Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באחד מסניפי אוטו דיל סקודה אוקטביה 1.2 tsi, שנת 2011.

תאריך עליה מרץ 2011

יד ראשונה פרטית

עשתה מעט פחות מ40,000 ק״מ.

מדובר בדגם אלגנס.

אין טסט בתוקף, הם יעבירו את הרכב טסט, ולכן גם לא רוצים לרדת מ99k.

הספקות הם ככה. הם מבקשים קרוב ל100,000. אין אחריות מלבד על המצמד שהוחלף בחברה לפני שנה, סקודה נותנים אחריות עד 5 שנים או 150,000.

אין אחריות יותר על המנוע והגיר. גם אוטו דיל לא נותנים אחריות.

אין ברכב ספר רכב ולא ספר טיפולים, אבל בסקודה נתנו לי את המוסך שטיפל ברכב ובמוסך המורשה נתנו לי פרטים על הטיפולים שהרכב ביצע כולל החלפת מצמד אחרי 20,000 ק״מ.

האם יש לי ממה לחשוש?

האם המחיר מוצדק?

איזה עוד דברים לבדוק?

אשמח בעזרה.

פורסם

בטוח שאין אחריות על הגיר? באיזה שהוא שלב האריכו את האחריות ל-DSG ל-5 שנים, תבדוק

פורסם

אחותי מחפשת עכשיו רכב ועד כמה שאני אוהב את מותגי קונצרן פולקסוואגן והאוקטביה חביבה עליי במיוחד, אני נמנע מלהמליץ לה על אף אחד ממותגי הקונצרן, החששות לגבי אמינות מוצריו החלו לחלחל גם אצלי, כאשר במשך תקופה ארוכה סירבתי להאמין כי קיימת בעית אמינות וכי מדובר בתופעה שולית והייתי הסניגור הנאמן ביותר למותגים הללו.

אני לא רוצה לסבך את אחותי בבעית אמינות עתידית שעלותה אלפי ש״ח כאשר אין אחריות או לאחר שהאחריות תסתיים או בבעית מכירה עתידית עקב הפגיעה שכבר נגרמה למותגים הנ״ל עקב הבעיות הנ״ל. לעצמי אולי כן הייתי לוקח את הסיכון.

אני יכול להגיד לך שבאופן אישי לבחורה שעובדת עמי שרכשה אוקטביה 1.4 tsi שנת 2011 הלכו המצמדים לאחר זמן קצר מאד והוחלפו. לאחר עוד כמה זמן הרכב נתקע באמצע הכביש המהיר לאור איבוד כוח. הרכב נגרר למוסך ונשאר שם איזה שבועיים עד להזמנת גיר חדש והכל על חשבון החברה. כלומר החלפת המצמדים באוקטביה שראית לא אומרת שהסתיימו הבעיות.

אותה בחורה כבר כל כך חוששת מהרכב ומתחרטת על הקנייה ופשוט מתה להעיף אותו. נושא האמינות הנ״ל כבר נטחן רבות בפורום ולמרות שצ׳מפיון לקחו אחריות, החששות כבר נגרמו בייחוד שמדובר ברכב משומש שהאחריות המוארכת, גם אם קיימת, תסתיים אצלו בקרוב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
מצאתי באחד מסניפי אוטו דיל סקודה אוקטביה 1.2 tsi, שנת 2011.

תאריך עליה מרץ 2011

יד ראשונה פרטית

עשתה מעט פחות מ40,000 ק״מ.

מדובר בדגם אלגנס.

אין טסט בתוקף, הם יעבירו את הרכב טסט, ולכן גם לא רוצים לרדת מ99k.

הספקות הם ככה. הם מבקשים קרוב ל100,000. אין אחריות מלבד על המצמד שהוחלף בחברה לפני שנה, סקודה נותנים אחריות עד 5 שנים או 150,000.

אין אחריות יותר על המנוע והגיר. גם אוטו דיל לא נותנים אחריות.

אין ברכב ספר רכב ולא ספר טיפולים, אבל בסקודה נתנו לי את המוסך שטיפל ברכב ובמוסך המורשה נתנו לי פרטים על הטיפולים שהרכב ביצע כולל החלפת מצמד אחרי 20,000 ק״מ.

האם יש לי ממה לחשוש?

האם המחיר מוצדק?

איזה עוד דברים לבדוק?

אשמח בעזרה.

לגיר DSG יש אחריות של 5 שנים או 150,000 ק"מ. פורסם על ידי היבואן בכל מקום אפשרי. אם הוחלפו כבר המצמדים לדגם המשודרג, אז לא אמורה להיות בעיה אבל אם זה כמו בגולני שהחליפו תחתונים אבל אחד עם השני כלומר שמו את אותם מצמדים ישנים, אז תדרוש את מלוא האחריות שפורסמה. מעבר לכך מדובר ברכב מרווח ומצוין, קצת חסר אבזור בתא הנוסעים, אבל מנוע זריז וחזק ותא מטען נפלא (לא מצאתי הגדרה יותר הולמת למפלצת הזאת).

