Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

כשאני מדבר בסקייפ בוידאו צ'אט, כל מי שאני מדבר איתו תמיד יש בעיות, במהלך השיחה הפיד של הוידאו קופא, לפעמים לא שומעים טוב, לפעמים יוצאת הודעה בסקייפ עצמו משהו בסגנון "poor internet connection".

העניין הוא שהאנשים שאני מדבר איתם, אין להם בעיות כאלה כשהם מדברים עם אנשים אחרים, אלא רק איתי.

יש לי אינטרנט 10 מגה.

איפה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יש לך בעיות אחרות באינטרנט?

מה רץ על הרשת במקביל (כולל במכשירים אחרים ברשת הביתית)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככל הנראה כמו שאמר מעלי, האם תכונות הורדה שונות כמו אימיול (לא מת עדיין?) BITTORENT וכדומה עובדים ברקע?

האם יש עוד מחשבים היושבים על הקו? אם כן סביר להניח שהם על פעילות כלשהי,

תבדוק אם החיבורי טלפון השונים בבית יושבים על "פילטר".

תבדוק אם הראוטר מוצפן שאחד השכנים לא "חוגג" לך על הקו. קרה לי בעבר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אין בעיות נוספות באינטרנט, בזמן הסקייפ לא עובדות תוכנות הורדה, הקו נקי למעשה.

יש פילטרים על החיבור.

יש ראוטר, מוצפן אבל סיסמא די פשוטה.

יש דרך לבדוק מי מחובר לי לראוטר?

אבל שכחתי לציין משהו שיש מצב שהוא חשוב

מחשב אחד מחובר אליו אלחוטי, והמחשב עם הסקייפ מחובר בכבל רשת ארוך ישירות לראוטר, כ20 מטר.

יכול להיות שהכבל הארוך זה הסיבה?

פורסם

אני מסופק אם אורך הכבל הוא בעיה, אבל יתכן שהוא נפגם או שהחיבורים שלו רופפים.

לגבי בדיקה מי מחובר לנתב - בדוק בספר ההוראות של המכשיר, בד"כ בלוח הבקרה קיימת אפשרות כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחל > הפעלה > CMD.

במסך השחור שייפתח להקליד ping http://www.google.co.il / t .

תמתין ותראה אם יש נפילות או קפיצה במספר הסופי שמיוצג במילישניות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בדקתי את מה שאמרת, המספר שמוצג במילישניות הוא 105ms

לפעמים זה יורד ל104, לפעמים מגיע עד ל109.

פורסם

לדעתי זה גבוה, אצלי הממוצע הוא 75. אין לך הפסקות/נפילות ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מחשב אחד מחובר אליו אלחוטי, והמחשב עם הסקייפ מחובר בכבל רשת ארוך ישירות לראוטר, כ20 מטר.

יכול להיות שהכבל הארוך זה הסיבה?

אני משתמש בכבל באורך 10 מטר שעשוי משני כבלים של 5 מטר, שמחובר לשקע בקיר, שמוביל לראוטר שנמצא בקומה למעלה.

למרות האורך והחיבורים הרבים בדרך, אני לא חווה שום תקלות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

קודם כל ספר לנו אם הבעיה היא בשמיעה/ראיה של אלה שבצד השני (כלומר בהורדה) או שלך (העלאה)?

אתה יכול לבדוק את איכות הקו באמצעות הורדה של קובץ גדול והעלאה של קובץ. לבזק בינ"ל יש אתר מצויין לבדוק:

http://212.179.191.175/

הורד קובץ של 50 מגה ובדוק מהירות, אח"כ לך להעלאה ובדוק את מהירותך.

ברגע שאתה בטוח שקו האינטרנט שלך תקין, בדוק מה הולך על המחשב שלך. הורד את התוכנה NETLIMITER. היא אמורה לתת לך תמונה של מה שהולך אצלך על המחשב ולהראות לך אם יש משהו שרץ ברקע ומפריע.

אם הקו תקין והמחשב נקי - החלף את הכבל - הכי טוב להביא את המחשב קרוב לראוטר לצורך בדיקה עם כבל אחר. קשה לי להאמין שזו הבעיה, אחרת היו לך בעיות גם בגלישה וכו'.

רוב הסיכויים הם שיש לך משהו שרץ בהעלאה - זה מה שגורם בד"כ להפרעות בשמע/וידאו בהנחה שאין לך QOS (שמירה על שירות מסויים על גבי האינטרנט).

פורסם

הורדה והעלאה בסדר גמור.

עשיתי ניקיון עם ספייבוט וhijackthis, המחשב התחיל להגיב יותר טוב בכללי, אני מקווה שזה יעזור.

בדקתי בnetlimiter ואני לא רואה משהו חריג, אני אנסה לבדוק בתוכנה אם הבעיה בסקייפ חוזרת על עצמה ואם כן, האם משהו

רץ ברקע באותו הזמן.

מקווה שהבעיה נפתרה.. אם לא, שללתי כמה סיבות אפשריות.

תודה בינתיים לכולם על העזרה, אולי אני אחזור לשרשור הזה בקרוב :lol:

• תוכן חדש...