Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

פעם פעמיים ביום? תנסה אולי עשרים שלושים פעם ביום...

לגבי ה-C6, כנראה שצפויה לך אכזבה גדולה לאור האכזבה הגדולה של סיטרואן מהביצועים המסחריים של ה-C6.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הצבע זה דומה גם בפורד פוקוס, צבע אדום מטאלי 4K.

לדעתי הצבע פשוט מדהים, אפילו שזו רק פוקוס רק בגלל הצבע הייתי מסובב את הראש.

Polo 2012

פורסם
חכה שתנהג על אחת כזאת :-)

יצא לי לנהוג על הדגם המפואר 2.5 שעולה 195K.

195K ?!! :shock:

נראה לי יקר למאזדה, במחיר יותר זול ניתן להשיג את האינסיגניה, 2.0 טורבו, ובסופו של דבר רכב גרמני! :roll:

פורסם
195K ?!! :shock:

נראה לי יקר למאזדה, במחיר יותר זול ניתן להשיג את האינסיגניה, 2.0 טורבו, ובסופו של דבר רכב גרמני! :roll:

וואו זה גרמני!!! חייבים לקנות רק גרמני!! גרמני הכי טוב!!

אנשים בבקשה בבקשה תצאו מהבועה הזאת כבר .. 8)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

העיצוב הפנימי נראה כמו שקלוחצי שהגיע מסין.

כל חלק לא קשור לשני והמסך - בכלל נראה כאילו בנו את הרכב ואז נזכרו ששכחו לדחוף שם צג, אז חפרו בור והתאימו משהו אפטרמרקט.

פורסם

כל אחד וטעמו האישי, אני מאוד אהבתי את העיצוב, פחות את הביצועים, ולא הייתי קונה לי את האוטו בגילי (בן 30) כי הדור הראשון לדעתי נראה יותר "צעיר" ויותר מדבר לכלל האוכלוסיה החל מסבתא שלוקחת נכדים לגן, מנהל בינוני בחברה מסויימת, או נהג צעיר שרוצה רכב מרשים שנראה קצת ספורטיבי, או ערסמוביל, בכל אופן החדשה לא תתאים לכולם, היא משדרת יותר וולוו או ביואיק לאדם בגיל 50+ לנסיעות עיסקיות.

פורסם

מה שאהבתי ברכב הזה, שבאמת מתחיל להיות נפוץ בכבישינו המשובחים, הוא שעיצוב החלק האחורי ויחידות התאורה שבו מתכתב עם העיצוב של הדגם הלפני אחרון של ה-626, מסוף שנות התשעים אאל"ט.

סה"כ רכב חביב שמתומחר בצורה ישראלית אופיינית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבחוץ היא נראית לא רע,

אם תא הנוסעים ואיכות ההרכבה כמו בCX-5, יש עוד דרך ארוכה עד שהיא באמת תיהיה שווה 195K ש"ח

פורסם
איכות ההרכבה בCX-5 וגם ב-6 ברמה גבוהה וגם החומרים בסדר.

ב195K אתה מקבל אבזור מאוד עשיר, בין העשירים בקטגוריה.

מה CX-5 התרשמתי לרעה לצערי הרב, קונסולה בסביבת בלם היד לא מקובעת כראוי, נקודת החיבור בין החלק העליון, התחתון והאמצעית לא אחידה (באיזור כפתור ההתנעה).

האוטו לא עבר התקנות מקומיות מעבר לקודן.

• תוכן חדש...