Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש ברשותי פג'ו 406, יש לי חיישני רוורס שקניתי חדשים בצבע כסוף ,צבע הרכב הוא ירוק מטאל

יש לי בבית צבע ירוק שמיוחד לרכב הגוון תואם בול זה לא הבעיה .האם אני יכול לצבוע בזהירות את החיישן ???

וכשאני מחבר את החיישן למתח אני אמור להתחבר לחוטים של המנורת רוורס ממה שהבנתי ,יש שם רק שני חוטים ?

או יותר ואיך אני יכול לדעת באיזה צבע החוטים ?

תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול לצבוע (בזהירת- לא לסתום בצבע את החריץ בהיקף החיישן) . זה עובד על גלי קול, זה לא שאתה מכסה להם את העייניים:lol:

לגבי החיווט- אתה לוקח פלוס ממנורת הרוורס, ומינוס מגוף הרכב.

ממש לא בעיה.

תבקש ממישהו שישלב לרוורס (תבחר חבר טוב, שאפשר לסמוך עליו שישאר עם רגל על הבלם, כן? :lol: ) אתה עם מנורת ביקורת או פלוק- רגל אחת על גוף הרכב, רגל שניה על החוטים של נורת הרוורס. זה שידליק את הנורה (או יתן קריאה 12V בפלוק...) הוא החוט הנכון.

דא"ג- הבעייתיות בהתקנה הזו היא דווקא מיקום נכון של החיישנים על הפגוש.

מיקום שגוי יתן לך קריאות שגויות, ולהתחרט לאחר מעשה משאיר חורים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני לוקח חוט פלוס מנורת הרוורס אדום שהוא פלוס ומחבר אותו לפלוס האדום של החיישן מתח ואת המינוס

מה זאת אומרת מגוף הרכב ?

פורסם

אני לא בטוח שחוט הפנס הוא אדום.

החוט בחיישנים (כנראה אדום) ראה בסכמת ההתקנה.

מינוס תחבר למשל לאיזה שהוא בורג קיים שמחובר למרכב- של הפנס למשל.

המתקינים החאפרים פשוט דופקים לך בורג פחפח לאיזו קורה ,עם מברגה, הכי קרוב לאיפה שיושב המוח של החיישנים (או דיבורית,או קודנית, או השד יודע מה שהם מתקינים).

פורסם

תודה , לחבר לפלוס של המנורת רוורס ואת המינוס לחבר לפח של הרכב (הכוונה ליד ) עם בורג פח פח ?

אגב יש לי פלוק עם צריך לבצע בדיקה כלשהי רק תסביר לי איך לבצע תבדיקה

פורסם

דא"ג- הבעייתיות בהתקנה הזו היא דווקא מיקום נכון של החיישנים על הפגוש.

מיקום שגוי יתן לך קריאות שגויות, ולהתחרט לאחר מעשה משאיר חורים...

כמה שזה נכון

בפוקוס שלי התקינו את החיישנים ככה שכשאני מחנה ברוורס הם מתריאים לי על המדרכה(!):roll:

פורסם
תודה , לחבר לפלוס של המנורת רוורס ואת המינוס לחבר לפח של הרכב (הכוונה ליד ) עם בורג פח פח ?

אגב יש לי פלוק עם צריך לבצע בדיקה כלשהי רק תסביר לי איך לבצע תבדיקה

לא,לא!

אמרתי שהחאפרים דופקים בורג!

אנחנו מתחברים לבורג קיים!

יש ברגים שמחברים את הפנס לכנף? פשוט שים עליהם עוד אום.

את הבדיקה הסברתי לך בפירוט איך לעשות בהודעה הראשונה שלי.

כשהאוטו ברוורס, החוט הנכון מעביר מתח +. אתה צריך למדוד מתח כשהרגל אחת של הפלוק תפוסה עם פרוב תנין למשהו ממתכת באוטו והרגל השניה עם פרוב שפיץ דוקרת אחד אחרי השני את המיקומים בקונקטור שיוצא מהפנס האחורי.

כשתגיע לחוט הנכון תראה קריאה 12V+ על המסך של הפלוק.

אני חוזר ואומר לך- זו התקנה הרבה יותר מסובכת ממה שהיא נראית!

אם הסתבכת כבר בשלב חיבורי החשמל (החלק שלוקח דקה) תבדוק היטב איך אתה קודח 4 חורים של 10 מ"מ בפגוש האחורי.

פורסם

ראיתי תסרטונים האלה כבר.

בדקתי היום יש לי חמישה חוטים בערך במנורת רוורס מחר אני יבדוק אותם בפלוק לא היה לי זמן היום ועוד מעט גם מחשיך

2 חוטים לבנים חוט סגול חוט צהוב וחוט אדום

• תוכן חדש...