Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש דרכון

y.bar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעיה שאין לי תשובה חד משמעית לגביה,

אני רוצה לטוס בסביבות השבוע הבא לחו"ל, כן בהתראה מוקדמת מאד

הדרכון שלי בן פחות מעשר שנים ולא חודש אף פעם, והנה הבעיה

הבנתי שאני לא יכול פשוט להאריך אותו משום שהוא הוצא בהיותי קטין מתחת לגיל 18

היום שכבר עברתי אותו אני חושב שאני מתבקש להוציא אחד חדש תחת הגדרה : דרכון ראשון לבגיר

למישהו יש יותר מידע על הנושא + :

כמה זמן ייקח לי להוציא דרכון חדש, מצידי גם לשבת שם כי זה בהתראה מוקדמת ואין לי זמן

לחכות עד שזה יגיע בדואר.

האם אני יכול לגשת לכל מוקד של משרד הפנים?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

פשוט גש למשרד הפנים (למשרד ראשי, לא לאיזה סניף שלהם בעיריה) בזמן שעות קבלת הקהל, והסבר להם את המצב. בדרך כלל הם מוציאים דרכון באותו היום.

רצוי להגיע מוקדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1. כדי לחסוך כמה עשרות ש"ח - מלא את הטפסים ושלם באינטרנט. רק ב-IE, ולאחר התקנת סרגל כלים ייעודי (ובמידת הצורך - הפעלתו).

2. אם דרכונך בתוקף לעוד 6 חודשים לפחות - המתן עד לשובך מחו"ל.

3. נסיוני הוא שדרכון מגיע תוך מספר ימים לאחר הביקור בלשכת מרשם האוכלוסין (כך קרוי סניף זה של משרד הפנים). אני מניח שבקשה במקום תאפשר הזירוז התהליך, אולי בתשלום אגרה כלשהי.

4. בתחילת ינואר היו אמורים להתחיל הנפיק דרגונים ביומטריים, איני יודע מה סטטוס הנפקה זו והאם היא מאריכה את תהליך הנפקת הדרכון.

5. בעתיד דאג להוצא דרכון חדש כאשר הדרכון הקודם מגיע ל-9-12 חודש לפני תפוגת תוקפו. כך לא תתקל בהפתעות. אני מקפיד על כך אצל בני משפחתי, ואצלי הבעיה יותר נרחבת כיון שלי ולילדים יש גם דרכונים זרים שחידושם מצריך תהליך ממושך, לפחות 3 חודשים. מצד שני - דרכון אירופי מוכר בתוך אירופה עד 5 שנים מתפוגת תוקפו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי דרכון בעמדה הממוחשבת שיש למשרד הפנים בקריית הממשלה בת"א.

שילמתי 190. בגלל שלא ידעתי, והדרכון הראשון שלי היה גם כקטין אז אני נדרש לגשת לשם שוב ולחתום מול פקיד.

אצל אמי לקח 3 ימים עד שהגיע בדואר הדרכון החדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אוקי, אז הייתי היום במשרד הפנים בעפולה,

באמת הייתי צריך להוציא דרכון חדש ולא אופשר לי לחדשו בגלל שהוא הוצא בהיותי קטין, וגם כי הוא כבר לא בתוקף

איזה שנתיים וחצי, שילמתי 275 ש"ח ואמרתי לפקידה כדי לנסות לזרז עניינים שאני טס ביום רביעי הבא בהחלטה של עכשיו לעכשיו

ולא שמתי לב לדרכון אז היא קראה למנהלת ודיברה איתה בכל מקרה זה לא עזר והיא אמרה שזה תוך כמה ימים יגיע בדואר.

על הדרך הוצאתי גם תעודת זהות חדשה בחינם.

אגב, הדרכון החדש שיונפק לי יהיה לתוקף של 10 שנים מראש.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

נצל"ש, למישהו יש מידע על מדיניות חידוש הדרכונים בנציגויות בחו"ל?

אני יודע שהיו שינויים בשנים האחרונות בכלל כל מיני מקרי שחיתות, ואנשים שמכרו את הדרכונים שלהם בשביל לממן המשך טיול.

המצב הספציפי שלי הוא שעומדים להגמר לי הדפים, והביקור הקרוב בארץ יוצא במהלך פסח, כך שאני די בספק אם יש לי אפשרות להוציא דרכון חדש ולקבל אותו בזמן לפני שאני טס חזרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איני יודע כמה זמן אורכת הוצאת דרכון בשגרירות, אבל בפסח בד"כ משרדי הממשלה בחופש.

מצד שני - לא צריכה להיות לך בעיה להוציא דרכון בשל התמלאות הישן, כל עוד אתה מציג אותו. בתשלום אגרה מתאימה תוכל להוציא דרכון בעל מספר כפול של דפים, הנחיות ועלויות תמצא באתר משרד הפנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה. מספר כפול של דפים כבר יש, לא תמיד זה מספיק :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...