים התחילו לפעול השבוע, בערים ת"א, ב"ש, ועוד, רשימה מפורטת תעלה עד תחילת השבוע.

תושבי הצפון, קצת סבלנות, בשבועות הקרובים גם אתם תקבלו מס' מפיצים חדשים.

3. החנות האלקטרונית שלנו בימיה האחרונים, כבר לא ניתן לשלוח הזמנות, כל הזמנה שתתקבל במערכת תבוטל אוטומטית והלקוח יקבל על כך הודעה במייל. בשבועות הקרובים האתר יעבור מהפך אז יתכן שפה ושם יהיו תקלות כאלו ואחרות, עמכם הסליחה.

שיהיה סופ"ש נעים לכולם.

פורסם

VIX פירסמו כאן ב 1.8 שהחנות לא תהיה פעילה. אני ביצעתי הזמנה ב 10.8 באתר האינטרנט, קיבלתי אישור על ההזמנה ואפילו חויבתי בכרטיס האשראי.

אם נציג של VIX לא יגיב כאן בשרשור בזמן הקרוב אפנה אליהם לבירורים.

פורסם
VIX פירסמו כאן ב 1.8 שהחנות לא תהיה פעילה. אני ביצעתי הזמנה ב 10.8 באתר האינטרנט, קיבלתי אישור על ההזמנה ואפילו חויבתי בכרטיס האשראי.

אם נציג של VIX לא יגיב כאן בשרשור בזמן הקרוב אפנה אליהם לבירורים.

בהחלט פנה אלינו בהודעה פרטית או במייל, נברר מה העניין, שכן ההזמנה האחרונה הייתה בסוף חודש יולי.

שלח את אישור ההזמנה שקיבלת, ואת פרטיך האישיים למייל [email protected]

פורסם

תודה. קיבלתי תשובה שכנראה ביצעתי הזמנה ממש לפני שהמפתח לחץ על כפתור הכיבוי לאתר וההזמנה שלי נקלטה במערכת אבל לא טופלה :)

תודה רבה על ההיענות המהירה והשירות, זה הדבר החשוב ביותר.

פורסם

הציפוי המהפכני של Chemical Guys מגיע אלינו בעוד מס' ימים!

Second Skin 6 זו מערכת הגנה מתוחכמת במיוחד, אשר בשונה מווקסים ואוטמי צבע, מגנה על הרכב למשך שנים ולא חודשים!

הציפוי מתחבר ללכה באופן צמית, ומשאיר שכבת הגנה מבריקה ונוצצת כמו זכוכית, אך חזקה ועמידה כמו אבן.

היישום קל במיוחד, והתוצאה תפיל אתכם מהרגליים.

ישראל תהיה מהמדינות הראשונות בה נכנס SS6 לשיווק ללקוחות פרטיים, אך הכמות מצומצמת ומוגבלת. לכן, פתחנו רשימת טרום הזמנה לאלו מכם שרוצים להיות הראשונים לנסות את SS6

המחיר המומלץ לצרכן בארה"ב הוא 140 דולר, ז"א מעל 500 ש"ח.

המחיר שלנו במכירה מוקדמת הוא 319 ש"ח, ובהמשך אצל המפיצים המחיר יהיה גבוה בהרבה, כדאי למהר מס' היחידות מוגבל.

להרשמה, אפשר לשלוח פניה למייל [email protected]

http://www.chemicalguys.com/ProductDetails.asp?ProductCode=WAC_224_02&Click=17940

1174552_227261170759888_1270525798_n.jpg

פורסם

מוצר מעניין, אשמח לדעת במה הוא שונה מ-opti coat.

מעבר לקלות היישום.

עושה רושם שלמוצר הזה אין את יכולת ההגנה משריטות קלות שיש לאופטי, האם טועה?

"יאללה בירי".

פורסם

משטח נקי לחלוטין מכל זיהום ולכלוך אפשרי

וכמובן פוליש שלא ישאיר זכר לשום סווירל כזה או אחר.

מן הראוי שגם ipa שלב לפני היישום של הcoating, בשביל bond מקסימלי

ההכנה למוצר מהסוג הזה צריכה להיות ללא עוררין

אתה לא רוצה "לנעול" מתחת לשכבת ההגנה שום דפקט כזה או אחר.

"יאללה בירי".

פורסם

ויקס אשמח לדעת למה המחיר של הווקסים קפצו בהבדל משמעותי מאוד , האם זה בגלל שהתחום התחזק ?

הספקתי לקנות את הBLACK ב320 שקל לפני שהוא קפץ ל500 .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...