Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי באתר NGK ובאתר דנסו ולא מצאתי את הדגם המתאים לפלאג תחליפי ליונדאי אלנטרה 2006 מנוע 1.6. (מצאתי למנוע 2.0 זה לא כ"כ עוזר לי..)

אשמח אם תעזרו לי

תודה רבה

פורסם

לדעתי לא רע בכלל! להפך, אני בעד חלפים מקוריים!

התבקשתי למצוא את הפלאגים התחליפיים בעבור קרוב משפחה.

בכל זאת מישהו יועיל לעזור? :)

פורסם

יש מקרים בהם פלאגים מקוריים זולים יותר מתחליפיים OEM, מנסיון.

פתח ספר רכב או שתיגש לכל חנות חלפים, יש להן קטלוגים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפלאג המתאים ע"פ אוטודטה לדגם מנוע G4ED:

BKR5ES-11 NGK

אם בחנויות לא יהיה בדיוק את הדגם הזה אלא BKR5ES או BKR6ES אז תוכל להשתמש בו הוא זהה בדיוק(זה עם ה 6 הוא בעל דרגת טמפ' "קרה" יותר ואין עם זה בעיה), רק יש לבדוק שמרווח האלקטרודה הוא 1.1MM, אם לא אז לכוון ידנית.

פורסם
הפלאג המתאים ע"פ אוטודטה לדגם מנוע G4ED:

BKR5ES-11 NGK

אם בחנויות לא יהיה בדיוק את הדגם הזה אלא BKR5ES או BKR6ES אז תוכל להשתמש בו הוא זהה בדיוק(זה עם ה 6 הוא בעל דרגת טמפ' "קרה" יותר ואין עם זה בעיה), רק יש לבדוק שמרווח האלקטרודה הוא 1.1MM, אם לא אז לכוון ידנית.

אנחנו בשנת 2013 ניתן להשיג מצתים מקוריים ו\או בדיוק תואם למקורי. מי מתעסק בכיוון מרווח מצתים??

פורסם

גם ב 2013 בין הטיפולים שלא מחליפים בודקים את מרווח האלקטרודה בפלאג ומחילפים בהתאם לצורך, חוץ ממצתים מסויימים שבהם אסור לבצע כיוון כגון אירידיום.

ואם היית מבין דבר או שניים באותיות שעל הפלאג היית מגיב אחרת.

ונכון שניתן למצא כמעט את כל סוגי המצתים, אך לפעמים יש מחסור במלאי של החנויות, ואפשר להתשמש עם פלאג מקביל כמו שרשמתי קודם, בין BKR5ES-11 לבין BKR5ES אין שום הבדל, ה 11 מסמל שהפלאג מגיע מהיצרן מכוון ל 1.1MM ואולי הפלאג השני ללא ה "11" מסמל כי הפלאג לא עבר כיוון מסויים, והברירת מחדל במקרה הוא 1.1 ואם היצרן דורש כיוון אחר אז אותו מבצעים.

פורסם

אם היית מבין דבר או שניים בקניית חלפים היית יודע שזו לא בעיה לקנות כל מצת שתרצה.

המחיר של הפלאג כ"כ זול שפשוט אין שום צורך להתעסק איתו.

פורסם
אם היית מבין דבר או שניים בקניית חלפים היית יודע שזו לא בעיה לקנות כל מצת שתרצה.

אני מפסיק איתך את הויכוח המטופש הזה.

* תהיה בטוח שיש לי ניסיון רב משלך בקניית חלפים לרכב, בין היתר זאת העבודה שלי ביום יום.

• תוכן חדש...