Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה מיכל הדלק לא נפתח סובארו דיאל. ישנה ידית למטה בצד של הנהג אם מושכים למעלה נפתח הבאגז ולחיצה למטה נפתחת דלת מיכל הדלק אתמול באתי לתדלק ונאלצי לפרוץ אותה כיצד אני מסדר אותה?

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

שברת את הדלת או את המנעול ?

אם כן, רק להחליף את החלק השבור.

אם פתחת עם סכין ולא שברת כלום, תחתוך את הפין פלסטיק, ויהיה לך מיכל שנפתח כמו ב BMW באמצעות לחיצה על צידו השני.... :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בזמן הלחיצה הידית מושכת כבל שפותח את המיכל דלת (זה נראה הכי הגיוני), בדוק את הכבל יש אפשרות שהוא השתחרר, נקרע, או ישן ולא מתוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה הכוונה הגיוני?, זה אכן ככה אני החלפתי באוטו של אמא שלי (MITSUBISHI CARISMA ) את הכבל הזה 120 130 שקל זה עלה לנו אצל מיצובישי (בחברה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לאמא שלי יש סובארו לאונה GL וגם אצלה יש את הבעיה הזאת....כל פעם כדי לפתוח את המיכל דלק היא משתמשת במפתח של האוטו כדי לפתוח....אם אתה מוצא את הפיתרון אני ישמח לדעת..תודה

אין כמו סובארו !!!

פורסם

בכל אוטו שהקדישו מחשבה בתיכנון הנדסת האנוש בו (אפילו צרפתיות) יש פין לפתיחת חרום...

צריך למצא אותו, במזדה זה מיתחבא מאחורי איזה פלסטיק בבגאז'...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
השאלה איך למצוא איפה הכבל עובר ולאן הוא מחובר ומה לא תקין

למישהו יש ניסיון בדברים כאלה?

הכבל הולך מהידית לתא המטען או לחלק שאותו הוא אמור לפתוח, אני מאמין שהוא עובר על רצפת הרכב עד למקום המיועד, מה שלא תקין זה יכול להיות כבל שעשה את שלו ונשחק (סאני רכב ישן אפשרות סבירה שהכבל עשה את שלו), או המנגון פתיחה. הכי קל כמובן זה לבדוק את המנגנון פתיחה ולראות אם זה זה. בכל מקרה אם אין לך ידע רצוי לגשת למוסך.

in the face

with a chair

פורסם

לומדים מניסיון של אחרים, פעם אחת מסתכלים על מישהו מקצועי ובפעם שניה מנסים לבד. ככה לפחות אני למדתי לעשות דברים באוטו. לפני שאני עושה משהו אני מנסה להשיג מה שיותר הסברים ותמונות של מה ואיפה צריך להיות ולהעשות.

in the face

with a chair

פורסם

צריך לפרק את הפין שטופס את המכסה ולראות אם הכבל מחובר בכלל, אני לא חושב שכבל מתכתי יכול להקרא באמצע, אצלי הייתה בעיה אחרת בסובארו הפין לא חזר אחרי הפתיחה כך שהמכסה לא נסגר, שימון פטר את הבעיה .

פורסם

לא מחייב שהכבל יקרע, יש אפשרות שהחומר פשוט איבד מהתכונות שלו עם הזמן וקצת רופף. רואים את זה הרבה אצל רוכבי אופניים בכבלי ברקסים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...