Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

185/65/15

סגנון נסיעה - כבישים בינעירוניים - במהירות גבוהה , אך לא ספורטיבי !

מהצמיג דורש אחיזת כביש , שיחזיק הרבה זמן שלא ישחק ולא יתייבש במהירות.

רוצה צמיג שמשלים את האיכות הנסיעה בקסנטיה ( צריך צמיג רך - לא ? )

מחפש המלצה לצמיגים מפירמה ידוע , לכל חברה יש כמה דגמים וז בבקשה להמליץ על משהו ספציפי ולא כללי כמו מישלין או פירלי וכו'

תודה מראש

פורסם

CONTINENTALדווקא

לך על הדגם ECCOCONTACT

לא יקר - רך ועושה טוב לסיטרואן:wink:

מה לגבי BARUM - חברת בת של קונטיננטל ?
פורסם

BARUM מתמחה בצמיגים זולים - אך אין לי נסיון איתם, לכן לא יכול להמליץ לכן או לכן.

קונטי אקו-קונטקט עושים עבודה טובה מאוד בקסארה של אימה של אישתי (שאני נוסע עליה בשבועיים האחרונות :))

P.

פורסם
מה לגבי BARUM - חברת בת של קונטיננטל ?
יעשו את העבודה , אך לא כמו קונטי.

יש לנו ניסיום על הבארום בראבורה - אוחז טוב ביבש ורטוב ואפילו די שקט.

תבדוק גם צמיגים של יוקוהמה.

*ד"א , צמיגים - אתמול , קפצנו ל"אוטודיפו" החדש שנפתח אצלנו , בנס ציונה. ביררנו לגבי צמיגים במידה 165/65/14 (לפונטו) וקיבלנו שוק! 520 ש"ח לזוג צמיגים של טייפון! יקר פחד..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חחח נשמע לך יקר לזוג באוטו דיפו?

צמיג אחד שלי עלה שם בסביבות ה900- 1000 שקל! 195\50\16

רביעיית צמיגים של יוקוהמה , במידה 185/60/14 עלתה לנו 1100.. ואנחנו עוד חשבנו לנסות להביא אישור למידה האירופאית - 195/50/15..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...