Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעומת התמונות באינטרנט היא די גדולה ומרשימה

אני אישית אהבתי, חוץ מהמחיר הגבוה למרות שנראה לי שהוא שווה את התמורה יחסית למחירים בארץ.

הצלחתי לצלם כמה תמונות באיכות לא משהו בכלל דרך החלון, אם תרצו אני אעלה..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חכה שתנהג על אחת כזאת :-)

יצא לי לנהוג על הדגם המפואר 2.5 שעולה 195K, רכב חזק מפנק ומרשים.

נהגתי, לא נפלתי. חזקה, מאובזרת, כל השאר די סתמי. פחות 'זום זום' לחובב ההגה מהדור הראשון והמוצלח.

עם זאת, עיצובית היא מוצלחת מאד - ומשדרת מסר יוקרתי יותר מהדור המוחלף. הסוד הוא בין השאר בפרופורציות, עם מכסה המנוע הארוך והגלגלים הקדמיים המוסטים מעט לפנים, כמו באודי החדשות - המכונית אינה נראית כמכונית הנעה קדמית טיפוסית.

למרבה השמחה, הפרופורציות הטובות האלו ימשיכו גם למאזדה 3 החדשה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
נהגתי, לא נפלתי. חזקה, מאובזרת, כל השאר די סתמי. פחות 'זום זום' לחובב ההגה מהדור הראשון והמוצלח.

עם זאת, עיצובית היא מוצלחת מאד - ומשדרת מסר יוקרתי יותר מהדור המוחלף. הסוד הוא בין השאר בפרופורציות, עם מכסה המנוע הארוך והגלגלים הקדמיים המוסטים מעט לפנים, כמו באודי החדשות - המכונית אינה נראית כמכונית הנעה קדמית טיפוסית.

למרבה השמחה, הפרופורציות הטובות האלו ימשיכו גם למאזדה 3 החדשה.

מי שמחפש מכונת נהיגה לא יסתכל לכיוון של הרכבים האלה בכלל, אבל אני דווקא אהבתי את ההגה שכמעט לא מרגישים שהוא חשמלי ואת אחיזת הכביש, היא לוקחת פניות דיי טוב.

יש לה זום זום, בטח שיותר מרוב המתחרות שלה שנמכרות כרגע בארץ, אבל הוא ירד טיפה לטובת נוחות נסיעה טובה יותר.

פורסם

אין צורך שתעלה תמונות של רכב שיש אלפים ממנו שצילמת מהחלון, יש בגוגל תמונות מעולות.

אם היא מיוחדת (ג'אנטים 20", דלתות שחף, 6 אגזוזים וכו'...) אז ברור שתעלה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני היחיד שלא התרשם ממנה עיצובית?

בתמונות היא ניראתה ממש טוב, אבל במציאות היא ניראת כמו יונדאי I35 מגודלת.

מסכים בהחלט, ראיתי כבר כמה כאלה על הכביש, והעובדה שיונדאי הדביקה את הפער מבחינת העיצוב, גורם ל6 החדשה להראות כמו אייפון 5 ליד סמסונג s3. במילים אחרות לא איי איי איי

פורסם

המאזדה 6 לדעתי נראית בסדר לא יותר מזה. היונדאי I40 לטעמי נראית טוב יותר במיוחד בגרסת הסטיישן.

המחיר של המאזדה ממש לא אטרקטיבי, ב195K יש חלופות הרבה יותר טובות ממנה.

פורסם

מה יהיה עם החישוקים של מאזדות, לא משנה איזה גודל חישוק ואיזה רכב, הם נראים זולים מאוד. מצב דומה, רק עוד יותר גרוע בקיה..

פורסם

יש גרסא גרמנית שלה או שהיא מגיעה רק יפנית? :mrgreen:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

נו באמת WHO CARES!.

ה-הייפ הזה יעבור בדיוק תוך שישה חודשים שתתחילו לראות כאלו לפחות פעם פעמים ביום.

לגבי העיצוב,אכן נאה אבל לא משהו שגורם לי ליפול מהכיסא,היא כמו שיר פופ טוב-נחמד וקליט.

אבל אין פה משהו גאוני בעיצוב.

אני אשמח לראות ייצרן עם ביצים,כמו סיטרואן והC6.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...