Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו טוב , לא בדיוק עכשיו אלה מלפני שבועיים ,

לאלו שזוכרים חיפשתי לא מעט זמן אחר מגבר שיחליף את ה- infinty 475a שמיציתי ,

אחרי אי אלו חיפושים ובירורים נרכש Zed Audio Leviathan יד שניה .

בנתיים לא הספקתי לעשות כיוונים ,הורדתי את האקולייזר של ה car pc למצב flat כדי לעקל את המצב החדש לפני שנתחיל כיוונים .

התרשמות ראשונית:

הרמקולים הקדמיים מסוג cerwin vega סדרה vega נשמעים הרבה יותר טוב , יש יותר עומק בצליל עקב תוספת ההספק שהיתה חסרה במגבר הקודם , בהמשך מתוכנן מעבר לאקטיבי (לא חבל על שני ערוצים שיושבים לבד בחושך בלי מעש ? ) .

שירים שממש צרמו לי עם המגבר הקודם פתאום נהיו סבילים ואני מאמין שאחרי כיוונים ושיפור ההתקנה מתי שיתפנה זמן ( באדיבותו של בני בן השנתיים ) יהיה יותר טוב.

לגבי הסאב cerwin vega - vmax עוד לא הגעתי למסקנה , צריך גם לעבוד על כיוון העוצמה וגם על כיוון ה - time corection כדי שישתלב יותר טוב .

לבסוף תודה גדולה לאדי (lanos) וארז (fly to mars ) שעזרו ביעוץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה!! 8)

ומצאת לך את מי לשאול... אמרתי לך שאנחנו משוחדים :-P

פורסם

גיל תתחדש!

אז בסוף כן קנית את הלוויתן??? כי אתמול דווקא חבר פורום אחר התייעץ איתי לגבי אותו המגבר בדיוק!

שמע - ברכותיי!

אני עשיתי את המעבר שלי ללוויתן ממגברי קיקר שהם גם כן, לחלוטין לא פראיירים אבל כנראה שהקרוס אובר שם התערב בצורה כזו או אחרת.

על אותה יחידת ראש, פרוססור ורמקולים וכוונים עברתי מהקיקרים ללוייתן ואני עד היום לא שוכח את ההלם האודיופילי שקיבלתי מהמגבר הזה בהפעלה הראשונה שלו - וזה עוד כשהיו לו את התקלות של פס הייצור!

אתה קנית מגבר לא פחות ממדהים ואין שום סיבה שלא תמשיך איתו שנים הלאה מבחינה של סאונד.

ת-ה-נ-ה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי ,

עד כמה שאני זוכר היו שניים למכירה בפורום , כך שכנראה יש עדיין אחד המוצא למכירה.

לפני המעבר האקולייזר כוון בצורה ממש לא שולית כדי לעזור בתדרים שלמגבר היה קשה להגביר ואיך נאמר זאת ,

לא היה הרבה נחת . היום עם המגבר החדש כאשר האקולייזר על flat נשמע ממש עולם אחר , אבל כמו שאתה יודע עם האוכל בא התיאבון כך שהדרך לשביעות רצון ארוכה עד אין סופית , אני מאמין שבבו הזמן נשדרג את הסט הקדמי .

אני ממש מרוצה שהחלפתי קודם את המגבר ולא את הרמקולים מאחר ואני מאמין שרמקולים טובים ככל שיהיו עם ההגברה הקודמת לא היו נותנים תוצאה קרובה לזו שיש עכשיו.

פורסם

תתחדש, טוב לשמוע שאתה מרוצה.

ומחזק את מה שאמרת, אני תמיד אומר שעדיף הגברה טובה עם סט חלש יותר מאשר ההיפך.

מגבר טוב יכול לעשות פלאים גם לרמקול פשוט.

פורסם

מזל טוב!

לפי תגובות של אנשים מחו"ל יש למגבר הזה קרוס מדהים. די גמיש לעבודה אקטיבית.

רק שכל הקרוסים שלו 24DB(קרוסים מסדר רביעי) ופה עדיף כבר HU שתומך ב 3WAY

לגבי טומפוננט, אני חושב שעשיתה נכון בשדרוג הזה. ועכשיו יש לך גמישות עם כל סט שתרצה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני זוכר את הרמקולים שלך לטובה ממערכת ממש בסיסית של חבר עם HU, מגבר וסאב. היה להם סאונד יותר פתוח וחם מהמורל שהיו לו לפני. אני גם זוכר ששמעתי דיי הרבה עיוות מהם.