פורסם

המחיר גבוה מידי לדעתי. תוסיף 10,000 ש"ח ותקנה אוקטביה חדשה או שתקנה בפחות כסף קיה פורטה עם גיר שלא מתקלקל אחרי שנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ להוסיף עוד מעט כסף ולרכוש אוקטביה חדשה. לחליפין, אתה יכול להמתין לאוקטביה החדשה שתגיע לכאן עוד חצי שנה ותהיה טובה יותר.

אם המרחב הפנימי והגודל הם לא הכי חשובים, אולי שווה להמתין לסקודה ראפיד שאמורה להיות משווקת אוטוטו במחירים אטרקטיביים, יחסית.

פורסם
המחיר גבוה מידי לדעתי. תוסיף 10,000 ש"ח ותקנה אוקטביה חדשה או שתקנה בפחות כסף קיה פורטה עם גיר שלא מתקלקל אחרי שנה.

תודה רבה לכולם על התגובות!!

איפה משיגים אוקטביה חדשה בתוספת של 10,000??

לגבי אחריות של הגיר, אני דיברתי עם שירות הלקוחות של סקודה והם טענו בתוקף שהאחריות הוא רק לרכיב המצמד ולא לגיר! מנוע וגיר רק שנתיים שהסתיימו בימים אלו.

מי שהציע קיה, חיפשתי אוקטביה בגלל המנוע הקטן והחסכוני בשילוב איכות ומרווח שחשוב מאוד.

תודה לכם על העזרה, מעריך!

פורסם

מבלי להיכנס האם הרכב הספיציפי הזה טוב או לא לרכוש רכב שכחדש עולה 127 אלף ש"ח (לפני ניסיון מיקוח מינימלי) ב100,000 כאשר עברו שנתיים מאז הרכישה, הרכב עבר 40,000, אין אחריות לרכוש אותו לדעתי לא משתלם אבל אולי זה רק אני.

פורסם

במגרשים של אוטודיל יש לא מעט אוקטביות חדשות, בכמה הם מציעים אותן למכירה?

בנוסף בחברות הליסינג נמכרות כאלה בתנאים של יד ראשונה 0 ק"מ וגם בסוכנויות של סקודה יש לא מעט מבצעים לאחרונה.

פורסם

"אלדן" מוכרים אוקטביה 1.2TSI שנת 2013 עם 0 ק"מ מליסינג ב-115000 "על הכביש".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
"אלדן" מוכרים אוקטביה 1.2TSI שנת 2013 עם 0 ק"מ מליסינג ב-115000 "על הכביש".

תודה רבה! אני בודק והשארתי שם הודעה.

האם יש להם דגם אלגנס?

הכי חשוב לי לברר כמה מוריד הליסינג ממכירה עתידית, והאם ירידת הערך חדה כמו רכב בן שנתיים?

פורסם

אם לא יסעו ברכב יותר מ4 איש אולי ישתלם לך לקחת פאביה שהיא מאוד מרווחת ל4 אנשים מבוגרים ומעט יותר חסכונית מהאוקטביה כי היא שוקלת 150 ק"ג פחות לערך. מצד שני היא פחות מאובזרת ויותר קופצנית .. לשיקולך

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

האם יש להם דגם אלגנס?

הכי חשוב לי לברר כמה מוריד הליסינג ממכירה עתידית, והאם ירידת הערך חדה כמו רכב בן שנתיים?

רכב זה לא השקעה, תמיד ירד לו הערך.

עוד לא קנית, עוד לא נהנית מהרכב ואתה כבר חושב על איך תמכור אותו? :roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
רכב זה לא השקעה, תמיד ירד לו הערך.

עוד לא קנית, עוד לא נהנית מהרכב ואתה כבר חושב על איך תמכור אותו? :roll:

אני מחשב את כל מרכיב העלויות שלי.

אם עוד 3 שנים, או נניח אפילו 5 שנים אני מוכר את הרכב, אני מחשב כמה עלה לי סך כל העלויות כולל מרכיב ירידת הערך. היוון..

אם המחיר הוא איקס וירידת הערך שלו גבוהה, שילמתי לחודש עוד סכום כסף. אם ירידת הערך פחותה, שילמתי פחות כסף.

פורסם

בוקר טוב Benzi85,

אני אשמח לעזור לך ולענות על מגוון שאלותיך.

אתה מוזמן לשלוח לי את פרטי ההתקשרות שלך ואיזור מגוריך בהודעה פרטית,

או להיכנס לקישור המצורף ולהשאיר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם.

http://bit.ly/YkRkQu

בינתיים, שיהיה המשך יום נפלא!

מיטל מאלדן.

האם יש להם דגם אלגנס?

• תוכן חדש...