Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לכם שחלקו של הגומי באספלט הוא לא מאד גבוהה (אלא אם פספסתי משהו) בניסוי שפורסם לפני איזה שנה+ נסלל קטע באחד מכבישי הצפון (89?) ואאל"ט פורסם שהגומי היווה רק 4% מהרכב האספלט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מניח שאתה מבסס את מה שאתה אומר על החוויה שלך מכבישי בטון בהם יש חריצים.

לפי מה שאני יודע וזוכר, אספלט לא מתפשט תרמית מהסיבה שהוא מלא באוויר. והוא "מתפשט לתוך עצמו".

לפי התמונות גם כבישי הצמיגים הולכים להיראות כך.

ואני בטוח שכבר חשבו על כל זה לפנינו.

ביססתי את תגובתי על חוקי הפיזיקה, ולא על כבישי בטון.

לגבי זה שאתה בטוח שכבר חשבו על זה, ובכן- תתפלא... תתפלא כמה שטויות יצאו לאוויר העולם כי לא חשבו עליהם עד הסוף, למרות שהיגיון פשוט היה מונע את הייצור של השטות. ראה הסבר קטנצ'יק למטה, לגבי מה ששלייקס אמר:

ברור לכם שחלקו של הגומי באספלט הוא לא מאד גבוהה (אלא אם פספסתי משהו) בניסוי שפורסם לפני איזה שנה+ נסלל קטע באחד מכבישי הצפון (89?) ואאל"ט פורסם שהגומי היווה רק 4% מהרכב האספלט.

אה, אחלה. רק 4%.

וכשהקבלן יחליט שהוא רוצה להיפטר מהרבה מאד צמיגים מתים ומהר? הריכוז לא יעלה ל-8, ל-10 או אפילו ל-20% לדעתך?...

אני זוכר שפעם עלתה פה שאלה, לגבי רוחב כביש תיקני.

תגובתי הייתה, ש"בארץ, תירצי-תיקני. לא תירצי, לא תיקני". התקן הוא יותר המלצה, כמו תמרור עצור, רמזור אדום ואיסור נסיעה בשוליים.

את התגובה שלי סיימתי במילים "נראה מה יהיה מצב הכביש בעוד שנתיים". אני עוד נותן לזה צ'אנס, אבל אני לא אופטימי. גם הדברים הטובים שמנסים לעשות פה, מזדהמים משיקולים פוליטיים ומשיקולים כספיים. ואתה יודע מה, נדיר ביותר ששיקולים פוליטיים וכספיים מולידים דברים טובים. נדיר ביותר, אבל קורה. עיין ערך "אפוד זוהר ברכב".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...