אתה יכול לתת קצת רשמים עליהם? לפני ואחרי החלפת ההגברה. הם עדיין נמכרים באיזור ה 500 ואני ממש חושב שהרבה מפספסים את הסט הזה.

פורסם

הרמקולים שלי הם סדרת vega דגם 2525 ולא אלו שנמכרים ב 500 ש"ח אלה אם השתנה הרבה , אני קניתי אותם מזמן ב 900

כך שלא בטוח שאנחנו מדברים על אותו הרמקול .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473380

בכל אופן , אני לא חושב שהיום הייתי קונה אותם אלה משהו אחר .

הטוויטר היה חד מידי לטעמי ושמתי במקומו אחד אחר אך אני מתכנן לנסות שוב אחרי שהחלפתי את המגבר ולכוון אותו שוב .

מבחינת ההגברה , אין מה להשוות , עכשיו המגבר מצליח לפתוח אותם ולתת עומק לעומת מהצב הקודם שהרגשתי שחסר כוח דחיפה .

פורסם

גיל,

תזכיר לי בבקשה מה משמש אצלך כDSP

הCARPC עצמו או שיש לי פרוססור חיצוני?

אם זה פרוססור חיצוני אז איזה?

אם זה הCARPC - במה אתה משתמש - כרטיס קול עם ניווט פנימי נוסך KX או ASIO עם תכנה שמשתמשת בVSTים?

מה שלא יהיה - האם יש לך יכולת לחתוך את הטוויטרים בנד-פאס? (אם אתה עובד פסיבי כרגע אז האם יש לך יכולת לחתוך את כל הסט בנד פאס?)

האם יש לך יכולת לבצע איקולייזר שליש אוקטבה לסט הקדמי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה car pc הוא הפרוססור שלי ,

כרטיס קול audigy 2 בשילוב kx.

אכן אני יכול לחתוך בנד-פאס והתוכנית היא שכאשר יתפנה זמן אז לעבור לעבודה אקטיבית ,

לגבי האקולייזר אני לא בטוח על השליש אוקטבה , אני אבדוק .

פורסם

זה תלוי בכח העיבוד שלך גם אבל אני זוכר שאתה בנית מחשב חזק.

אז קודם כל תנסה לחתוך את הסט הקדמי שלך בנד פאס כאשר הוא נחתך בקצה העליון שלו או ב16K הרץ או ב18 או ב20 - תראה מתי הסט נשמע לי הכי נקי ולא צורם.

מעבר לזה אני זוכר שיש שם אקולייזר עשרה ערוצים אני רק לא זוכר מה הגמישות שלו.

תיקח טרק של רעש וורוד, אייפון פרוץ עם תכנת RTA (אל תסתמך בו על איזור תדרי הבאס - אלא איפשהו מאזור ה500 הרץ ומעלה - אייפון 4 בדרך כלל בכלל לא מראים שם שום מדידה משום מה) תיישר את הגרף (אל תוסיף באקולייזר אלא רק תנחית)

ותראה איך הסט מגיב לתוצאה הסופית של שתי הפעולות.

תבדוק אם היו עדכונים ועדכוני תוספים לפרוייקט KX - אולי כבר יש אקולייזר כזה זמין.

Pioneer TS-X150

פורסם

תכננתי לעשות כיוונים כשיתפה זמן (שהילד יהיה בן 18 :lol: )

נראה לי שאנסה RTA עם חבר ונראה מה יצא ,

מה שבטוח לזמן הקרוב השינוי עשה את העבודה :-D

אההממ אהההמ אהההממ ... ארז מה עם המיקרופן שלך ? :twisted:

פורסם

אני לא יודע מה עם המיקרופון של ארז אבל הנה ההודעה שקיבלתי מMDSP במהלך סוף השבוע לגבי המיקרופון שאני הזמנתי

Dear Eddie,

Thanks for your order of the UMIK-1 on the miniDSP website!

While our orders typically ship within 3~5 working days of the order date, we're sorry for the delay in your shipment. Our team investigated an incorrect SPL reading on REW software all last week and we wanted to understand the root cause. In an effort to make sure we provide the best products to our community, we had a temporary hold to shipments all last week.

Now that we confirmed the reading with our supplier, we've given them the go ahead to continue the manufacturing and release a new batch. We expect a new shipment to hopefully arrive to us on Friday. We'll provide a short update in mid next week. All shipments currently on hold will ship as soon as we receive this new batch. Once again, our sincere apologies for the delay and we appreciate all your patience. In the mean time, please feel free to get in touch with us if you have any questions.

Sincerely,

The MiniDSP Customer Service Team

לפחות הם יודעים לתת שירות, זה בטוח.

עוד קצת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...